LLET-LLBG עם Israir A320

roeenoy

New member
LLET-LLBG עם Israir A320

לאחר ששוחררה הצביעה של ISDT החלטתי שגם אני חייב לנסות את האירבוס החדש של ישראיר. הלכתי על טיסה קצרה וחמודה מאילת לנתב"ג. חדל דיבורים ונתחיל להראות את התמונות. בחנייה באילת

אבירן171

New member
חחחח קוקפיט של B737...

ולא נראה לי שיש סיכוי שישתמשו באיירבוס(או כל מטוס סילון אחר) ליעד כמו אילת.בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
מי שולח לשם B757?

בוא נחשב, אל על בחיים לא תשלח לשם אפילו ססנה, אז בטוח שלא B757. לארקיע יש ATR שהיא שולח לשם. אז רק ישראייר נותרה. כן ישראייר באמת חברה די דפוקה.... בברכה, אבירן..

krukshenks

New member
תתפלא

נכון שאל על לא טסה לשם, אך גם ארקיע וגם ישראייר טסות לאילת עם בואינג 757 - יצא לי לטוס לאילת עם ישראייר והיא כן שולחת לשם 757 ובחזור טסתי עם ארקיע - וגם ארקיע טסים לאילת עם בואינג 757. אז בבקשה, פעם הבאה שאתה מפזר השערות תבדוק אותן - זה לא לוקח יותר מ3 דק'

אבירן171

New member
איך בדיוק אני אמור לבדוק אותם??

זה רעיון די דבילי לשלוח לאילת B757, ואני מדגיש שזו דעתי בלבד. בברכה, אבירן..

krukshenks

New member
תכנס לאתר שלהם ו\או לאתר של רש"ת

כתוב שמה את כל המידע הזה. ומה בדיוק דבילי לשלוח לאילת B757? אם המטוס יוצא מלא - מה דבילי בזה?

אבירן171

New member
אחרי בדיקה טובה

גיליתי שאני דביל... בכל מקרה, הנחתי שכמו שפעם בדקתי את צי המטוסים של אל על באתרה, אפשר גם לבדוק את של ארקיע וישראייר. עכשיו ראיתי שלארקיע אין מטוסים מתאימים לבצע טיסות בינוניות-ארוכות, או שהאתר שלהם(לפחות בחלק של צי המטוסים) לא מעודכן. לישראייר יש את הB767 אחד שעושה טיסות לארה"ב ותאילנד חופשי. עוד דבר קטן, הטווח של הB774 הוא 11,000 +(פחות מ12,000) ק"מ ולא 13,450 כפי שכתבת(לפי האתר של אל על) בברכה, אבירן..

tcu6

New member
ובכל זאת ארקיע טסה עם ה757 שלה גם

לדרום אמיקה בשנה שעברה מספר פעמים בטיסות שכר עם נחיתת ביניים לתידלוק. לא הכל שחור ולבן.

אבירן171

New member
סליחה התבלבלתי.

רציתי לכתוב "אתה בטוח שלא התבלבלת עם הB777 של אל על".. אני יודע שלארקיע וישראייר אין B777 כמו שאין להם B747. בברכה, אבירן..

tcu6

New member
אבירן דייל על ה757 רונן טס איתו לשם

וחזרה. תחפש בפורום חובבי תעופה בארכיון.

למעלה