Live, פורום, live!!

Live, פורום, live!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

(הודעה למען החייאת הפורום). היי, מה אתם אומרים שרק בישראל יעשו על החדשות עם גדי סוקניק ויונית לוי? יראו את הפאשלה הראשונה שלהם ביחד? אולי יעשו איתם שיחה נוקבת עם הבגידה במיקי וביעקב? מה אתם אומרים? אני אומר שהם יעשו איתם שיחה, לימור תשאל את יונית לוי: "ממתי מיקי יחימוביץ´ צבעה לאדום בוהק?!", הם יעשו תחקיר על "למה גדי בגד במיקי ולמה יונית בגדה ביעקב?", יראו את הפאשלה שלהם (במעבר לפרסומות), וזה כל מה שחשבתי...
ניר

LoLo16

New member
אני לא מאמינה שפספסתי../images/Emo70.gif

פספסתי את יומה הראשון של יונית לוי בחדשות...
איזה פאשלה היתה? אני מצפה כבר לשמוע את דעתה של לימור. הם עשו לפני שבוע או שבועיים איזה קטע קצרצר של לימור שמספרת על כל הבגידות בחברת החדשות- אבל זה לא היה מספיק. אני שמחה שהפורום התחיל להראות סימני חיים סופסוף..

לא פאשלה רצינית ../images/Emo16.gif

כמו שיש בערוץ אחד.. סתם יונית התלהבה טיפה והתחילה להקריא את המעבר לפרסומות, שאת זה בכלל גדי היה אמור להגיד, ובאמצע היא הפסיקה, צחקה קלות, וגדי התחיל מהתחלה
.
ניר

mishmesh

New member
אתם חושבים שהם יעשו פארודיה על מה

שדודו טופז עשה לנטליה אוריירו? ואם הם יעשו-האם שמעון החננה ינשוך את לימור, או שלימור תנשוך את שמעון?

PopPy

New member
נו וודאי!../images/Emo6.gif

זה עורר כ"כ הרבה בלגן, שאני אהיה מאוד מופתעת אם הם לא ייתחסו לזה.. אולי הם יעשו: "קח נטליה אוריירו. מארגנטינה. תן בה ביס. לללללללללללללא טעים!"

f o x g i r l

New member
אתי, את גדולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

mishmesh

New member
אבל אבל אבל אבל

אני מניח שקשת לא יתנו להם לצחוק על דודו טופז, הרי זה עלול לפגוע להם ברייטינג, לא?

למעלה