Live Forever מנצח

sok777

New member
אני לא אוהב אותם בכלל

גם אוקי קומפיוטר לא משהו לדעתי. יש להם כמה שירים נחמדים. לא יותר מזה. אני כ"כ מסכים עם נואל.

להקה עם

2 דיסקים מעולים...אוקי קומפיוטר,ודה בנדס...וכל השאר לא משהו. יש להם סגנון מיוחד כזה.....כל השירים שלהם זה בלדות בעיקרון.

הא?! #$%@#$@^#@$%^@!#$!@#5

OK COMPUTER.... אלוהי

shmuelr

New member
שיר לוזרים שיר לוזרים, אבל הם נותנים בראש

בשיר הזה, והוא זכה לפרסום מדהים.. הדיסטוורשנים שצורחים בכניסה לפזמון הם גאוניים לכל דבר. העיבוד מושלם ומשובח כאחד , לא הייתי מוסיף כלום לשיר הזה.. הם להקה מצויינת בעיני, רואים שיש שם ידע מוסיקלי מאוד מרשים. ואני נהנה לשמוע אותם , לעיתים הם מכניסים אותי לאווירה קצת מלנכולית אבל יש בזה קסם רב ובזה אני מוצא עניין.. יש להם בלדה שמרגשת אותי כל פעם מחדש נקראת "thinking about you".

rabeat

New member
(הסמיילי היה אמור להיות ../images/Emo12.gif) ../images/Emo122.gif

sok777

New member
העיפו אותך

מרוק"צ בגלל פוגו? פחח.. זה דפוק. זה הקטע בהופעה. כשהייתי ברוק"צ שנה שעברה בחיפה לא העיפו אף אחד כשהיה פוגואים. אגב, איזה להקה ישראלית בכלל שווה שיהיה בה פוגואים? היהודים? עשה לי טובה

כן... יס"מניקים מזדיינים.

בזמן השיר האחרון של מוניקה סקס ("על הרצפה") התחיל פוגו די גדול ובדיוק לקראת הסוף כאשר קפצתי על איזה מישהו הרגשתי יד תופסת לי בעורף אעע... בני זונות. לא יעזור כמה תתחנן ותבקש להשאיר אותך בפנים ושלא תכנס יותר לפוגו וזה... זרקו אותי ישר החוצה מעבר לגדרות.. מי שיוצא לא יכול להכנס חזרה. אז בעיקרון חזרתי לאיזור השערים והתחלתי להתחנן לשומרים המזדיינים שייתנו להכנס. לא שמו עלינו (היו מלאאאאאאאא שהעיפו בגלל פוגו.. וכוס אמא שלהם! 120 שקל כרטיס! לא כולל הסעות! כלבות). בכל מקרה החלטנו אני ועוד שתיים לעבור בכל השערים... בסופו של דבר בשער 3 (נדמה לי), זה היה השער היחיד שלא היו שומרים עומדים בחוץ אלא רק אחד בפנים. חיכינו מחוץ לדלת ובדיוק יצאו כמה חבר'ה... השער נפתח ואנחנו דפקנו ריצה פנימה חח
. השומר צעק מאחורה "אה לאן זה?!" ואנחנו כבר הספקנו להעלם לו בין כל האנשים
. איזה הקלה זה היה... בדיוק לחצי השני של משינה (פאקינג פספסתי חצי משינה!!!). בכל מקרה, פוגו זה אחד הדברים השווים. שנה שעברה הם לא העיפו ברוק"צ גם אצלנו... היו פוגואים רצחניים (בעיקר באינפקציה
) אבל השנה החליטו שכן. חבורת זונות.

YOasis

New member
וואי רוקע"צ ממש זונות!

שנה שעברה הייתי והם לא רצו להכניס אותי בגלל ה...חגורה!!! (ניטים מסכנים שטוחים ובלתי מזיקים). והייתה להם שקית בכניסה מלאה בחגורות ניטים של ילדים מסכנים שויתרו להם... חח כן בטח, שאני אחזור לקחת את זה אחר כך... זה ממש יהיה שם D: בסוף אחרי ויכוחים רבים ושכנועים על זה שאני לא רוצחת ואחרי שהם עשו מזה עניין של כל המאבטחים הם הכניסו אותי. וואי זה היה אחד הדברים הדפוקים...

shmuelr

New member
אינפקציההההה ופוגואים זה בא ביחד.. ווואי מה

אני וחברים שלי עושים.. אנחנו מתחילים את כל הבלאגן... אין לכם מושג... ברעננה ביום העצמאות היו גם מלא בחורות , התפלאתי לאללה , איזה שווה זה היה בחורות בפוגואים חחח. תפסו את חבר שלי יסמניקים הרימו אותו מהחולצה והוא כולו עצבני התחיל לצרוח עליו. וואי , אני אוהב פוגואים.

rabeat

New member
אהה.

(נשבעת שבאמת הבנתי
)(רק נזכרתי איך קוראים לזה...!)

למעלה