Live At Pompeii 1972.

גיל מ

New member
Live At Pompeii 1972.

אפשר קצת הסברים על הדבר הזה? זו הופעה? זה סרט? הם נמצאים באבי רוד? אלה ההקלטות של סארק סייד בקיצור על מה הסרט הזה ולמה תודה

Itai8

New member
כתוב שזו הופעה חיה

אבל זה לא בדיוק הופעה.. זה באמת יותר כמו סרט בגרסא הרגילה זה רק השירים שהם מנגנים באמפיתיאטרון ובגרסת הבמאי (שמכילה בתוכה גם את הגרסא הרגילה) יש בזמן השירים של מיני קטעים ותצלומים שהוסיף הבמאי ועוד שירים מהדארק סייד (Brain Damage וגם Us and Them) וקטעי מעבר בין שיר לשיר שהם באבי רואד ועוד מקום בפריז, מראים ראיונות ואיך הם הקליטו וכל מיני.. מגניב ביותר! למה עשו אותו אני לא יודע.. כדי שהצופים יבינו עד כמה הם טובים! וזה באמת דיוידי ששווה כל אגורה! זה הדבר הכי טוב שקניתי עד עכשיו! (אם אתה שואל כדי לדעת אם לקנות..) בקיצור מומלץ בחום ! וDVD נפלא לפי דעתי!

live at Pompeii

במקור, זה היה אמור להיות סרט טלוויזיה, שנועד למכירה לתחנות טלוויזיה אירופאיות. הפלוידים צולמו מבצעים קטעים שונים שלהם, בסביבות פומפיי (עיר רומית עתיקה שנהרסה בהתפרצות הר געש), באמפיתאטרון של העיר, ובסביבות הר הגעש (וזוב?) עצמו. קטעים נוספים הוספו מספר שבועות לאחר מכן, באולפן הסרטה בפריז. זה היה בשנת 1971. בגרסה השניה של הסרט, הוסיף הבמאי, אדריאן מאבן, קטעים אותם צילם בעת הקלטות האלבום Dark Side of the Moon באולפני אבבי רואד בלונדון, בשנת 1973. גרסה זו הופצה להקרנה בבתי קולנוע, באמצע שנות השבעים. בשנה שעברה יצאה ב-DVD "גרסת הבמאי" של הסרט, הכוללת הן את הסרט המקורי, והן עריכה חדשה שעשה מאבן לסרט. הסרט מומלץ ביותר, בכל גרסה. יש הטוענים שניתן לראות כאן את הפלויד בשיאם, לפני שהתחילו לריב זה עם זה, ולהתפשר על המוסיקה.

hubash

New member
ניתן לראות כבר ניצוצות של ריבים

במהלך הסרט . יש כמה ויכוחים בינהם ואם אני לא טועה יש אפילו התייחסות של ניק מייסון על זה בסרט

ramonsegev

New member
אני ממליץ!

יש שם קטעי מוזיקה מדהימים! צלילים גאוניים אני נהנתי

זה פשוט מדהים

זאת ההופעה שתשאר אצלי לעולם בחמישה הפותחת של ההופעות הגדולות פינק פלויד במייטבם והכי מדהים שזה בלי קהל רק הם השמים והצלילים הנפלאים שמטפטפים אל תוך האוזניים כמה חבל שהם לא באים כל הרביעיה יחד לא נזכה לשמוע את ECHOES בלייב

למעלה