lil bow wow vs lil romeo יש תחרות

zeus.

New member
lil bow wow vs lil romeo יש תחרות

אני לא יודע אם שמתם לב או יודעים אבל יש דו קרב חם עכשיו שמתחיל להיתחמם יותר ויותר כל הזמן בין שני ראפרים צעירים לאללה שמתחילים להתחרות ראש בראש והם lil bow wow ו-lil romeo למרות ש-bow wow נותן לו בראש בימים אלו ואין תחרות גדולה כל כך אבל מה שמיסתמן זה שרומיאו מתחיל להיתקדם ולהיתקרב לרמה של bow wow ואיפלו שניהם הוציאו אחלה פריסטייל ביחד בכל אחד יורד על השני חובה לשמוע קוראים לטראק lil bow wow vs lil romeo

טחחחח......

What Da´ Fuck...???!!! למי אכפת כאילו... על מה הם עושים דו קרב , על למי יש מוצץ יותר גדול או מי ינק יותר... אלה פרטים ממש אבל ממש לא מעניינים!!! עדי - ששונא התמסחרות ילדותית!!!

zeus.

New member
say what

עדי עדי עדי מה יהיה עדי אחי יש לי שאלה בשבילך והיא הולכת ככה "תן לי שם של אחד מעשרת הראפרים הכי טובים כיום בעסק?" ואחי you bettet belive it שאחד מעשרת הרפארים הכי טובים כיום יהיה lil bow wow אז מה אם הוא ילד אז מה אם יש לו שטרונגול יותר קטן משלך(לא יודע אם לא האמת) אז מה אם אמא שלו נותנת לו דמי כיס אז מה אם הוא מכוער הוא אחד מעשרת הראפרים הכי טובים בימים אלו ואתה לא אז what up with you boy?

קודם כל..

יש לו הרבה זמן להתבגר נפשית שכלית הומנית הומוריסטית וביולגית... לאחר הגשמת מטרות אלו... הוא אולי... יתחיל לעשות משהו שיהייה ראוי לאמירה שהוא "אחד הראפרים הטובים בעולם"... יש לו כישרון אדיר שזקוק לליטוש גשדול מאוד... , נחזור לזה עוד 5-10 שנים ונראה מה יצא ממנו!!! לדעתי הוא עוד תופעה חולפת בהיפהופ עדי - ששונא התלהבות יתר על המידה... Keep It Real... (הודעה זו נכתבה ברוח טובה וללא עצבים ומשקפת את הדעה של כותביה בלבד)

למעלה