LightSaber

RogerW

New member
LightSaber

אני צריך מישהוא שיגיד לי את השיטה הכי טובה ליצור לייטסייבר ב-PHOTOSHOP 7, (השיטה והפילטרים שאני צריך), יש לי כמה שיטות, אבל התוצאות שלהם לא ממש טובות, אז מה אתם אומרים?!?!

Master Zizo

New member
אין לעשות לייטסבר בפוטושופ

אז ככה: 1: צייר את הלהב עם מכחול בצבע הרצוי(אם יש לך תמונה אז תעבור על הלהב של התמונה) חשוב שהלהב יהיה בlayer אחר. 2: תוסיף את האפקטים- outer glow. inner glow לlayer של הצביעה. תשחק עם הפרמטרים של האפקט עד שזה יוצא טוב.

odiman11

New member
האם מישהו...

מוכן להסביר שלב שלב וכל פרט קטן איך עושים את האפקט של האור כי אני השבוע פעם ראשונה בחיים שלי ראיתי את הפוטושופ ואין לי שמץ של מושג מה אני רואה כאן

RogerW

New member
למה כל זה?!?!?

למה כל הטרחה והעבודה המסובכת הזו אם אפשר לעשות את זה בכמה שניות באמצעות OUTER GLOW & INNER GLOW, כמו שאמרו לי קודם (MASTER ZIZO) זה יכול לחסוך לך המון זמן, והתוצאה לא פחות טובה?!?! LIKE THIS FOR EXAMPLE:

כי זה משעמם לעשות את זה ב- Glow

זה לפעמים יוצא יותר טוב, אבל אז לא אתה עושה את זה אלא מחשב. איפה הכיף אם לא אתה יוצר את זה?

RogerW

New member
אבל נדמה לי שמשעמם לך יותר מדי???

כי לא רק שאתה בוחר לעשות אותו בדרך הארוכה, אלא גם עשית תדריך כל כך גדול ומושקע, אולי ככה אתה מעביר את הזמן בין STAR WARS ל- STAR WARS AND MAY THE FORCE BE WITH YOU

לא ממש, זה לוקח בדיוק שניה ורבע.

ותצחק תצחק, אבל אני מכיר לפחות שלושה אנשים שהתחילו מלעשות לייטסייברים בתור תחביב כי הם התלהבו מזה והיום הם גרפיקאים מקצועיים...

RogerW

New member
אבל אני לא צוחק?!?!

אני מת על הדברים האלו, ואין לי בכלל זכות לצחוק, כי אתמול עשיתי את הלייטסייבר הראשון שלי, וכפי שאני רואה, אתה כבר מקצוען, ואני גם חושב שמשעמם לי יותר ממך, ואולי יום אחד אהיה כמו השלושה... או אולי לקחת את החתימה לעצמך, זאת רק חתימה, לא התכוונתי לאף אחד?!?!?!?

Sith Master

New member
טרחה? איפה טרחה../images/Emo108.gif

דבר ראשון את הקובץ לימוד הכנתי ב40 דקות- מדי פעם משעמם זה נכון אבל לא מעיד על שיעמום כללי בחיים. אז דבר ראשון- הסייבר נראית הרבה פחות טוב תאמין לי ניסיתי הרבה שיטות. דבר שני- אני עושה פעם אחת את התהליך שלי- אבל לפני זה לוחץ על הקלטה- אני לא יודע אם אתה מכיר את הכלי הזה אבל אפשר להגיד לפוטושופ להתחיל להקליט פעולות ברגע מסוים ולהפסיק ברגע אחר, ואז מהפעמים הבאות אני פשוט מצייר לי קו לבן כמו שאני רוצה- לוחץ על play והנה יש לי גם תוצאה יותר טובה וזה גם לוקח פחות זמן.

RogerW

New member
SORRY!!!!

סליחה שלא סמתי לב, לא הבחנתי שמי שענה לי זה לא אתה, וכתבתי שמשעמם על סמך שאמרו לי כי זה משעמם לעשות ב GLOW, לא הבחנתי שזה מישהו אחר, ועל פי מה שכתבת יש המון דברים נכונים, ובכל מקרה, זה היה בצחוק שאמרתי שמשעמם

RogerW

New member
הורדתי כמה?!?!?

הנה אחת!! של אובי ואן פשוט תסמן את הידית, תעביר לתמונה, ותלחץ על CTRL+T כדי לערוך את הידית, ותמכם אותה נכון.. יש בעיות?? אני אשמח לעזור!!!

odiman11

New member
אני מודע מאוד מאוד למי שעזר לי

אבל איך אני עושה עכשיו את פיצוץ ככשתי חרבות נפגשות יחד והתוספת שלי לחרבות אור

למעלה