letter55 בוקר טוב ..

letter55 בוקר טוב ..

קראתי את ההודעות האחרונות שלך וקצת הפריעה לי הגישה שלך . הפורום הזה .. בקיסמו המיוחד ובפרט בגלל המנהלת המיוחדת הקסומה שבו משרים פה אוירה של רוגע , אוירה של נעימות , אוירה של אכפתיות וכן , זה כיף גדול להיות פה . נכון , לא כולנו כותבים פה כל הזמן , אז מה .. ? הכיף הוא להרגיש בכל פעם מחדש אם מרגישים רע או טוב ורוצים לשתף את העזרה מצדם של כולם , את הנתינה והאכפתיות .. שיש פה לכולם .. וזה הקסם של הפורום הזה . צר לי מאוד שלא השכלת ללמוד את זה והחלטת להעליב פה בגישה שלך . הדבר הראשון שחשבתי אחרי שקראתי את ההודעות שלך:"וואו מה זה אוסף השטויות האלה .. " אתה לא נמצא פה מספיק זמן כדי לדעת אולי איך הפורום הזה עובד . תראה , אני כותבת בפורומים אחרים שלפעמים אתה כותב משהו מהלב ואחרי שעה זה נמצא כבר בדף השני .. וזה לא כיף .. אנשים בפורומים אחרים כמעט ולא קוראים דברים יפים , השרשורים הם בראש מעיניהם .. הפורום ציט זה מה שהם רוצים , ופה זה לא קורה . גחלילית בתור מנהלת פורום , היא המתאימה ביותר , אני לא מכירה אותה אבל אני מרגישה שכן .. היא נפלאה קסומה ויש בה הרבה אהבה . היא נותנת ממנה וגם אם זה לא 24 שעות ביממה . אף אחד לא החליט שזה צריך להיות ככה . כל מנהל מנהל את הפורום שלו כראות עיניו . אבקת כוכבים , איסופים עם גחליליות נוספות , כדים של פרחי סתיו ועוד ועוד הם רק חלק מהקסם המיוחד שלה .. היא מקסימה , אכפתית אוהבת מקשיבה דואגת גורמת לחיוך לפעמים קצת עצבנת מכינה עוגיות מדהימות .. ועוד ועוד .. רק חבל שלא השכלת ללמוד את זה ממנה .. היית רואה שמה שכתבת על הפרום הזה הוא אוסף של מילים ממש מיותר שגרם עוגמת נפש לכולם . לסיום , מקווה שתבין את הכוונה שלי במכתב הזה לך .. לא באתי להעליב או לגרום לריב או חס ושלום איזה מלחמה .. בסך הכל רוצה לגרום לך להבין מה זה הפורום הזה בשבילי ובשביל כולם . חג שמח ויום נפלא .. שרון.

למעלה