Little Brother - The Listening

volatile

New member
Little Brother - The Listening

"I'm so friggin' jealous of little brother. Hip hop the way I love it -- tight beats, on point lyrics? What!!! I made 4,887,234 people listen to "Whatever You Say" at gunpoint and I don't even own a gun." - ?uestlove מי? אתם בטח שואלים את עצמכם, נו טוב כפי שאתם רואים בציטוט למעלה מדובר בהרכב שהצליח להפוך למעריץ שלו את קוואסטלאב המתופף והמוח מאחורי הרוטס. Little Brother הם הרכב של שלושה חברים מקרוליינה, שנפגשו לפני רק שנה באוניברסיטה, החליטו לשתף פעולה וראו שיש ביניהם אחלה של כימייה, ההרכב מורכב מהראפרים Phonte ו - Big Pooh והמפיק וד'יג'י 9th Wonder. הסגנון שלהם הוא משהו בין קומון, טרייב ו - בלאקסטאר (בקיצור בסגנון ה - Native Tongues). לפני שאנחנו נכנסים ללירקס ולהמלצות שירים נתחיל בלשבח את הההפקה המשובחת של 9th wonder, מפיק ללא ספק אחד מהמוכשרים והמבטיחים שצריך לזכור לשים עליו עין. הפקות מלאות ג'אז, סול וסימפולים מעולים, שמזכירים את הסגנון של פרימו ופיט רוק בשנות התשעים המוקדמות. ללא ספק אחת הסיבות הראשיות שההרכב הזה גרם להיסטרייה באנדרגרואנד, ורק בשבוע הראשון מכר מעל לעשרת אלפים עותקים בלי שום פרסומת באף עיתון או זמן אוויר ברדיו. ועכשיו לליריקס, פונטי וביג פו נשמעים סבבה, וגם הליריקס שלהם קלילים ונעימים. בשיר שפותח את האלבום Groupie Pt. 2 הם מדברים על כל השונאים וכל אלה שמעריצים הערצה עיוורת (כשבפזמון הם מבהירים שהם לא מעוניינים בכאלה). ב - Speed החברה מדברים על הריצה במרטון של החיים ואיך הגיע הזמן "To Slow It Down" ולזוז בקצב האישי. What Ever You Say הוא שיר האהבה המגנוב של האלבום. שוב מדובר בהפקה משובחת (האמת כל ההפקות משובחות) עם סימפול של זמרת ברקע שעובד טוב. ב - The Yo Yo פובי וביג פו מבהירים לחברותיהם Whats Up. עוד פעם על הפקה הרמונית ומעולה של 9th Wonder. אלה כמה נבחרים אבל כל האלבום הוא למעשה קלאסיקה מודרנית ובגלל שהיה קשה לי לבחור שירים בולטים בחרתי כמה בצורה רנדומלית כדי שתתחילו לשמוע, ללא ספק האלבום יכנס למקום של חשוב בזכרון של כל חובב היפ-הופ קליל, ג'אזי, אמיתי וכיפי בגובה העיניים. הולך לחרוש עליו עוד קצת, ממליץ לכם To Do The Same! פלג.

volatile

New member
עוד המלצות של 9Th Wonder

מה קורה כש - 9th Wonder מוצא אקפלות של שירים שהוא אוהב? נכון! הוא עושה להם רימיקסים! הבחור הוציא 2 דיסקים של רימיקסים (9th wonder invented the remix) כשאחד מהם הוא למעשה אלבום רימיקסים שלהם ל - God's Son של נאס (God's Stepson) שלפי דעתי טראק טראק נשמע יותר טוב מההפקות המקוריות של השירים (רמז לאומנים הרימוקססים אולי?) אז הנה כמה שמות שיחממו את המנוע של הסול סיק שלכם טוב טוב: Amerie Ft. Joe Scudda - Why Don't We Fall In Love (9th wonder remix) Common - 6th Sense (9th Wonder Remix( Common - i used to love H.E.R. (9th wonder remix( Musiq Soulchild - caught up (9th wonder remix( nas - ether (9th wonder remix) Pete Rock And CL Smooth - Take You there (9th Wonder remix( Prodigy - Keep It Thro (9th Wonder Remix( Slum Village - Look Of Love (9th wonder remix( I.N.I - Fakin' Jax (9th wonder remix( ובשביל האלבום של הרימיקסים של נאס אני ממליץ לחפש את השם God's Stepson או פשוט את השם של השיר עם 9th wonder remix. תהנו! פלג.

RiRo

New member
פלג כמו שאמרתי לך

לא האמנתי שיבוא היום ואני אכיר את האומנים שלך לפני שאתה נותן המלצות עליהם
בקיצור אחלה אחלה להקה אני אישית אוהב אותם ובמיוחד את ההפקות המשובחות בדיסק תורידו ותהנו קפוץ פיצ'י קפוץ'

moshe one 24

New member
איזה מיקסטייפ מדהים איזה איכות של

היפ הופ מדהים
כולם להוריד עכשין

moshe one 24

New member
למה דיסקים כאלה לא מגיעים לארץ

הלו הליקון להתעורר שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש מישהו בבית?

moshe one 24

New member
פלג אתה יכול לתת עוד קישורים

של מוסיקת היפ הופ מחתרתית מכל הסוגים עכשיו עם הפלייר החדש שלי אני שומע דברים שלא הצלחתי לשמוע בעבר תודה

volatile

New member
הנה עוד אחד בשבילך משה

באמצע שנות התשעים יצא להרכב מניו-יורק שנקרא Juggaknots והיה מורכב מ - Breezly Brewin, אחותו Heroine ו - Buddy Slim אי פי, שעשה סערות לא קטנות באנדרגרואנד, מאז נעלמו פחות או יותר ההרכב וחבריו, כשבריזלי ברואין נחשב עד היום לאחד מהאם סייז הכי משובחים מהתקופה הזאתי. אם שמועות על החתמתו ע"י דף ג'וקס ושבחים בלתי פוסקים, החליטו החברה ב - Third Earth (האנשים שהוציא לאור גם את הדיסק המעולה של Jean Grae בין השאר) להוציא גרסא מחודשת לאלבום עם טראקים של ההרכב שהוקלטו בתקופה שהוקלט האי פי אבל לא יצאו, פלוס רימיקסים, פלוס מאסטרינג מחודש שנותן איכות יותר טובה לאלבום. בלינק המצורף ניתן למצוא 2 לינקים נבחרים, אחד לרימיקס של שיר הנושא Clear Blue Skies שבו מגלם בריזלי בריוואין 2 אנשים: אב ובן בדיאלוג, כשהאב מתעמת עם הבן על זה שהוא יוצא עם בחורה שחורה, הרימיקס המאוד מפחיד, מציג את השיר בפן אחר מהגרסא המקורית (שהיא גם משובחת ומסיבה לא ברורה לא כלולה בהוצאה המחודשת). בכל אופן מומלץ מאוד, אחד מאבני הייסוד מאמצע שנות התשעים שנקברו בעצמם תחת אבנים שמזמן הגיע הזמן שיהפכו אותם. פלג.

moshe one 24

New member
תודה רבה

התחלתי לשמוע מהתחלת הרשימה אהבתי את הביט בוקס של Roosevelt Tharpa בשירElaborate Neurotics אני אשמע את כולם היום תודה שוב

RiRo

New member
יש ל:

company flow, juggaknots & j-treds שיר ביחד (ברח לי השם :( אז אם כבר אמרת פלג על הלהקה הטובה אז בשילוב עם קומפאני פלואו וג'י טריידס יוצא שיר ממש טוב בוווווקההההה

volatile

New member
אולי יגיע

הדיסק יצא ב - ABB Records שבין השאר מייצגים גם את Dilated People שדווקא כן הגיע לארץ אז אם היו רוצים אני משער שבחוזה ההפצה היו יכולים להביא אותו לארץ
פלג.

moshe one 24

New member
איך ביט כזה טוב מתבזבז על ראפר

מאפן כזה Spit It Out (f/ Offwhyte) --Cheap Cologne

למעלה