Let's walk out of the room חדש
3 3 שרונית New member 28/2/07 #2 היי , התחלתי לשחק היתה לי גבנ"צ נתתי לעכבר בפח, יש לי מין ידית צהובה, טישו שאיתו ניגבתי את החלון העגול ומצית... וניתקעתי..
היי , התחלתי לשחק היתה לי גבנ"צ נתתי לעכבר בפח, יש לי מין ידית צהובה, טישו שאיתו ניגבתי את החלון העגול ומצית... וניתקעתי..
I ilanama1 New member 28/2/07 #3 את הגבינה תני לחתול בתוך הפח הכחול במגירה התחתונה בשידה תפתחי אותה תקליקי בצד ימין עליה על הפס ותקבלי כרטיס מגנטי ומפתח את התמונה האדומה חתכי עם הסכין ועם המצית את שורפת את השפן הצהוב מקבלת נורה פעמים את עושה זאת את הנורה מחברת לבסיס החום
את הגבינה תני לחתול בתוך הפח הכחול במגירה התחתונה בשידה תפתחי אותה תקליקי בצד ימין עליה על הפס ותקבלי כרטיס מגנטי ומפתח את התמונה האדומה חתכי עם הסכין ועם המצית את שורפת את השפן הצהוב מקבלת נורה פעמים את עושה זאת את הנורה מחברת לבסיס החום
I ilanama1 New member 28/2/07 #4 את יכולה גם להאיר עם המצית בפתח שעל הריצפה יוצא חתול עם מפתח אבל עוד לא הבנתי איך לוקחים ממנו את המפתח
את יכולה גם להאיר עם המצית בפתח שעל הריצפה יוצא חתול עם מפתח אבל עוד לא הבנתי איך לוקחים ממנו את המפתח
3 3 שרונית New member 28/2/07 #5 כן אני גם מנסה לשכנע אותו חחח ומה אפ הדוד הזה באמצע החדר.. הוא אמור לדלוק איכשהו
I ilanama1 New member 28/2/07 #9 היי מקס במגירה התחתונה תפתח אותה עכשיו כשהיא פתוחה תקליק על הצד הימני שלה על השולים ואז תמצא את הכרטיס והמפתח
היי מקס במגירה התחתונה תפתח אותה עכשיו כשהיא פתוחה תקליק על הצד הימני שלה על השולים ואז תמצא את הכרטיס והמפתח
I ilanama1 New member 28/2/07 #12 את המטבע מכניסים לדוד הזה ומקבלים מפתח שפותח את המגירה בשידה ואז עוד מפתח וסרט אדום
3 3 שרונית New member 28/2/07 #18 מה עשית עם הידית הצהובה? ומעל הדלת, יש משהו חום, לא הבנתי מה לעשות שם....