LIFE ON MARS

papal

New member
LIFE ON MARS

אין לי הרבה מה להגיד, כי זה יהרוס לכם אז בקצרה- זה לא ממש מד"ב או אולי בעצם כן או אולי לא עוד לא החלטתי מה זה אבל השם של הסדרה בהחלט לאקשור לתוכן שלה! מי שיש לו אקסטררה הוט, ועוד לא ראה את יצירת המופת הזו- שייכנס לוי או די וייראה את כל ארבעת הפרקים שכבר שודרו. לטעמי, אחת הסדרות הגדולות ביותר שנעשו ב10 השנים האחרונות. ועוד סדרה בריטית!! אני מכור!!

NomadSoul

New member
גם אני ../images/Emo70.gif גם אני ../images/Emo70.gif גם אני ../images/Emo70.gif

אני כל כך hooked, שכבר אחרי הפרק השלישי היה לי חלום life on mars (חטפתי כדור בשביל סם טיילור ) הוא היה הרבה מציאותי מחלומות ה-Star Trek שהיו לי (לשחק מחבואים ותופסת בשכונה עם הקצינים... נו, באמת
)

n i v1

New member
מישהו

מישהו מוכן לומר לי מתי השידור של הסדרה הזו ומתי השידור החוזר?

papal

New member
כל יום ראשון ב 22:00 אין ש.ח

בעצם יש -באותו יום ב 1:00 בלילה 0אפשר בעצם גם להתייחס אל זה כשני בבוקר) וזהו.אבל, אחרי כל שידור של פרק- אפשר לצפות בו בוי או די תמורת 5 ש"ח לפרק או חינם למי שמנוי לוי או די. (כל אחד יכול להיכנס לוי אודי, אבל מי שלא מנוי, צריך לשלם גם על תכנים שלמנויים הם חינם). אני אישית, פספתי את הפרק הראשון (שמאוד מאוד אבל מאוד חיוני לראות אותו אם רוצים להבין משהוא מהסדרה), ולכן צפיתי בו בוי או די לפני הפרק השני! ועוד משהוא קטן- המלצה שלי, כל פרק מתבסס על קודמו, לא מבחינה עלילתית לה מבחינת התקדמות של דמויות (אופי , התנהגות וכו'), לכן מומלץ להשלים צפייה בפרקים שפיספסת לפני שאתה רואה את הפרק שישודר בראשון! ושוב , ללא ספק- הסדרה בטובה ביותר שאני ראיתי בשנים האחרונות.

subatoi

New member
יש מיליארד ש.ח.ים

יש ש.ח. באותו לילה, כמו שציינת. יש ש.ח. אחד או שניים למחרת בערב, ביום שני. יש ש.ח. אחד או שניים בשבת שאחרי אותו ראשון, ויש ש.ח. ביום ראשון בערב, לפני הפרק החדש. כל זה באותו שבוע.

לא יודע .. אותי זה לא הלהיב כלכך זה והדקה ה90 לא ממש הצליח להעניין ... הסדרה נראת לי כלכך משעממת שנרדמתי כלכך חזק כבר בפרק הראשון ...

AKIRA972

New member
ראיתי - אכן הפתעה בריטית

אני טיפוס של SOUNDTRACK והסדרה מלאה במנגינה מעולה. הסצינה האחרונה של הפרק הראשון מעולה. אני אוהב את הבחורה (אנני) שמחזיקה לו את היד היא פשוט בחורה נחמדה. ההגדרה שלי של הסדרה תהיה פנטזייה/בדיוני. גילוו נאות: ההפתעה הבריטית הראשונה שלי הייתה TOP GEAR.

למעלה