lionel train picture

andregp

New member
lionel trains

Hi somebody like the lionel trains? I'm looking for people that want to share information and ideas of constructuion.

שלום וברוכים הבאים.

אני שמח לראות עוד מישהו שנהנה מרכבות חשמליות. לי אין מערך של רכבת בנוי, אבל קטר וכמה קרונות, תוצרת מרקס, בקנ"מ HO. ממש בימים האחרונים אני מנסה לקנות ממישהו רכבת נוספת (אמנם בקנ"מ 00 אבל הפסים מתאימים, כך שזה יסתדר ביחד, אני מקווה, על מנת להתחיל לבנות מערך רכבת ממש. הבעיה כמובן תהיה פסים, ואני מחפש מקור לפסים בזול, כי הם ממש יקרים ולא בא לי להוציא על זה הרבה כסף. איזה קנ"מ יש לך? HO? הוא הכי נפוץ. ספר קצת איזה קרונות וחלקים יש ברכבת שלך, כמה ארוכה המסילה, ומה עוד יש שנחמד ויוצא דופן. אני מניח שאתה יודע שיש אתר לחובבי רכבות חשמליות בישראל. ואגב, אם יש לך רק מקלדת באנגלית, שים לב שכשאתה פותח הודעה חדשה יש כפתור בצד שכתוב עליו "עברית", ופותח מקלדת וירטואלית בעברית. קצת מעצבן אבל מה לעשות. אשמח לראות תמונה של כל המערך.

אם בדגמים עסקינן

מי היה היום במוזיאון הילדים בחולון
כשאני הייתי בצהרים איציק אמר לי שאני הראשונה שהגעתי מהפורום, אני מקווה שהראשונה ולא היחידה, כי באמת היה יפה מאוד. אני מאוד התלהבתי מהמכוניות הענתיקס שהיו שם, היו גדולים וגם קטנטנים 1:87 אבל הם ממש פיצפונים, הקטנים ממש חמודים אבל מפסידים פרטים, במכוניות היותר גדולות הדלתות נפתחות יש גם "מנוע" וכל פרט ופרט קיים שם ממש כמו אמיתי מה שלא ניתן בקטנטנות. אוטובוס אגד היה אחד, הדגם שישנו במיני ישראל שהוא גם גדול יחסית. ולצידו היו שני סמי טרילרים והמון ניידות משטרה. היה גם סיטרואן דה שוו כמעט כמו שהיה לנו כשהיינו זוג צעיר.

לצערי הרב לא הצלחנו להגיע.

אני ממש מצטער, כי תכננו לבוא אבל לא יצא. אני מקווה שנוכל לפחות לראות קצת תמונות מאיציק.

powo

New member
מהטה

בוסטר אני צריך לקבל תשובה איפה אפשר לקנות.דרך אגב יש לי שתי כוסות ממש יפים לשתית מהטה.אתה דרון אנריקאי.

בוסטר1

New member
דרון אנריקאי

לא אבל אני שותה עם חברים תה מהטה מגדל גת ומעשן נרגילה וחובב תרבויות שונות נ.ב אני גם מנסה לברר מי שימצה ראשון שיפרסם ואני יודע שהדרוזים ברמה משתמשים בכלי דומה

andregp

New member
mate

Hi In ashdod I know someboby that sell how many products of Argentina his cellphone is 050-5680226 good luck \Andre

קיפקף

New member
www.my.co.il/clubs - במיוחד בשביל

הרכבות .... ועוד מני דגמים. גם זה אוסף :)

andregp

New member
יש לי "O"

שלום אבא של נועם הרכבת שלי הוא פי שתיים גדול מי HO ,אתה יודע 1:48 החברה LIONEL זאת חברה אמריקאית והאיכות מצויינת המסלול שלי הוא 3MT על 70CM,בגלל גודל המסלול הוא קצת קטן

אני בשוק! זה ממש מקסים!

טוב, לא תהיה לך ברירה, ועכשיו אתה צריך לצלם כל דבר בנפרד, ולכתוב לי איך הצלחת להרים כזה דבר מדהים. יש מחלפים בדרך? כלומר - אפשר לבחור לרכבת את המסלול - שתפנה לכאן או לכאן? הצלחתי לזהות את התחנה. מה יתר המבנים? ספר, ספר! אני צריך ללמוד.

andregp

New member
תמונות

כאן, אתה יכול ליראת חלק של התאחנת דלק מקרר עם בקבוקים של קולא.

שאלה:

אני יודע שחלק מהדברים באים מוכנים, וקונים אותם כמו שהם - האנשים, העצים וכו'. אבל נדמה היה לי בתמונה שחלק גם עבודה עצמית - הגגות וחלק מהבית. האם אני צודק? מה מתוך זה אתה עושה לבד, ואיך?

andregp

New member
עבודת יד

את האמת חוץ מהרכבת ןאנשימ, אני בניתי הכול, בגלל שכאן לא מכרים חלקים לסקייל שלי. את הבקבוקים קניתי בארה"ב אבל לא את המקרר.

andregp ממש מקסים

האם אתה חבר במועדון שנמצא בנצר סירני, הייתי שם פעם ויש שם דברים מהממים. אריק כדאי לך להגיע לשם פעם אם אתה מתעניין בנושא, מומלץ בחום.

דובושכ

New member
בול של רכבת הצעצוע ליונל- Lionel

כידוע, יצאו בארה"ב לכבוד המילניום בשנים-1998-2000, 150 בולים בסדרות של 15 בולים כל פעם, לציון אירועים חשובים במהלך המאה ה-20 בארה"ב. כל סדרה (15 בולים) מציינת עשור. בסדרת העשור ה-שלישי (1920') מופיע הבול הזה של תמונת מכסה הקופסה עם ילד שמשחק ברכבת: electric toy train. הבול הזה עורר ווכוח בולאי רציני. מי יודע מה הייתה הבעיה מיד כשהבול הופיע?

למעלה