Live 8

MIniMage

New member
אבל קודם יש את ביל גייטס ^^

וואו 5 מיליארד דולר... הרבה כסף הוא תרם

rainbow demon

New member
ושלא במפתיע..

ביל גייטס נחשב לתורם הפרטי שתרם הכי הרבה כסף לצדקה ולעמותות ללא מטרות רווח. יש המון ביקור על הדרך בה מתנהלת החברה שלו מייקרוסופט, אבל כשזה מגיע לענייני צדקה, אין יד נדיבה ממנו בכל העולם. קראתי איפשהו שכל שנה הוא תורם קרוב למיליארד דולר.

חרטושה

New member
וואו באמת תודה.

הוא יכול להרשות לעצמו אחרי איך שהוא עושק את שאר העולם 364 הימים הנותרים.

Vivi Sparrow

New member
תראו...

עכשיו כשחושבים על זה... הוא לא סתם מקבל כסף. הוא גאון. הוא המציא את "חלונות" וכל השיט. הוא מיליארדר. הוא יכל לשמור לעצמו את הכסף. אבל הוא לא, והוא תורם את הכסף למטרות טובות. זה להיות בעל לב זהב.

חרטושה

New member
הוא ממש לא המציא כלום

הוא איש עסקים. וחזרה לעניין: האמת היא שמה שאמרו פה אתמול נכון כשלעצמו באמת אין אזכור של השידור של הסדרה 24 בלוח המשדרים של ערוץ 10- יכול להיות שהם וויתרו על שידור הסדרה 24?

rainbow demon

New member
אני מאד מקווה....

זה כ"כ ישראלי אם ישדרו את 24 וההופעה של פינק פלויד תהיה באותו זמן.

One Echoe

New member
הוא לא המציא כלום?

הוא המציא את התוכנה שכרגע ממנה את רואה את מה שאני כותב.

rainbow demon

New member
קודם כל הוא לא המציא כלום

ביל גייטס העתיק בלי בושה את כל הרעיונות מאפל, החברה שהביאה לנו את מקינטוש. למען ההגינות יש לציין, שגם אפל לא ממש המציאה את הממשק הגרפי עם העכבר, והדאבל-קליק, אלא גנבה את הרעיון בעצמה מהחברה XEROX (כן, זאת של המכונות צילום ומדפסות). ולהבא, בואו לא נסטה מהנושא.

One Echoe

New member
ממ...

אני לא יודע אם אתה צודק, אבל למה שאני אאמין למה שאתה אומר?

סלע 1

New member
הכל מתועד וידוע.

אתה לא צריך להאמין, אלו העובדות ההיסטוריות

סלע 1

New member
תראה, זה נהיה קצת עוף-טופיקי

אבל ממש לא. את הדוס הוא מכר לאי-בי-אם לפני שבכלל היה לו דבר כזה, ואז מיהר לקנות מבחור אחד את התוכנה, ואי-בי-אם נאלצו לעבוד שעות נוספות בכדי לתקן בתוכנה את כל הבאגים בכדי שבכלל אפשר להשתמנש בו. את ווינדאוז, חוץ מזה שהוא בכלל לא כתב בה שורת קוד בעצמו אי פעם, הוא לקח את הרעיון אפל מק שלקחו את הרעיון מזירוקס. והתוכנה שאתה כותב? זה בכלל פיתוח של מוזאיק של חברת ספייגלס, שהוא קנה ועשק את המפתחים שלה (הבטיח אחוזים מהרווח ואז הפיץ בחינם), בכדי להתחרות בנטסקייפ. אה כן, הוא פיתח פעם יחד עם חברו פול אלן תוכנת מתורגמנית לבייסיק. את זה באמת מייקרוסופט פיתחו בעצמם. וגם כאן אני בטוח שאת רוב הקוד כתבו החברים שלו.

One Echoe

New member
טוב יאללה מה אכפת לי

מה אתם משגעים אותי עכשיו עוד מעט פינק פלויד מופיעים!!!!!!!!!!

סלע 1

New member
באמת וואו!

אחרי שגבה מיליארדי דולרים ממדינות העולם השלישי, אחרי ששיחד ראשי מדינות בדרום אמריקה בכדי שהממשלה שלהם תקנה תוכנות של מיקרוסופט ולא תשתמש בתוכנות קוד פתוח, אחרי שהחברה שלו מוציאה מאות מיליונים בשנה בכדי לשחד פוליטיקאים אמריקאים (באנגלית תקנית קוראים לזה "תקציב ללובי פוליטי"), כל הכבוד שהמולטי-מליטרדר הזה תורם גם מיליארד דולר לאהממ.. יחסי ציבור .. אהממ.. התכוונתי מיגור העוני. כה לחי!

למעלה