Like a Rose מישהו אולי יודע של מי הביצוע המקורי לשיר הזה?
L Lost Lullaby New member 15/1/07 #5 לא שמעתי את השיר מעולם אבל על פי אימיול, גם לווסטלייף וגם לA1 יש שיר בשם Like a rose
T ToryMaster New member 15/1/07 #6 זה מעין זיוף אאל"ט לווסטלייף אין שיר כזה, מאה אחוז שלא קאבר לשל A1.
L Lost Lullaby New member 15/1/07 #7 אה. ולדארן יש? ../images/Emo12.gif כי כזה דווקא לא מצאתי ואם לא קיים אז אני לא יודעת מה מטרת השרשור הזה $:
אה. ולדארן יש? ../images/Emo12.gif כי כזה דווקא לא מצאתי ואם לא קיים אז אני לא יודעת מה מטרת השרשור הזה $:
A anush91 New member 15/1/07 #9 גם אני לא שמעתי על שיר כזה... ולווסטלייף יש שיר בשם The rose ולא Like a rose. גם לא שמעתי שדארן עשה קאבר לשיר הזה או משהו...
גם אני לא שמעתי על שיר כזה... ולווסטלייף יש שיר בשם The rose ולא Like a rose. גם לא שמעתי שדארן עשה קאבר לשיר הזה או משהו...
F Five2k New member 16/1/07 #10 אז זהו... שהשיר הוא לא קובר, זה כמו השיר של דלטא גודרים, בהופעה. אולי יש קובר אבל לא אצלי...
A ailag New member 16/1/07 #13 לפי אימיול לפחות בעבר כשעוד טרחתי, סווג' גם שרו את lemon tree - עם קול ומנגינה שדומים באופן מחשיד משהו לאלו של fool's garden אה, ולפי אימיול דאז השם האמיתי של insatiable זה the mosquito song.
לפי אימיול לפחות בעבר כשעוד טרחתי, סווג' גם שרו את lemon tree - עם קול ומנגינה שדומים באופן מחשיד משהו לאלו של fool's garden אה, ולפי אימיול דאז השם האמיתי של insatiable זה the mosquito song.
A anush91 New member 17/1/07 #19 גם לא בקאזה../images/Emo6.gif אחרי שכל התוכנות האלה דפקו לי את המחשב הפסקתי להוריד בהן...