Live In London!!!!

p i n g o

New member
Live In London!!!!

אנשים!!!!! זה סיים להוריד לי (להפתעתי!) את ההופעה של הקורס Live In London. זה נפתח עם INTRO של Laugh Erin Shore ואז יש את Only When I sleep, אחריו את Give Me A reason ואז יש Irresistible וכולם בביצועים
כמובן!!!! טוב, את ההמשך אני אראה מאוחר יותר. איזה כיף לי! תוריד גם אתם! אם יש לכם את התוכנה eMule אני בטוח שתוכלו למצוא את זה (ואולי גם להוריד ממני אפילו
). מומלץ ביותר (מן הסתם)!

צודק !

גם אני הבאתי אותה מ EMULE לפני כמה שבועות, באמת הופעה יפה, מומלץ ! אבל לדעתי אין על ההופעה ב Lansdowne כמובן , הופעה מדהימה ,מומלצת עוד יותר (ואיזה הפתעה גם אותה אפשר להשיג ב EMULE) אז למי שאין שירוץ להוריד.

p i n g o

New member
לא תמיד

ממילא תוך כמה ימים זה מסתדר הורדתי משם עוד 2 הופעות של קיילי (איזה 1.4 ג'יגה כל אחת) ואת זאת של הקורס!! שווההה

זה דיי נכון,אבל...

כמו שגם דניאל אמר זה מסתדר בסוף זה מה שטוב בתוכנה הזאת היא תמצא המון דברים שאין בשום מקום אחר ובסופו של דבר גם תסיים להוריד אותם ב 95% מהמקרים אומנם זה יקח הרבה מאוד זמן אבל זה שווה בזכות התוכנה הזאת יש לי 4 הופעות של הקורס (Lansdowne,London,Albert Hall,MTV Unplugged) אז שווה לחכות שזה יוריד גם אם לוקח יומיים שלוש או קצת יותר להוריד כל קובץ.

p i n g o

New member
אם תוכל להביא לי לינק זה יהיה גדול!

תודה תודה תודה מראש!!!!!!!

הנה לינק (של Emule)

ed2k://|file|The.Corrs.-.Live.at.Lansdowne.Road.-.DivX.4.-.LvwZ.AVI|717719552|883cf450173fc2aeed6f869599e00de4|/

אם אתה לא מסתדר עם הלינק

אם הוא לא עובד או משהו אז פשוט תעשה בחיפוש Corrs Lansdowne ותעשה סוג קובץ Any ותסמן Global ותחפש קובץ שלוקח 684 מגה פחות או יותר.

למעלה