litvin אפשר חתימה litvin מופיע בעמוד 13 ב parachutist החדש (יוני)
P PURE MADNESS New member 2/6/04 #3 תמונה.... זו תמונה שצולמה על ידי... במועדון פה בארץ לא יודע אם הם צירפו לה כתבה....
P PURE MADNESS New member 2/6/04 #7 התמונה הייתה כבר פה... תנסה לחפש הודעות שלי אחורה קצת ותמצא אותה....
R Ranny1 New member 2/6/04 #6 אני מורשה חתימה של יום טוב אני יכול לחתום בשמו. כל הכבוד יום טוב, העלת את ישראל על מפת הצניחות העולמית כמו שבזמנו טל ברודי עשה בכדורסל. דרך אגב, אתה מופיע גם בעמוד 69 במגזין Playboy, יש קשר בין השנים ?? שוקרון.
אני מורשה חתימה של יום טוב אני יכול לחתום בשמו. כל הכבוד יום טוב, העלת את ישראל על מפת הצניחות העולמית כמו שבזמנו טל ברודי עשה בכדורסל. דרך אגב, אתה מופיע גם בעמוד 69 במגזין Playboy, יש קשר בין השנים ?? שוקרון.
L litvin New member 2/6/04 #9 ע"מ 69 זה אני!!!!! שוקרון חופשי חלק חתימות על כל העבודות מplayboy אבל מי זה החנון הזה ב parachutist???
ע"מ 69 זה אני!!!!! שוקרון חופשי חלק חתימות על כל העבודות מplayboy אבל מי זה החנון הזה ב parachutist???
R Ranny1 New member 3/6/04 #11 לא יודע, אבל נראה לי שהוא גנן טוב, הוא מכסח את הדשא יופי יופי.... דרך אגב, עופר חוזר מניו יורק עוד חודש, אם אתה עדיין מעוניין תעמיס עליו איזו מצלמה חדשה.... ת'שגע אותו !
לא יודע, אבל נראה לי שהוא גנן טוב, הוא מכסח את הדשא יופי יופי.... דרך אגב, עופר חוזר מניו יורק עוד חודש, אם אתה עדיין מעוניין תעמיס עליו איזו מצלמה חדשה.... ת'שגע אותו !