Life`s a bitch and then you die

Life`s a bitch and then you die

בנקודת מבט קטנה על חיי אני רואה שאין הרבה סיבות לחיות...... החיים מתאכזרים אלייך בסוף אתה מתמכר לסמים ומת...... אנשים רבים אמרו שהגישה שלי לחיים שלילית מידי אבל תגידו לי , האם יש סיבה אמיתית שבשבילה שווה כל בוקר לקום? אם למישהו יש רעיונות , נא לרשום לי תגובה ..... תודה , חולה עליכם , המעריצה מספר אחת של קורט קוביין בעולם

תגובה לקורט

משום מה מוחקים לנו את ההודעות אז נתכתב רק כתגובות ולא כהודעות חדשות , בכל אופן שלחתי לך אימייל תשובה ואני גם חושבת שאתה אחלה!!! גם כי אתה מעריץ של קורט קוביין האלוהים.... בכל אופן , תמשיך לכתוב קורט לנצח!

לכל מי שכתב לי תגובה

תודה רבה לכם , נתתם לי הרבה סיבות לחיוץ אבל תבינו את העולם שלי תבינו את מה שעובר עלי כל יום לקום בבוקר ולחשוב חבל שקמתי ולחשוב חבל שאני חייה ולחשוב חבל שאני קיימת ולחשוב על כמה העולם נורא.... קודם כל אני מוד שאני פסימית , אני מאוד פסימית , אבל תנו לי לספר לכם על אצמי לפני שנה הייתי הבנאדם הכי מאושר בעולם הייתי רוקדת שרה , מדברת בלי הפסקה כל היום צוחקת מקשקשת עם חברות שעות על גבי שעות בטלפון , והיום ? היום אני ממש שונה ,אולי זאת רק התפיסת עולם שלי ואני לא השתנתי אבל אני כבר לא מאושרת לא שמחה הרגעים המאושרים שלי הם מאוד נדירים לאחר שקיבלתי תגובות חשבתי לעצמי שאולי אתם צודקים אולי באמת יש סיבות לחיות , יש עוד מלא דברים שלא ראיתי יש עוד מלא דברים שלא שמעתי יש עוד מלא דברים שלט טעמתי, וכו`..... אני מודב לכל מי שרשם לי ונתן לי חומר למחשבה ואחרי זה אני חושבת שהשגישה שלי טיפה השתנתה , ורק שתדעו שאני לא מחפשת תשומת לב כי תשומת לב לא חסרה לי , אני מספרת את מה שבלב ומבקשת עצה , תודה לכולכם .... קורט קוביין לנצח!

Funeral_Drum

New member
בקשר להתאבדות של קורט ולמילה הערצה

בן אדם שאוהב את קורט קוביין לא יכנה את עמו קורט קוביין או המעריץ הכי גדול של קורט קוביין. לא משנה. מבן אדם שמתעניין מאוד בעניין שלו ואוהב אותו כנראה שמעתי גרסה מעניינת לסיבת ההתאבדותשלו, לא אחת שהיית מזדהה איתה. זה הולך בערך ככה: ההארד רוק בתקופת נירוונה היה כולו קלישאות עייפות ומרוטות. הוא גסס. נירוונה בעצם הייתה מן מכתב התאבדות אירוני של הרוק- היא מיצתה את כל הקלישאות של הרוק בצורה הכי פארודית שיכולה להיות. בשלב מסויים קורט ניצב מול התמסחרות ומול העובדה שהלהקהה כנראה מיצתה את עצמה וחתם את חיי הרוק בקלישאה הכי גדולה שלו- התאבדות. אירוני וכל זה. אני כמובן חושב שהוא סתם היה אידיוט ובגלל זה התאבד, אבל לא משנה. בכל מקרה זה מתאבד אחד פחות שתזדהי איתו. והמילה הערצה די דוחה, לא? מזכירה את המילה היי פייב ואת המילה מעריצות וכלמני. להעריך, לאהוב, לאהוד.. מילים יותר מתאימות (גם אם יותר מסורבלות). נכון, כבר כתבתי- שווה לחיות כי האדם חופשי. ואני לא מתכוון לחופשי במובן של חי במדינה דמוקרטית וחופשית (יה רייט), אני מתכוון לרוח. shine on

אני מודה - טעיתי.....

אוקיי , אז נכון , יש סיבה לחיות אבל שאתה בדיכי אתה לא חושב על הדברים הטובים בחיים אתה חושב רק על הדברים האחרים , יכול להיות שהייתי מאוד אנוכית אבל תאמינו לי שלא התכוונתי . ובקשר לקורט , אף אחד לא יודע ת`סיבה שהוא התאבד , במידה והוא התאבד ..... ובקשר לעניין שהאדם חופשי , לכל כל בני האדם חופשיים , לפעמים אבל רק חפעמים אתה מרגיש כלוא ולא מרגיש חופשי , רק שאתה בטופ שבטופ של המצב רוח אתה מרגיש חופשי ומאושר וכל הדברים האלה , לדעתי הרגעים שבן אדם בטופ שבטופ הם מאוד מעטים בחיים , רוב הזמן הבנאדם במצב של החיים בסדר , לא מתלהב מהם יותר מידי אבל גם לא רוצה לגמור אותם , זה המצב של רובנו רוב הזמן , לא נכון?! בכל אופן תודה על התגובות כי בזכותם הבנתי שיש סיבה לחיות ויש סיבה לקום כל בוקר מחדש ואני יכולה להגיד לכם שהיום בבוקר קמתי וחשבתי , אח ,איזה כיף לקום בבוקר , ואני לא צוחקת , זה בדיוק מה שחשבתי..... תודה רבה!

אוף! יש לי רק משהו אחד להגיד לך-

את פתאטית!!! בהתחלה ראיתי את הכינוי שלך- אז אמרתי- טוב נו, שיהיה... אבל עכשיו קראתי את כל ההודעות שלך ו..די! די כבר!! בהודעה הראשית ניסית להציג את סיפור החיים כבייכול של קורט קוביין. אז זהו, שזה לא נכון. את לא מבינה שרק בגלל אנשים כמוך קורט התאבד??!?!?!!? מה כל כך קשה בלעשות מוסיקה בימינו! זה מה שנתן לו אושר! אז תשכחי לרגע את אישתו הכלבה, תתמקדי בקורט קוביין- הבנאדם כולה רצה להעשות מוסיקה בשקט, ושאנשים יהנו ממנה! הוא לא רצה להיות אלוהים, הואלא רצה להיות אליל, והוא בהחלט לא רצה מעריצות כמוך שיצרחו את השם שלו כל היום. נירוונה הינה הלהקה האהובה עליי. מכיתה ה בערך. אבל עדיין- אני לא חושבת שקורט קוביין הוא אלוהים, ולא מרגישה שום צורך להיות הוא. את פתאטית. פשוט פתאטית! אמרת לעומר, הידוע בכינויו- קורט קוביין- ``אתה נשמע לי אחלה, גם בגלל השם שלך וגם בגלל שאתה אוהב את נירוונה!`` רגע. את חושבת שאני לא אוהבת את נירוונה? אני בטוחה שיותר משלושת רבעי מחברי הפורום אוהבים את הלהקה. זה שאין לנו שמות כאלה וואנאביז כמו קורט קוביים, או לחילופין- קורט קוביין הוא האלוהים שלי, לא מונע ממנו לאהוב מוסיקה טובה. את פשוט מתלהבת. די. די כבר!

יש FULL סיבות ...

את קמה בבוקר וחושבת על הלימודים על מוות ודברים כאלה ... למה שלא תקומי בבוקר ותחשבי על הדברים הטובים ? אני אישית מאוד נהנה מהחיים, אני טוב בזה.

קודם כל תשני גישה...

עצם העובדה שאת מעריצה את קורט קוביין... כבר אני יכול להבין מאיפה הפסימיות הזאת באה. טוב, אז אני בתור אדם אופטימי יכול לתת לך מליון ואחת סיבות לחיות. לקום כל יום בבוקר לשמוע ציוץ של ציפורים, ואת אור השמש הזורחת ומחייכת אליך. את במיטה המרווחת ולמרות שאת מרגישה סיפוק לא מובן פשוט מלשכב שם בלי לנוע את יודעת שאת צריכה לקום. איזה בעסה! בי``ס! אבל רגע! בעצם זה תירוץ מצויין לקום ולצאת מהמיטה, לנשום את האויר הצח שבחוץ ולספוג את האנרגיות שהעולם הזה מציע לך. אל תחשבי על העתיד הרחוק, תחשבי על השניות שעוברות ואת סופגת חוויות מכל אחד ואחד מחמשת החושים שלך. תעצרי, תביטי סביב, תנסי להפריד את הקולות שאת שומעת ולזהות כל אחד מהם בנפרד, תקחי נשימה קטנה דרך האף ותתאמצי לזהות ריח מוכר, והכי חשוב, תרגישי את הרוח הקלילה מלטפת את עורך. אם זה לא מענג אותך, בבקשה תתקעי לעצמך כדור בראש. ואל תגידי ש``לא כל יום זה ככה``, כי זאת בדיוק הסיבה להמשיך לחיות- לחכות לימים כאלה. חוץ מזה זכרי שיש אהבה, סיפורים מעניינים שעוד אל שמעת, מקומות רחוקים וקסומים שעוד לא ביקרת בהם. הכי חשוב שתזכרי: המקום הכי נמוך אליו את יכולה להגיע הוא המדרכה- וגם שם אפשר למצוא דברים יפים ומעוררים השראה, תאמיני לי, אני ביקרתי שם מרצוני החפשי וחזרתי עם חוויות מענגות. דוד.

You`re Friggin Stupid בנוסף להכל.

תגידי לי מה את דפוקה? לא, סליחה, את לא דפוקה. את מגניבה. ``שיו, קורט קוביין היה כזה גאון הוא התאבד אז בואו כולנו נעשה את זה.`` ג`יז, אני זוכרת שאז אני הייתי שם, ולא, אני לא אומרת על עצמי שסבלתי, אני אומרת על עצמי שהייתי פתאטית. ההצהרות האלה שלך לא מצריכות יותר מרחמים, באמת, צאי מזה. את רוצה סיבות לקום בשבילן בבוקר? אוקיי. 1. החברים שלך - האנשים הכי חשובים שיכולים להיות לך, אם רק יקרה לך משהו הם ירצו להיות שם במקומך רק כדי שאת תשארי בחתיכה אחת, ואם את מתנהגת ככה, כנראה שאין לך ממש חברים, לפחות לא אמיתיים, וזה דיי עצוב. 2. המשפחה שלך - האנשים שידאגו לך הכי שבעולם, עם כל הטאקלים וכל הבלאגנים, אין אנשים שאוהבים אותך יותר מהם. 3. כדי לקוות שאם לא מחר, אז מחרתיים יהיה טוב יותר, וזה קורה בסופו של דבר. 4. כי אחרי שמתים אין חרטה. ואל תגידו לי שאני רעה, זה מגיע לה, שתבין שזה לא מגניב לרצות למות, כי זה ל-א מגניב, זה פ-ת-א-ט-י!!! ``שיו אני כ``כ מגניבה, לייפז אה ביץ` אנד דן יו דיי שיו כאילו וואו`` מיכל נ.ב. פוזאיסטית.

lowealpine

New member
אוקיי אקליפסד...

את לא כל כך טועה. לא יודעת אם זה היה חכם לעשות את זה בכאלו עצבים (אני לא בטוחה שסטירות שמוציאות מהיסטריה עובדות דרך המחשב...), אבל אני מסכימה איתך. למה אתם חיים? תחשבו על זה. תחשבו על כל מה שאנשים עברו כדי ללדת אתכם. תחשבו איפה אתם גרים, תחשבו על החברים, תחשבו על הדברים שגורמים לכם להיות מאושרים. עדיין אין לך בשביל מה לחיות? יש לכם עולם לחייות בו, מדינה לחיות בה, בית לחיות בו, משפחה שאוהבת, חברים שאוהבים, מישהו שיש לו קראש עליכם, מוסיקה מעולה, אתם אנשים חופשיים, אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים, מתי שאתם רוצים. אז נכון שיש את היום-יומיים של דיכאון טוטאלי ו``אוי, אף אחד לא אוהב אותי, אולי אני אתאבד``. זה טיפשי. אין לכם כוח רצון לחיות. מצטערת על הניסוח המגעיל ועל צורת הכתיבה של ילדה בכיתה ב`, אין לי כוח להתחיל לנסח הודעה בעלת פסקת פתיחה, נימוקים דיונים ומה שבניהם. סילחו לי. להתראות lowe.

בלאונט

New member
האמת על פסימיות

פסימיות היא בעצם אופטימיות שנבלמת על ידי רגעים מצערים ושכיחים של עצב. הסיבה שאת אומרת שהחיים מתאכזרים אלייך זה מכוון שיש לך נאמר 10 שעות ביום של סבל וחוסר הנאה (גם זה היה השערה מאד גסה) עדיין יש לך 14 שעות לא כאלו (שבהם הציוצים מצפרות, וכל מיני כאלו) אשר גורמים לך לראות את ההשוואה. עם החיים באמת היו נוראים במלואם, זה לא היה מפריע לך בכלל, כי לא היית רואה את זה, לא היית עושה הקבלה. אז למה לחיות? כי לי טוב בחיים. וגם עם זה לשניה אחת במשך כל החיים, אושר שווה את זה.

מסכימה ומוסיפה.

כשאני בבאסה יום אחד (כמו שהייתי היום אחה``צ) אני אומרת לעצמי שיהיו ימים טובים יותר, וזה נכון. ``לפעמים יש עליות, ולפעמים יש ירידות, אצל מיכל זה בעיקר ירידות`` - יאיר, שאחרי כן קיבל גם פלטפורמה בראש. אבל נעזוב את החלק השלישי של המשפט, נתייחס לשניים הראשונים. כשסבבה בחיים צריך לדעת שגם יהיה רע, כשיודעים שיהיה רע, אז כשרע, יודעים שיהיה טוב יותר. בטח קצת הסתבכתם, אבל תקראו את המשפט כמה פעמים, אולי תבינו... מיכל

snaps

New member
פעם .. ;-)

גם אני הייתי כזאת...תמיד הייתי בדיכאון,לא היה לי כוח לכלום..לאף אחד.. רציתי שכולם פשוט יעזבו אותי בשקט רציתי להיות לבד..שאף אחד לא ייתקרב אליי..איכשהו תמיד הכנסתי את עצמי לבעיות...החיים שלי היו לא טובים.. אבל עכשיו..בזמן האחרון אני מרגישה הרבה יותר טוב... אני לוקחת את הכל בקלות... ונכון שלפעמים החיים מזדיינים....אבל...מישהו חכם פעם אמר לי...(!!!) אם החיים מזדיינים...תזייני אותם בחזרה... :cool: בסה``כ החיים טובים...(יו,אמרתי את המילה חיים ואת המילה טובים באותו משפט...) טוב...אז בקיצור..תחשבי מחשבות טובות...יש הרבה סיבות לחיות, וזה לא שיש סיבה *אחת* אמיתית שבשבילה שווה לקום בבוקר, שווה לקום בבוקר, בשביל כל הסיבות שבעולם..!! so...Enjoy life while you can ;-)

kirk hammet

New member
עצה

קחי יום אחד חופשי מהבית ספר , לכי לאיזה גן מוקדם מוקדם בבוקר , ותחפשי את הזריחה .... תסתכלי על זה קצת ... לכי למכולת , תנסי לדבר עם האנשים שם , תראי הם יודעים שהחיים חרא אבל הם משדרים אופטימיות .... שבי בגן תראי ציפורים מצייצות , תשתזפי קצת בשמש החמימה .... ולא יהיה לך שום מחשבות כל כך רעות

Funeral_Drum

New member
נושא

קראתי את כל התגובות להודעה שלך וידעתי שאפשר להוכיח שהן סתם דביליות בלי בעיה. למרות שהן נכונות בעצם. lowealpine אמרה בדיוק את הסיבה האולטימטיבית- את בן אדם חופשי. זה בערך הדבר היחיד שאני ממש מאמין בו כרגע. shine on

למעלה