limp bizkit fucking up your town ווז עזב את לימפ מי מחליף אותו??? (שמעתי שקריסט מנירוונה מחליף אותו)
D dickD New member 15/4/02 #1 limp bizkit fucking up your town ווז עזב את לימפ מי מחליף אותו??? (שמעתי שקריסט מנירוונה מחליף אותו)
S SuperBeast New member 15/4/02 #2 לא חושב... אני לא מאמין שזה יהיה מישהו מפורסם, סביר להניח שזה יהיה מישהו צעיר וחדש בעסק... אתם חושבים שהם יקחו מישהו ותיק או צעיר ?
לא חושב... אני לא מאמין שזה יהיה מישהו מפורסם, סביר להניח שזה יהיה מישהו צעיר וחדש בעסק... אתם חושבים שהם יקחו מישהו ותיק או צעיר ?
T TheXK New member 15/4/02 #3 מתאים להם ותיק אני חושב שהם יקחו מישהוא בעל ניסיון.. לנסות להסתיר שוואז בורלנד לא עזב
O ofir_einhorn New member 16/4/02 #4 ממההה??? לפי מה שלי(ולכל העולם) ידוע קוביין היה הגיטריסט והוא היה בסיסט אז אתם אומרים שבסיסט מחליף גיטריסט???
ממההה??? לפי מה שלי(ולכל העולם) ידוע קוביין היה הגיטריסט והוא היה בסיסט אז אתם אומרים שבסיסט מחליף גיטריסט???
ש שוקי בוקי New member 16/4/02 #5 מה הקשר אני בטוח שהוא יודע לנגן גם על גיטרה אבל זה לא הגיוני לדעתי שהוא יילך ללהקה כזו אלא אם כן בשביל הכסף
מה הקשר אני בטוח שהוא יודע לנגן גם על גיטרה אבל זה לא הגיוני לדעתי שהוא יילך ללהקה כזו אלא אם כן בשביל הכסף
T TheXK New member 16/4/02 #6 אז מה? אני מכיר מתופף (ג´ואי [יונתן]) המתופף של סליפנוט.. שהוא יודע לנגן על תופים גיטרה חשמלית ועל בס!! ומקצוען.. אז למה שלא יהיה בסיסט שיחליף ת´ג´וב שלו?
אז מה? אני מכיר מתופף (ג´ואי [יונתן]) המתופף של סליפנוט.. שהוא יודע לנגן על תופים גיטרה חשמלית ועל בס!! ומקצוען.. אז למה שלא יהיה בסיסט שיחליף ת´ג´וב שלו?
H Hole In The Sky New member 27/4/02 #7 גם בסיסט יכול לנגן על גיטרה ../images/Emo168.gif זה לא קשור... וכדאי להם לקחת אותו... הוא מעולה! ברוכה הבאה לי..
גם בסיסט יכול לנגן על גיטרה ../images/Emo168.gif זה לא קשור... וכדאי להם לקחת אותו... הוא מעולה! ברוכה הבאה לי..