Live Forever מנצח

LetThereBeLove

New member
כבוד לליב פוראבר!

וואו אני רואה שיש עוד כמה וכמה שירים של אואזיס שם ברשימה, ולא מעט של הליברטינז! להגדיר סגנונות מוזיקה זה דבר נוראי
, יש כל כך הרבה סגנונות ותתי-סגנונות, זרמים ותתי-זרמים. זה לא יגמר לעולם. אבל אם אואזיס אינדי, אז יאללה בכיף, ליב פוראבר בהחלט ראוי למקום הראשון

AmiTrigger

New member
מזל טוב ! וסתם לידע כללי

Smells Like Teen Spirit הוא השיר שבו התחילו הפוגואים.. אם אני לא טועה

RoySupernova

New member
מריח לי קצת

כמו המצאה של המעריצים שלהם.. פוגואים נשמע לי משהו הרבה יותר ותיק מנירוונה. וסחטיין על ליב פוראבר. באמת מאמין שמגיע לו. הבחירה בdancefloor של ארקטיק במקום העשירי היא קצת ביזיון האמת, הוא לא צריך להיות ב-30 הראשונים גם, ואני חושב שהגזימו עם הכמות של ליברטינס.. קריפ של רדיוהד היה צריך להיות מקום עשירי במקום ארקטיק לדעתי.

ליברטינס...נחמדים לא יותר

אחים שלי שהייתה להם להקה באנגליה הופיעו עם ליברטינס במועדונים לפני שהם התפרסמו....אם מישהו רוצה לשמוע על סיפור הלהקה של אחים שלי שלחו הודעה אני בכיף יספר לכם....זה מעניין אחושרמוטה. בנוגע לרדיוהד...יש להם שירים פי 10 שמגיע להם יותר מקריפ....כמו ג'סט...ובטח פארנויד אנדרויד

sok777

New member
ליברטינז?

שמע, אני לא גרופ שלהם, ממש לא. אני גם לא מכיר אותם כ"כ. אבל מההכרה שלי, הם עשו את אחת מהמוזיקות האלטרנטיביות הטובות. ממש.

sok777

New member
אני לא יתחיל

דיון על אם הם אוברייטד או לא, אבל מה שכן, אם הם לא היו מתפרקים הם היו במקום גדול מאוד היום. הרבה יותר גדול מאיפה שבייבישמבלז ודירטי פריטי נמצאים כיום. אמרתי לך, אני לא בקיא במוזיקה שלהם ובהם טו מאצ' אבל עדיין ממה שאני שומע זה פשוט נשמע ייחודי ואם היו ממשיכים את זה עוד קצת.. זה יכל להיות Fookin' Amazing Stuff.

sok777

New member
*אתחיל

אוץ', זה כואב בעיניים. ולא, זה לא בגלל שיש לי בגרות בלשון, אני תמיד ככה :S

זה בדיוק העניין..

גם כשאני שמעתי כמה שירים שלהם אמרתי "וואי הם מעולים!!!" אבל אז שמעתי את כל האלבומים... כמה פעמים... אז כן יש להם שירים ממש נחמדים.. אבל זהו. חוץ מזה שפיט הרבה יותר מדי ג'אנקי בשבילי. אני לא יכול לסבול איך שהוא שר בצורה מסטולית. יכול להיות שזה ייחודי, אבל אני ממש לא אוהב את זה. אם היה להם זמר נורמאלי הם היו יכולים להיות הרבה יותר טוב. זה פשוט מציק לשמוע את פיט מחרטט ברקע.

YOasis

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פיטוש!
זה מה שעושה אותו לכל כך מיוחד! הוא כמו כלבלב מתוק! חח סתם...
חוץ מזה שהשילוב בין קארל לפיט הוא מנצח... והקול של פיט יפייפה, הוא שר בצורה כזאת חמודה ולבבית. תעשו טובה...
וואי Up The Bracket כל כך קלאסי... זה אלבום שאומר לי כל כך הרבה. הוא כזה קליל ועדיין מרגש. האוירה שם הכי חלומית שיכולה להיות. מזכירה רק תקופות טובות. אוברייטד? הם הטביעו את חותמם במוזיקה הבריטית. אתה יכול להגיד על כל להקה בערך שהם אוברייטד. הליברטינס הם לא. עובדה שהמון אנשים בארץ לא מכירים שיר אחד שלהם. האמת שזה גם בגלל שהאוירה בשירים שלהם היא כל כך אינדי בריטי שקשה להאמין שזה יכול לתפוס בארץ. הם שינו משהו... והתהילה שלהם הייתה כל כך קצרה והיא נפסקה כשהם היו בשיאם. הם נשמעו שונה. הביאו רוח חדשה. אני חושבת שהמון להקות לא היו קיימות בלעדיהם. (תזכרו, הכל מתחיל אבל מאואזיס!
) מה שהליברטינס עשו אחח... אני בעד איחוד! aman to that...

LetThereBeLove

New member
חחח מסכימה, רק תיקון קטן!

הכל מתחיל מהביטלס
[רציני, עם כל האהבה לאואזיס, אם הביטלס לא היו, סביר להניח שגם הם לא היו קיימים]

LetThereBeLove

New member
חח מסכימה איתך, רק.. תיקון קטן.

הכל מתחיל מהביטלס
[רציני, אם הם לא היו קיימים סביר להניח שגם אואזיס לא. וגם אם כן- השירים לא היו כאלה מעולים!]

rabeat

New member
חח

צ-ו-ד-ק-ת פאקינג לגמרי!!!אם לא היה את רינגו, כלומר, תחשבו שנואל היה מושפע מסימון וגרפונקל....!

YOasis

New member
בצחוקיישן!

הכל מתחיל מהדינוזאורים!
[רציני, נראה לי שלקחת אותי ברצינות יתרה
]

LetThereBeLove

New member
לא לא, נראה לך שיש לי כח לרצינות היום?

כשטיפקס מפזזים לי על מסך הטלוויזיה ומשפילים את עצמם ואת כל עמנו היקר? כן? כן? כן? נראה לך?! נראה לך?!?! הא?! הא?!
כפרעליך

RoySupernova

New member
אמרתי קריפ

למרות שהשיר האהוב עליי שלהם הוא ג'אסט ואני חושב שפרנויד פי אלף על קריפ אבל קריפ הוא השיר הכי אינדי שלהם והשאר זה כבר סוג של אלטרנטיב מיינסטרים חח.. הם כתבו את השאר כשהם היו מהלהקות הכי גדולות בעולם וכשהם כתבו את קריפ הם עוד לא היו כלום.. קריפ לדעתי יכול להיות קצת סמל אינדי כזה, שיר של לוזרים.. אגב רדיוהד פלצנים. תודה.

למעלה