like chocolate.....

tatababa

New member
like chocolate.....

פרטים נוספים על הקליפ של שוקולד מתוך האתר של הכיאורוגרף - מייקל רוני : Well the word is out Kylie Minogue and Michael have teamed up with the same Director for her new Video "Chocolate." Dawn Shadforth and the team have just completed filming the mega budget project. Michael has told us that Kylie fans will be so surprised at what they see. Their is a cast of 12 gorgeous girls and one classically trained male ballet dancer. IM really excited about this one Kylie has worked so hard for this we rehearsed for about 6 days which is unheard of these days for a video. We just finished it up and its one of the most beautiful projects I have worked on. It is wonderful to have Dawn Shadforth back at the Directing helm. She is an amazing Director and really knows how to shoot dance. Kylie is magnificent as she dances around in this hypnotic state. And the most amazing thing is that she will be dancing one on one with the male dancer. Its kinda of a tribute to the old MGM musical thing. IM so proud of her. Michael told us he will keep us posted for the release date for her new Video "Chocolate," to be released sometime in June 2004!!!!! ועכשיו דברים קצת פחות מלהיבים על ההוצאה הזו, בשבילי בכל אופן. מסתבר שהפרומו של הסינגל הזה הוא סתם עטיפה לבנה ריקה על הלוגו של קיילי עליה. זהו! הדיסק עצמו הוא בצבע חום... קצת מבאס אבל מצד אחר יש משהו קלאסי בזה............... נקווה שהעטיפה של הסינגל תהיה שונה מזה.

tatababa

New member
אה והסינגל מקבל ביקורות מאוד טובות

מאוד מאוד טובות!! נקווה שזה יתפרש היטב גם למכירות.

p i n g o

New member
מה?!

" classically trained male ballet dancer"?!?! WTF???

eyalush001

New member
לא יפה לקלל...../images/Emo3.gif

חוץ מזה, אני חושב שבלט זה סקסי

Nadav נדב

New member
בקיצור, בואו נקווה שהגרסה החדשה

לchocolate תהיה מוצלחת, ותצליח....לי יש ציפיות די גבוהות למען האמת.

tatababa

New member
הגרסה החדשה היא בערך 4 דקות

ולא שונה מדי מהגרסת אלבום. הקול של קיילי דיי דומה לקול המקורי שיש בגרסת האלבום, אבל עדיין אפשר להבין שהיא שונה. וכדי להקדים תרופה למכה - לא, לא שמעתי אותה.

Nadav נדב

New member
אוף! אותו הקול?! אני לא מסוגל לסבול

את האפקטים המעצבנים האלה...למה שהיא לא תחזור לשיר בקול הטבעי שלה סופסוף?!

tatababa

New member
אני דווקא מרוצה

שוקולד הוא השיר היחיד שאני באמת מרוצה מזה שהקול של קיילי הוא בדרגת הליום. זה פשוט מתאים לאווירה הכללית של השיר ולהרגשה שהוא נותן. אני לא יכול לתאר לעצמי את שוקולד בלי קולות ההליום של קיילי. לדעתי מדובר בגרסת סינגל משובחת, לפי התיאורים. היא בעצם גרסה קצת יותר קליטה של גרסת האלבום (טיפה גם יותר מהירה הבנתי).

ת'אמת../images/Emo35.gifלי אין כבר ציפיות כ'כ גבוהו

גגבוהות...לא אחרי ה....המ די כינשלון הייתי אומרת-של RBW ממש חשבתי שהוא יצליח ויהיה להיט היסטרי
חבל
אבל שוקולד שונה משאר שירי האלבום..נקווה שהוא יצליח ושיאהבו אותו

למעלה