LIVE

LIVE

אולם דחוס,מלא עשן. הבאסים דופקים בבטן. אני כבר אחרי שני ג'וינטים וכמה בירות. הגיטרה מיבבת ואין מילימטר לזוז ולתת לגוף להשתחרר. בתוך כל הזעה והעשן אני מחליט לעשות עוד סיבוב אל הבר. הוא ממוקם מעט מאחור, אליפטי משהו. לפי מספר האנשים מסביב נראה לי יקח לי חצי שעה להגיע לבקבוק בירה. "להביא גם לך?" אני שואל. הנהון הראש לא מותיר ספק. אני נדחס בתור עם הפנים לבמה ומפלס את דרכי אל המטרה. כעבור כעשר דקות אני בשורה השניה. בכל רגע מגיע דחיפה קלה מכיוון אחר, נגיע בכתף, ביד, ברגל. יד נעלמת נצמדת לי לירך ומטפסת מעלה אל המפשעה. אי מרגיש את הגוף המיוזע נצמד אלי מאחור כשהחזה נמעך אל הגב. יד אחת מתגנבת אל מתחת לחולצה, מלטפת את הבטן, עולה מעלה לכיוון החזה. נשיכות קטנות מגיעות אל הכתף. יד ימין חופנת את כל החבילה ולאחר סיבוב או שניים הרוכסן נפתח והיד משתחלת פנימה. על הבמה הלהקה סיימה את השיר והסולן שואל את הקהל "האם אתם נהנים?". לפי התלהבות האנשים נדמה לי שלא רק אצלי היד בוחשת בקלחת. סיבוב ולחיצה על הביצים מקדמים אותי אל השורה הראשונה של הבר ואני מנסה להזכר למה הגעתי עד הלום, כשהיד שבתחתונים מנענעת את העריסה. הנשיכות מדרימות מהכתף אל הגב והיד השניה מחליקה לאורך הירך. השיר החדש די קצבי והיד מתחילה לנוע עם קצב הבאס. האגן שלי נע עם היד, והברמנית מגיע אליי סופסוף. היא שואלת עם העינים, ואני מנסה לענות ויצא לי גמגום. היד מגבירה ואני מתקרב... והברמנית מולי... ואני מחייך כמו אידיוט, כאילו זו היא... היא פותחת בקבוק והקצף יוצא... ועוד בקבוק... אני תופס אותו בידי והקצף זורם לי על היד. הרוכסן נסגר. אני לא יכול להתנתק מהבר. היד עולה במעלה החולצה ומתגנבת אל הפה. אני מלקק תאצבעות והיד נשלחת לאחור אל הירך ועולה אל מתחת לחצאית. אנחנו מתחלפים בעמדות והיא נשענת אל הבר, מחזיקה את הבירה הקרה בשתי ידיה. יד אחת שלי מגיעה מתחת לחולצה אל החזה, ומושכת בפיטמה. היד השניה רטובה ומחליקה לשחק לה בתחתונים. הרעש סביב מחריש אוזניים ואני נושך את העורף ונלחץ אליה עוד יותר. שתי אצבעות כבר בפנים והתחת שלה מתחכך בי. זה מזקיר לי באמצע השיר. היד מחליקה אליה והדגדגן תופח לי בין האצבעות. תנועות האגן גוברות והסקסופוניסת נכנס עם הסולו. Sax and the city.... הסקס מתנשף והיא צורחת לי באוזן "אלוהייים ...אני גומרת..." ואצבע אלוהים עוד בתוכה. ועוד נשיפה, ועוד לגימה, והיד נצמדת אל הכוס להרגיע את תנועות הגמירה. היא מושכת את היד אל הפה ומלקקת אותה. הקהל דורש הדרן.

bugbuster

New member
../images/Emo39.gifשלום לך פואטרי אין מושאיין.

לכתוב בתפקיד הגברי, יפה לך. ברוכה הבאה.

למעלה