Lift Me Up - השיר המלא.

Blank Smile

New member
התמונות של קווין וקריסטין לא חדשות

הן אפילו די ישנות.
מליל כל הקדושים מלפני כמה שנים..
אבל תודה!

עטר9

New member
אעאעאעהה איזה יפה ../images/Emo99.gif ../images/Emo210.gif

שיר מהםם
, ותודה

Shiri from the block

Active member
יאא איזה שיר מדהיםם!!../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif וואי כולם שרים שם ממש ממש ממש מדהים!!../images/Emo99.gif גררר במיוחד ניקקקקקקקק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

../images/Emo82.gif אני אולי טועה בחשבון

זה השיר השני שלא שלהם במקור שהם שרים, נכון?

../images/Emo82.gif../images/Emo207.gif כנסו דחוף!!

איפשהו בפורום מצאתי את הקישור הזה ונכנסתי אליו, ולהפתעתי הרבה מצאתי רשימת שירים שיש בה משהו כמו 25 שירים לפחות שאני לא מכירה!!! הייתכן שמאז שהתגייסתי חוץ מהשירים של never gone ועוד כמה שירים שלא נכנסו לאלבום הזה הם הוציאו עוד כל כך הרבה שירים?! בבקשה תגידו לי שמשהו בכל זה מסריח... מצורף הקישור...

Shiri from the block

Active member
יש פה הרבה שירים../images/Emo113.gif תרשמי לנו איזה מהם את לא מכירה ואז נוכל לעזור לך../images/Emo13.gif

../images/Emo82.gif תודה../images/Emo70.gif עזרה../images/Emo70.gif ../images/Emo206.gif../images/Emo70.gif

אלה השירים שאני לא מכירה: All In This Together By My Side Can't Stop Thinkin' of You Can We Go Back To Love Again Children Need A Helping Hand Cinderella Divine Intervention Don't Disturb This Groove Don't Leave Me Donde Quieras Yo Ire Endlessly Everyone For The Love Of Money Give Me Your Heart Heaven In Your Eyes I'll Be There For You I'll Never Find A Girl Like You I'll Never Find Someone Like You I Wanna Be Happy I Will Be Yours If You Knew What I Knew If You Stay In Christ alone Last Night You Saved My Life Let's Do It For Love Love Knows I Love You Love to Love Loving You Movin' On My Heart Stays with You Not For Me Not No More Nunca Te Hare Llorar Shout Tell Me Tell Me That I'm Dreamin' tender love Wanna Shout Welcome To My Heart Where Can We Go From Here? Who Do You Love Why You Keep On Callin' Me You Wrote The Book On Love One Last Cry מצאתי גירסה חיה של השיר הזה שבריאן שר, אבל זה שיר רגיל שלהם או שזה משהו שלו? Let the Music Heal Your Soul – זה מצלצל לי מוכר משום מה אבל אני לא מכירה את זה... Children Of The World – גם כן מצלצל מוכר... אוי...
45 שירים שאני לא מכירה. בושה וחרפה לי. איזה מין מעריצה אני?!
טוב בבקשה תעזרי לי, מה השירים האלה?

TrAd RaD

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואווו.. זה שיר פשוט מדהים.. כמו שאני אוהבת.. כזה קצת בסגנון הקודם שלהם.. ואני ואני...
אוהבת אותםם...

Eti No Name

New member
אין לך על מה לבקש סליחה. ../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

השיר הזה הוקלט במקור לנבר גון, אבל לא נכנס בסוף לאלבום. לפני בערך חצי שנה השתחרר לאינטרנט גרסה של 30 שניות [משו כזה
] מהשיר, ועכשיו זהו השיר המלא.

oceanblaze

New member
יווווו!!

איזה יפה!! זה כמו השירים הישנים.
אלכס! איזה קול מדהים יש לו!! חבל שבריאן וקווין לא שרו. זה שיר שמתאים לכולם לשיר בו. :( השיר ממש החזיר אותי אחורה ל-2004. אני זוכרת ששמענו את ה-30 שניות ממנו.. האמת שלא ציפיתי שנשמע עוד שירים שלא נכנסו לאלבום.

Lost Lullaby

New member
כפרע על דארן הייז ../images/Emo11.gif

[כה אמרה מנהלת הפורום שלו
] יפה הגרסה שלהם:]

זהבית 1

New member
שיר מעלףף

כפרות עליהם איזה ביצועעעעעע תודה אלינור ששלחה לי את השיר מה הייתי עושה בלעדיך

למעלה