LEVUSH OLEM

moti6310

New member
LEVUSH OLEM

ANI MITNATZEL AL ZE SHEANI METZIF BEODAOT UBETGUBOT. ANI CHADASH PO VMENASE LEITAKLEM. CULANU NITKALIM AYOM BBEAYA SHEL A NASHIM ABNE BRAKIOT, MODERNIOT VENESHOT "CHASIDIM" SHELOVSHOT CHATZAIYOT OR, TZMUDOT, MINI, JINSIM, GARBIONIM IM RESHET, SHKUFOT, NAALE MAGAF ARUKOT, VECHULEI. ANI MEBAKESH ITYACHASUT RETZINIT LADABAR, BETOR ADAM CHAREDI MODERNI SHECOEV LO ALEV KESHEROE AD EICHAN IGANU!!!.... IM YESH NASHIM CHAREDIOT AMEUNIANOT LACHVOT ET DAATAN O LACHLOK AL DVARAI BEDIUN INTELECTUALI SHEICHTEVU TGUVOT. TODA.

moti6310

New member
MATAI

MATAI ITAKNU TAIVRIT, ? . NIMAS LI MEAANGLIT, AF ECHAD LO MEGIV VEZE GAM MECHAER ET AFORUM!

ובכן (עד שהצלחתי להבין מה שכתבת)

אני לא בטוח שאני יודע למה כוונתך. למעשה גבר שהולך ברחוב וממש מפריע לו מראות אסורים אמור להוריד את העיניים ולא להסתכל, אם הבעיה היא ההלכה, אז אני ממש לא בטוח שמה שמפריע לך נוגד את ההלכה, לפי ההלכה אסור בכלל להסתכל על נשים גם אם הן לבושות בשיא הצניעות.

moti6310

New member
AVAL

ANI RATZITI LADAAT MA ATEM CHOSHBIM AL AMATZAV, VELENASOT LAASOT PANEL SIMULTANI ECH EFSHAR LECHAZEK ET AITNAGDUT LADABAR. MA EFSHAR LAASOT IM EFSHAR BICHLAL. VESTAM CACHA MA ANASHIM PO CHOSHVIM AL ZE. ANI MITMATZEL AL AANGLIT ZE BEAYA BAPELEFONIM MEKAVE SHEYETUKAN BEKAROV!

לדעתי

המצב של היהדות החרדית טובה מאי פעם, כמובן שתמיד יש מה לתקן, אבל אם לתת ציון להתנהגות של החרדים הייתי נותן לזה 9 מתוך 10. ושוב כמובן שלא כל החרדים מושלמים, לנו אין כלום מה לעשות, הרבנים כבר יצאו בהודעה שכתוב שם מה מותר ללכת ומה אסור, מי ששומע ינעם לו, מי שלא ? אתה ואני לא יכולים לעשות כלום חוץ מלהתפלל... <אני בטוח שאתה לא במחשבות של שריפת חנויות:)>

moti6310

New member
NACHON

ZEU GAM ANI CHASHAVTI SHEEN MA LAASOT, VEZE MAMASH KOEV! TZARICH LEAGID LEKULAM SHECHASID AMUR LIYOT YOTER MTZADIK VEELE SHENESUIM LEPRUTZOT EM LO CHASIDIM. ANI TZODEK O LO?

למעלה