Live In Texas בישראל....

Self Medicate

New member
Live In Texas בישראל....

לפי כל השמועות כנראה ש- LIT הגיע לארץ לאילת ובקרוב לטאוור רקורדס בת"א ואשדוד בהזמנה מיוחדת באילת זה עולה 60 ש"ח ת"א ואשדוד 200 שקל בערך..... (ספיישל) תודה ל-חן הידועה שכינויה Hen שנמצאת באילת והיא מהפורום הרישמי של לינקין פארק ישראל תודה לה על החדשות וגם לג'יימי =] תהנו

LikeMe

New member
200../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo60.gif

Kido2222

New member
מאיפה לך שזה יעלה 200 שקל?!

לא נראה לי בכלל... הם ייקחו על זה מקסימום 150 שקל... מה שכן... אין מצב שזה עולה 60 שקל באילת... אלא אם כן אתה מדבר באילת על הדיסק הרגיל... ובטאוור רקורדס אתה מדבר על הדי וי די... אז זה מסתדר לי... קיצור... אחרת... לא יכול להיות שדי וי די עולה 60 שקל... אפילו "יום הולדת לפינוקי" בדי וי די לא עולה 60 שקל... אז מה הסיכויים של Live in Texas כן? :)

יום הולדת לפינוקי? ../images/Emo6.gif

בדקת, הא?

Kido2222

New member
שומר על זכות השתיקה... :)

מה שכן...יש גם את "פינוקי הולך לגן"... שזה 65 שקלים... :) קיצר... Live in Texas לא יכול לעלות 60 שקל אלא אם כן זה הדיסק הרגיל... כי די וי די לא עולה 60 שקל...

LikeMe

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo60.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
"יום הולדת לפינוקי"
חחחחחחח... LOL
הרגת אותי מצחוק

KaUrO DoNo

New member
באילת? לא חושבת..אני גרה באילת

היום נכנסתי לדיסק קלאב ולא ראיתי כלום ואין באילת טאוור רקורדס...אני אחפש בעוד מקומות למרות שלא ניראה לי...

../images/Emo12.gif60 שקל ??? ../images/Emo182.gif

זה ממש קצת
לא אכפת לי, אבל לא נראה לי שזה יהיה המחיר ולא יכול להיות גם שבאילת זה יעלה 60 ובשאר המקומות 200
נכון שאילת זה בלי מעמ וזה אבל בכל זאת

LiNKiNPaRKiT

New member
וואי הלואי שזה...

כבר היגיע לארץ...אפילו שלא נראה לי שזה כזה נכון...זה יותר מידי טוב בשביל ליהיות אמיתי! ואם זה עולה באילת 50 שקל אני נוסעת לאילת רק בשביל לקנות את זה!

lgmtk

New member
אני קניתי באילת ב-60 מטאורה כשאז

בכל הארץ זה היה 120.............אז אולי באילת זה ככה.......מה אני יודע.....צריך לבקש מהילית להמשיך ולבדוק.

Self Medicate

New member
תיקון זה רק ה- CD

ובאילת מיטיאורה זה אומנם 60 אבל בארץ ממש לא 120 בארץ בין 80 ל-90 לא יותר אני קניתי ב- 80

heavymetalman

New member
לי יש את זה כבררר

למי שלטא שמעעעעעע אח שלי שלח לי את זה מחו"ל חבל"ז של הופעה!!!!!!!!

Hurakano

New member
חחחחחחחחחחחחח

בסדר ילד, קלטנו, הפנמנו, אין צורך לחזור מה זה פורום בעיות קשב פה ? חלאס

למעלה