Live Lounge

MeshiShay

New member
Live Lounge

פאראמור יהיו בLive Lounge היום D: והם יעשו קאבר לאחד מהשירים האלה Kings of Leon -- Use Somebody Lady Gaga -- Just Dance Biffy Clyro -- The Golden Rule Keri Hilson -- Knock You Down נממ מעניין *-* זה יהיה ב1 וחצי פה בישראל נראה לי, תוכלו להאזין פה http://www.bbc.co.uk/radio1/listen/

MeshiShay

New member
הם עשו קאבר לשיר...

הם עשו לUse Somebody. לא כלכך אוהבת את השיר, אבל הם עשו את זה ממש טוב<:

../images/Emo105.gif מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים

פשוט מדהים. ואני שונאת תשיר המקורי! אבל הם עשו את זה מדהים...

rocky girl

New member
כן הקשבתי לזה כבר...

הם היו מדהימים....היילי היתה די צרודה כי היא היתה חולה אבל היא עדיין מדהימה. והקאבר שהם עשו היה כול כך יפה...יותר מהמקורי

MeshiShay

New member
בלוגבלוגבלוג.

פתחתי בלוג על פאראמור, עם עדכונים ,חדשות ובלהבלהבלה. D: אז אתן מוזמנות להגיב
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=648165

MeshiShay

New member
טוב כנסו.

לא יודעת מי, וגם לא כלכך אכפת לי, אבל ילדה מהפורום הגיבה לי נאצה בבלוג בטענה שאני מפרסמת את הפורום שלי (שדרך אגב, גם אני לא כלכך נכנסת לשם). אני לא מבינה מה הקטע, כולה כתבתי בצד את הכתובת של הפורום. שאמרתי שאני יצטרף לפה, ושנפתח דף חדש,, באמת התכוונתי לזה. אבל לא אמרתי שאני ייסגור את הפורום שלי. סורי. זה ממש פגע מה שהיא כתבה שם, דברים כמו "פוסטמה", "מפגרת" ועוד דברים כאלה. הבלוג הזה הוא רק כדי לעדכן בדברים שקשורים לפאראמור ואין לא שומקשר לפורום. אז נכון ששמתי שם תכתובת אבל גם אם אחת מכן הייתה פותחת בלוג היא הייתה שמה את כתובת לפורום הזה >< ועוד משו, היא אמרה שאני לא המצאתי את פאראמורישראל ודברים כאלה. קשיבו, פאראמורישראל, זה רק משו בפייסבוק. בדרך כלל שפותחים מועדון מעריצים על להקה כלשהי בפייסבוק, שמים את השם של הלהקה ואז את הארץ. זה מה שעשיתי. ראיתי שזה הצליח בפייסבוק, אז נרשמתי למייספייס, בשם פאראמורישראל ולכל מיני אתרים אחרים. זה הכל. לא מבינה מה הקטע. זה באמת פגע. אפשר להפסיק עם העאלק יריבות בין הפורומים? זה נהיה ילדותי. בסופו של דבר, כולנו רוצים את פאראמור בישראל וזה לא משנה באיזה פורום כל אחד נמצא. דרך אגב, מצדי לסגור את הפורום שלי ולהעביר את כולם לפה.. ולכתוב בבלוג את הפורום הזה. מה דעתכן ? איחוד..מישהו?

Johnni456

New member
אני איתך

זה באמת נראה לי לא לעניין מה שהיא עשתה אבל אני לא אתחיל לשפוט פה אף אחד, כל אחד והדעה שלו. לפעמים טוב להבליג וזהו, זה יסיים את הסיפור
ולכולם - כולנו באמת רוצים את פראמור בישראל, ולריב אחד עם השני למי יש פורום יותר טוב לא יעזור לאף אחד

MeshiShay

New member
../images/Emo45.gif

מעכשיו אני בפורום הזה D: אני כבר יודיע לבנות מהפורום שלי שיבואו לפה :)

למעלה