Live Forever-הסרט

Mooyan

New member
Live Forever-הסרט

היום בערוץ הוט פריים שודר הסרט live forever-סרט על סצנת הבריט-פופ (הסרט נעשה בשנת 2003). כמובן, שבסרט הייתה התמקדות גדולה מאוד באואזיס, אשר נחשבת להקת הבריט-פופ הטובה ביותר של כל הזמנים (לא רק דעה אישית שלי-ככה גם התייחסו לאואזיס בסרט). היו בסרט כמה קטעים משעשעים... בריאיון עם נואל הוא ירד על המעריצים שקונים את מורנינג גלורי ולא את דפינטלי מייבי, והביע את מחאתו. "why the fuck are you buying "morning glory"? you are doing this just to piss me off?"-משהו בסגנון. בראיון עם ליאם, אמרו לו שיש בו צד נשי, ליאם נעלב והתעצבן, וטען שבגלל שהוא כוכב רוק, הוא משקיע הרבה זמן בסידור השיער שלו ושהוא חייב תספורת יפה (דמט, הוא חושב שהתספורת שלו יפה
). גם שאלו אותו מה הוא זוכר מאיזה הופעה גדולה שהייתה להם (ההופעה הפתוחה הכי גדולה שהייתה בבריטניה), והוא ענה שכלום, כי הוא היה שיכור. הוא אפילו שכח שיש להם הופעה באותו יום. מסקנותיי מהסרט: -וונדר וול (החקיינים של אואזיס) טיפשים לאללה, והם גם ממש גרועים. -נואל לא אוהב את ליאם. -ליאם לא אוהב אף אחד. -נואל מסומם. -ליאם מסומם יותר. -דיימון (מבלר) גם יפה וגם חכם!
-ליאם ונואל לא מסכימים על שום דבר. -טוני בלייר חמוד. זהו בערך, אני לא יודעת אם יהיה שידור חוזר, אני מקווה שכן כי זה היה סרט נחמד...

RoySupernova

New member
מי אלה וונדר וול?

בחיים לא שמעתי עליהם.. יש לי יס אבל לא נורא אני סופסוף יוריד אותו.

Flight Freak

New member
אין לי מושג מי אלה וונר וול

אבל יש שיר שנקרא Wonderwall וזה של להקה בשם Oasis יש להם עוד שירים נחמדים, אם אתה בשוונג של ההורדה כדאי לך להוריד בדרך עוד כמה שלהם

sok777

New member
באמת נשמע מוכר.. אבל לא נראה לי ש..

זה השם של הלהקה.. נראה לי גרין אואזיס זה השם המלא. אואזיס זה רק כינוי..

tnhr2

New member
לא מתאים להם האמת.

אני לא מכיר את האחים גאלגר כמו שליאורוש פה מכירה אותם, אבל הבנתי שהם יותר שותים אלכוהול מתה אם בכלל הם שותים תה P;

Flight Freak

New member
תמיררר

אתה פה
אני אומרת יינצ'ינו. השאלה היא זה אם או בלי צלחת. הא הא נראה אותך! נ.ב- שמו דובי.
איזה מיידלע הוא, לא?

Mooyan

New member
...

וונדרוול הם חבורת שיכורים שמחקים את אואזיס (מופיעים מחופשים להם עם שירים שלהם), והם ממש גרועים. הם אומרים שהם קיימים בגלל שלאואזיס אין זמן להופיע בכל בריטניה, אז הם "ממלאים את מקומם", ועובדים אפילו יותר קשה מהם. בריטים מטומטמים.

YOasis

New member
../images/Emo2.gifאה!!! אני כל כך רוצה לראות את

הסרט הזה!!!! איזה ברי מזל ההוטים האלו! ניסיתי להוריד באימיול (לא חכם, זאת האפשרות היחידה) את הסרט כבר כמה פעמים... ללא הצלחה מן הסתם. אני פשוט צריכה שהוא יהיה מתישהו באיזה ספריית וידאו, או שאני אהיה בבריטניה לקנות אותו (אפשרות סבירה יותר, יה רייט), או שפשוט יס החמווווווווודיייייים ישדרו אותו!!!!!!!1111

למעלה