Living Kind

ToryMaster

New member
Living Kind

אז בנות, מה היו נקודות האור שלכן השבוע, שלא קשורות לחבר?

מאורי6

New member
האמת

אני בוהה בהודעה שלך כבר יותר מחמש דקות ולא יודעת מה להגיב... אבל החלטתי שאין דבר כזה "לא הייתה נקודת אור" למרות שהיה לי שבוע ממש ממש קשה מבחינת הזוגיות ומבחינת משפחה ועוד ועוד ועוד... אז החלטתי לשתף שלפני יומיים ראיתי תינוקת בת חודשיים ומיד אחרי פחות מחמש דקות תינוק בן פחות משבועיים... אין מילים בכלל לתאר איך זה ממלא אותי בכוחות חדשים כל פעם מחדש.

ToryMaster

New member
זה מדהים

זה מחזק כל כך, בעיקר כשאת אוחזת בהם. היה לי חלום הלילה על תינוקת שמסרבת לאכול ובכלל, לעשות משהו, אלא אם אני מחזיקה אותה ודואגת לה, ואין מילים לתאר את התחושה זהו.

OgaliO

New member
איזה נקודות אור איזה ../images/Emo35.gif

עד עכשיו היה סופ"ש מושלם ושבוע טוב, והיום אמאלה.. איך אני אסתדר עכשיו שבוע עם עוד 4 בנים קטנים בבית איזה סיוט ..
אוף ילדים זה דרק
ולנקודות שבכל זאת היו - שיחה טובה עם אמא השלמתי עם אבא קיבלתי כסף + מתנות ממשפחה ראיתי חברות שלא ראיתי מלאמלא זמן השלמתי עם ידיד אחרי כמה חודשים טובים קיבלתי סילקאפיל סופסוף ויש עוד אבל יותר מדי רעש כאן
חח..

OgaliO

New member
בואי בכייף תחליפי אותי פה.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo70.gif

McBlack

New member
יש לך מושג איזה מבאס היה לקרוא את ההודעה של

מאור ואז את ההודעה שלך?

OgaliO

New member
יש לך מושג איזה מבאס זה להיות שבוע שלם

עם ארבעה בנים בני 10-14
אפילו פרטיות אין לי בבית.. אתמול החבר היה פה.. אנחנו בעניינים שלנו פתאום נכנסים לי לחדר
מה זהההה

McBlack

New member
האמת שיש לי, במלחמה שמרתי על בני

2 ו-4, אחיינים שלי... חודש שלם. כמעט ובלי לצאת מהבית בגלל שגם אנחנו נחשבים בצפון.

OgaliO

New member
../images/Emo4.gifאז את מבינה איזה סיוט הולך לי בבית הא../images/Emo35.gifחח

devilz

New member
ממ ..

חברה טובה שלי היום... שעזרה לי לארגן תתיק ולהרגע קצת

מצטערת לבאס, חרא שבוע.

לא הייתה נקודת אור לרגע אחד, והבאסה לא קשורה רק אליו ולגעגועים.. זה הלחץ מהמעבר של הבית, והחברים שלי מתנהגים כמו חארות, והגעגועים, והרגשתי שאני לבד... לא כיף. לפחות היה סופ"ש מדהים

McBlack

New member
אוח יעל זאת אחת הפינות המעולות בפורום.

את והתחת שלך. השבוע שעבר התכוונת? מממ לא היו בו יותר מדיי נקודות אור. בעיקר לעשות סגירת משמרת. וגם אז הייתי עם אפיסת כוחות. אה, והייתי בקריון בסרט של הסימפסונס עם אח שלי. אבל לא היה כזה שיא, חבל... אבל השבוע
יש לי חדר צבוע לבן ^^ ומסודר מחדש, 13 שנים שלא הזיזו את הארון שלי או סיידו את הקירות, מאז הבנייה...
אז זה נחמד. ואני מתה כבר לסדר את שאר הדברים, רק שלאמא שלי יש פרנויה כזאת שהארון ייפול עליי ברגע שאגע בו

ToryMaster

New member
השבוע - שבעת הימים האחרונים

תראו איזה קטע, לא כתבתי כלום.

ToryMaster

New member
אז!

אימא ואני תופרות גלימה, שמתחילה ללבוש צורה, והיא יוצאת מעולה, אני כל כך מרוצה. קשה לי לחשוב על עוד דברים, אולי החברות שלי, שהן מדהימות, לא משנה מה הן יהיו שם איתי, והן לא רק טובות בלתמוך, הן גם יודעות לשמוח איתי כשצריך, וזה עושה חברה מדהימה בעיני.

lady man

New member
השבוע...ממ...

בשבוע שעבר עשינו מרתון פמילי גאי והיה ממש טוב...

למעלה