Live 8

One Echoe

New member
הוא ממש אידיוט.

הוא בחן כל אמן שעלה אם הוא צבע את השיער הוא לא. אוף, מה הוא קשור? יאללה המדינה הזאת, לא יכלו להביא מישהו שבאמת מבין?::(

מרגיז אותי

שאנשים חושבים שהם מכירים את הפינק פלויד, ואפילו אוהדים ואוהבים אותם אם הם מכירים את השיר הידוע לדבריהם "החומה" או "ווי דונט ניד נו אדיוקיישן". גם הסירוס הזה משגע אותי אני חייב לציין. יש הזדהות?

ואותי מרגיזים אנשים כמוך

שחושבים שהם מכירים את פינק פלויד. אני לא בטוח שגם אתה "מבין" את כל המשמעויות השונות, קונטציות של זמן ועוד. להוריד שירים מהאינטרנט ולקרוא מאמר חפוז על תולדות הלהקה לא הופך אותך ל"מומחה". שתה מיים, תירגע, אתה ילד (וגם אני במובן מסוים, אבל זה לפורום אחר)

אמרתי שאני מכיר אותם?

כל שאמרתי זה שמעצבן אותי שאנשים חושבים שהם מכירים אותם רק כי הם מכירים את אלבום החומה, או אפילו איזה קטע או שניים משם. לא אמרתי שאני מומחה, ובלי שום קשר אין לך מושג איזו היכרות יש לי עם הלהקה. אז לפני הסקת מסקנות חפוזה, אני מציע לך לאכול ולשתות קצת כדי שתוכל לחשוב בבהירות. והכי חשוב, שכולנו נהנה מההופעה.

Terra Rocks

New member
לא ממש...

וונאבים ואנשים שחושבים שהם יודעים הכל מעצבנים מאוד. אנשים בורים שאוהבים את פיק פלויד, לדוגמא אני
, לא כל כך נוראיים ^^

microbe15

New member
אז אני מבין ש...

לפני 1 אנחנו לא הולכים לישון :) התעכבו הרבה שם בלונדון איזה הופעות נשארו עוד לפני הפינק פלויד?

פימפי

New member
כולם נכנסו בחינם נכון ?

אני מתכוון לא שילמו שקל על הכרטיס. כי לא יודע איפה אבל ראיתי שחילקו רק 150,000 כרטיסים, ממש כלום לעומת כל האנשים שיש שם...אז מה עם האחרים אם זה באמת נכון... תודה

פימפי

New member
והשאר, כמה שילמו על כרטיס ?

ולאן כל הכסף של הכרטיסים הולך. ? :| אם כרטיס עלה 100$+ ואני לא מאמין שזה יעלה פחות הם עשו חתיכת קופה, מקווה שלא אל המארגנים

KAB123

New member
אני לא חושב שהיו כרטיסים מעבר לאלו.

אבל אם היו רווחים, הם בהחלט לא הלכו לכיסו של אף אחד.

למעלה