Little help here ? :] [צמות בפת]

o r t a l i t

New member
Little help here ? :] [צמות בפת]

מישהו כאן מכיר אנשים/מקומות [עדיפות לפ"ת כמובן, אבל אם אתם מכירים בסביבה אז גם טוב] שעושים צמות הכל השיער ? והמממ.. אם אתם יודעים, כמה זה עולה ? תודה

LuNa MaJnUnA

New member
עין גנים/פוגל

מלא מלא אתיופים.. בקשי בנימוס מאחת הבנות (המאד נחמדות אגב)

o r t a l i t

New member
הממ לגשת לאתיופית ברחוב ולהגיד

"היי, אני אורטל, באלך, בבקשה, לעשות לי צמות ?" *חיוך מלאכי* חחחחח אני הממ.. קצת מתפדחת |: [למרות שדווקא עין גנים זה ס"מ וחצי ממני חח]

יש כמה מספרות שמפרסמות שהן עושים

גם צמות, אבל לא מצליחה להזכר איפה ראיתי.

Venice Queen

New member
חברה שלי עשתה פעם../images/Emo130.gif

היא עשתה צמות צמודות לראש ואז משם רגילות.. זה היה במספרה בחיים עוזר קצת לפני ההסתדרות ולקחו לה 90 ש"ח (לדעתי סכום די מופרז..)

o r t a l i t

New member
../images/Emo2.gif *מבררת איזו מספרה יש שם*

90 זה נורא מעט, ברב המקומות לוקחים 300 [ואמא אומרת שגם שם זה 300, מתי זה היה, שהיא עשתה ? :\]... וגם בהתחשב בעובדה שפאן עולה 40 במקרה הטוב 90 זה זול חח [אניוואי,] תודה :]

o r t a l i t

New member
די ארוך..

כשהוא מתולתל [המקורי] הוא קצת אחרי חצי גב.. אבל אם אני אפנפן אותו [חח נו, אעשה בו פאן] אז הוא יגיע עד מעל האגן [חהחהחה התלבטתי מה לרשום כאן P:]

o r t a l i t

New member
זה לא כזה כיף \:

אני אוהבת ארוך, אבל מעדיפה חלק. המתולתל שלי סתם מסתבך ודורש טונות טיפול |: והממ תודה ? חח

LuNa MaJnUnA

New member
גם שיער חלק זה קשה.. תאמיני לי

לא שיש לי שיער ארוך וחלק.. אבל אני מכירה טוב מישהי שלא יכולה לפזר אותו כי הוא נתקע בכל מקום (ריצ'רצ'ים, מושבים של אוטובוס, עפרונות...).

LuNa MaJnUnA

New member
אה

הוא פשוט עובר את הישבן.. ככה שהוא נתקע בריצ'רץ' של המעיל שלי לפעמים.. והשיער הזה לא שלי!

לוהטלי

New member
צמות

עזבי המלצות שווא תקשיבי טוב בחורה בשם נייה נמצאת בתל-אביב בטלפון 0505777185 שירות ויחס אדיב ומקצועי אין מצב שאת לא מרוצה יש לה ניסיון של שנים אז מומלץ. [email protected]

למעלה