הצבעים של הפרח מזכירים את השיער שלה בקליפ... http://en.wikipedia.org/wiki/Nelumbo
D DAN1EL New member 13/9/12 #62 הצבעים של הפרח מזכירים את השיער שלה בקליפ... http://en.wikipedia.org/wiki/Nelumbo
נ נטליונת New member 13/9/12 #32 שם האלבום: לוטוס!!!!! Album title: Lotus. Representing an unbreakable flower that survives under the hardest conditions and still thrives.
שם האלבום: לוטוס!!!!! Album title: Lotus. Representing an unbreakable flower that survives under the hardest conditions and still thrives.
2 2Dirrty4U New member 13/9/12 #35 יהיו בלדות באלבום! נשאלה אם הוקלטו שירי אהבה לאלבום החדש וכריסטינה ענתה: There are some beautiful personal ballads on this album. I wouldn't do a record without them.
יהיו בלדות באלבום! נשאלה אם הוקלטו שירי אהבה לאלבום החדש וכריסטינה ענתה: There are some beautiful personal ballads on this album. I wouldn't do a record without them.
D Dirrty 4 Christina New member 13/9/12 #39 בשישי??!! ביום שישי הזה???????? אההההההההההההההההההה יששששש ,מאוד מעניין איך תיהיה הגירסא הסופית של השיר. וגם זה אומר שהקליפ כבר קרוב
בשישי??!! ביום שישי הזה???????? אההההההההההההההההההה יששששש ,מאוד מעניין איך תיהיה הגירסא הסופית של השיר. וגם זה אומר שהקליפ כבר קרוב
D Dirrty 4 Christina New member 13/9/12 #44 עטיפת הסינגל!!!!! I want to share the cover for the new single for #YourBody. You guys see it FIRST!!! Ready?
עטיפת הסינגל!!!!! I want to share the cover for the new single for #YourBody. You guys see it FIRST!!! Ready?
L laraxo New member 13/9/12 #50 וואו וואו וואו אני לא מאמינה שהיא שיתפה את כל זה סוף סוף! נראה מדהים מקווה שזה יצא בול ביום הולדת שלי(11.11) זו תהיה מתנה מדהימה!!
וואו וואו וואו אני לא מאמינה שהיא שיתפה את כל זה סוף סוף! נראה מדהים מקווה שזה יצא בול ביום הולדת שלי(11.11) זו תהיה מתנה מדהימה!!
D Dirrty 4 Christina New member 13/9/12 #51 נובמבר !!!!! איזה כיףףףף זה כלכך קרוב אני לא מאמינה מאוד אהבתי את העטיפה כריסטינה ממש יפה וגם הגוף שלה מעולה בתמונה . אבל למה היא הולכת כל כך מהר ?
נובמבר !!!!! איזה כיףףףף זה כלכך קרוב אני לא מאמינה מאוד אהבתי את העטיפה כריסטינה ממש יפה וגם הגוף שלה מעולה בתמונה . אבל למה היא הולכת כל כך מהר ?