LicK Me Up

דוראללל

New member
LicK Me Up

ומר/ת (16:29): שוב שיר חדש מבית היוצר של סאיי רקורדס הפעם שיר מסיבות בן זונה שבו ד"ר צ'אן לי , ומוגלי מארחים את חגי מזרחי (דה דיוק חגי) להורדת השיר : LicK Me Up יש להכנס לכותבת האינרטנט הזו : http://www.rapisraeli.com/lm/ ומשם להוריד את השיר בלחיצת כפתור ואנשים בבקשה לפרסם את השיר תודה , צוות סאיי רקורדס.. שבת שלום..

Funky Giraffe

New member
איזה מעפן זה

שאוקטובר קנה את RAPISRAELI.COM וסאבלימינל את HIPHOP.CO.IL שאני אבין, מישהו נתן להם מונופול על הסגנון? אחרי זה כל מיני משועממים בחו"ל ינסו את הדומיינים האלה והם ישמעו את הזוועות האלה לא חבל?

mor1mor3

New member
תסביר לי בבקשה

לילדה מטומטמת שכנראה לא מבינה כלום למה זה מעפן כי לי זה לא נשמע ככה.. זה נשמע כמו שיר מועדונים מוצלח במיוחד. משהו שעוד לא עשו כאן

Ak477

New member
סליחה

"אחרי זה כל מיני משועממים בחו"ל ינסו את הדומיינים האלה והם ישמעו את הזוועות האלה לא חבל?" זה ביקורת כן? בן אדם..

mor32322

New member
אתה שם לב איך מגיבים כאן

אנשים כן לא יודעים את המילה הזו כבוד... יש קוטלים סתם בלי שום סיבה מוצדקת... אני פשוט לא מבינה איך אנשים שופטים וקוטלים בצורה בזויה כזו... הפרום הזה צריך רעינון מחדש.. לעיף את כל אלה שלא יודעים לפרגן ולתת כבוד למי שעובד קשה.. הסצ'נה הזו מגעילה כבר ברמות...!!!

Funky Giraffe

New member
סבבה

ממחר אני תולה כרוזים בכל הארץ לגבי החדש של מסיקה מעפנה, לכי כבר ותתחילי ללמוד מחדש היחידה שצריכה ריענון מחדש זאת את כי העובש שבר שיאים

למעלה