LIRON...

omris

New member
LIRON...

Hey stranger.. תגידי.. את יודעת משהו אולי על איזשהו אירוע שמריה מעורבת בו או מעריצים של מריה שמעורבים בו בקיץ הקרוב?? אני פשוט מתכנן לבלות את כל חודש יולי בניו יורק אצל קרובה וחשבתי... You know.. take advantage the trip.. נותנים לנו את חודש יולי חופשי בגלל שבאוגוסט אנחנו בהכנות סופיות לקראת היציאה לפולין.. תהיי איתי בקשר Sincerely yours, OS

MCRulz Liron

New member
OMRI!

ניסיתי להגיב על הודעה ששלחתי לי פה אבל זה אמר שזה לא עובד זמנית, בפעם הבאה תשלח לי אימייל, זה הרבה יותר טוב! בכל אופן, 4 חודשים מראש זה די קשה לדעת מה יהיה איתה בקיץ, כל יום היא עושה משהו חדש אבל יש סיכוי טוב שאם היא תסיים את האלבום בקרוב אז אולי היא תתחיל PROMOTION בקיץ. אבל תמיד -תמיד- יש מה לעשות בניו יורק, גם אם היא לא שם!! נדבר על זה כבר קרוב יותר לנסיעה שלך. בכל אופן, יולי לא אמור להיות חופש בכל מקרה??????

omris

New member
LIRON

כן.. יולי הוא חופש בכל מקרה.. אבל בגלל שב 27.8 אנחנו נוסעים לפולין אז מגבילים אותנו ואומרים לנו קחו את יולי לעשות מה שאתם רוצים אבל באוגוסט אתם חייבים להיות זמינים .. הכל אופן, כשאני אדע יותר על הנסיעה שלי אני אודיע לך .. ד"א.. אני לא בטוח לגביי האימייל שלך .. What is it? Take care for now

eranmc

New member
לירון? עיני רואות טוב?

פתח חשבון באתר של קריסטי?

MCRulz Liron

New member
חחחחחחח

לא, כבר שנים שיש לי אותו ואף פעם לא השתמשתי בו, אבל עכשיו בגלל כל הוירוסים אני לא רוצה להפיץ בכל האינטרנט (למרות שזה כבר בכל חור) את הכתובת השנייה שלי, אז החלטתי להשתמש בזאת.

eranmc

New member
גם אצלי ככה.

יש לי אנטי וירוס שאומר שאין לי חצי וירוס אבל בכל זאת דברים מוזרים קרוים.

למעלה