Lithuania-מוק' ישראלים

Lithuania-מוק' ישראלים../images/Emo185.gif

רציתי לכתוב מזמן,אבל יש לי וירוס במחשב... יובל קליין הובס בסיבוב 1: Artsiom Burmistrau (BLR) d. Yuval Klein (ISR) 6-0 6-1. ישי חדש (13) מנצח בסיבוב 1: (13)Ishay Hadash (ISR) d. (ALT)Felix Haufe (GER) 7-5 6-4. מפסיד בסיבוב 2: Adam Holmstrom (SWE) d. (13)Ishay Hadash (ISR) 6-3 7-6(3). יורם פלד מנצח בסיבוב 1: Iram Peled (ISR) d. Andreas Hartmann (GER) 6-3 6-4. ומפסיד בסיבוב 2: Maciej Borowiak (POL) d. Iram Peled (ISR) 1-6 7-6(6) 6-1. מושיקו גמליאל מפסיד בסיבוב 1: (6)Nikita Svacko (LAT) d. Moshiko Gamlieli (ISR) 6-0 6-1. דקל וולצר(7) מנצח בקלילות בסיבוב 1: (7)Dekel Valtzer (ISR) d. (WC)Denis Peganov (LTU) 6-0 6-0. מפסיד בסיבוב 2: Roman Kukal (SVK) d. (7)Dekel Valtzer (ISR) 6-2 6-1. נימרוד פרל (wc) מפסיד בסיבוב 1: (12)Dawid Olejniczak (POL) d. (WC)Nimrod Perel (ISR) 6-1 6-1. ליאור ברבש מפסיד בסיבוב 1: Enrico Wellenfeld (ITA) d. Lior Barbash (ISR) 6-3 6-7(6) 6-4. אני לא ממשיך לכתוב כי יש לי וירוס בה ביי!.

בטורניר עצמו:../images/Emo185.gif

רועי סיכל עוד לא שיחק. זוגות: רועי סיכל ובן זוגו הגרמני מפסידים למדורגים 3: (3)Stian Boretti/Federico Torresi (NOR/ITA) d. Sebastian Linda/Roy Sichel (GER/ISR) 6-2 6-3. דקל וולצר וישי חדש עוד לא שיחקו. זהו.

רומניה מוק' ישראלים../images/Emo185.gif

זירקין מפסיד בסיבוב ה-3: (WC)Cristian Voinea (ROM) d. (7)Maor Zirkin (ISR) 6-4 4-6 6-2.
.

בטורניר עצמו 3 ישראלים../images/Emo185.gif

סרוגו,דויב וסרוגו. סרוגו נגד המדורג 4.

סרביה ../images/Emo185.gif

לא ידעתי שעמית ענבר כבר משחק בטורנירים!. פה משום מה כתוב אמיר ענבר..זה עמית,לא רפי? טומולגה? רן?. (7)Alessandro Piccari (ITA) vs Amir Inbar (ISR). משחק נגד המדורג 7. עומר אברמוביץ' משחק נגד המדורג 2. (2)Vladimir Pavicevic (SER) vs Omer Abramovich (ISR). בזוגות שתייהם משתפים פעולה: Omer Abramovich/Amit Inbar (ISR) vs Ivan Bjelica/Daniel Sebescen (SER).

אוקון ב17:00 ללא עיכובים ../images/Emo185.gif

משחק 1 מגרש 3. ללא עיכובים וכו' וכו'...

וולש צעירים-מוק'../images/Emo185.gif

בנים 18-רביד ארצי(5) מגיע את הסיבוב האחרון אך שם מפסיד.

למזלו קיבל LL לתוך הטורניר../images/Emo185.gif

ועוד צעיר 1 ישראלי אמיר ויינטרוב מדורג 8 וקיבל עלייה אוטומטית לשלב הבא (round of 32). רביד עדיין לא שיחק.

היריבים של הישראלים ברומניה../images/Emo185.gif

הכל לקוח מATP Tennis: היריב של דויב 1,175 בעולם (קל!). היריב של סוויסה לא מדורג.. סוויסה ודויב יכולים להיפגש ברבע גמר. היריב של סרוגו מדורג 4 יריבו 433...אוי!. בכל אופן
לכולם!.

daniel1m

New member
רומניה

שנה שעברה התחרתי ב mecdonalds cup ברומניה. הפסדתי סיבוב שני!!! יש שם שחקנים טובים אבל יש לנו הישראלים סיכויים גדולים לקחת. שנה שעברה הגענו להשגים מצוינים שם... דניאל

הא..../images/Emo185.gif

שימו
במשחק ליחידים כתוב ע/אמיר ענבר. בזוגות כתוב עמית ענבר. אותו איש?.

כן,אני ואתה ראינו (ושמענו) ../images/Emo185.gif

במו-עיניינו איך הוא מדבר עם המחבט :)"אני לא מכיר את עצמי ככה!"). נווה אפילו לחץ את ידו!!.

למעלה