Let's talk about...

Let's talk about... ../images/Emo94.gif ../images/Emo67.gif

והים בפינתנו איזה מין שוקולד: ה כ ל - ד י ב ו ר י ם
היום נלמד לדבר. לדבר על סקס. לדבר על שוקולד. אבל בעיקר - לדבר על תחושות, חוויות, רצונות, תשוקות... למה נעשה את זה? כי אין דבר אירוטי יותר ואין משחק-מקדים מעורר יותר מדיבורים. אחד הדברים הכי חשובים ביחסי מין טובים הוא תקשורת בין שני בני הזוג. תקשורת זה לא לשאול את בת הזוג בסיום החגיגה "נו... גמרת?" (טיפ לגברים: אין מרגיז מן השאלה הזאת!). תקשורת פירושה שיחה אמיתית וכנה על מה אנחנו מרגישים, איך אנחנו מרגישים, מה אנחנו אוהבים, איך אנחנו אוהבים את זה ואיזו סוג של חוויה או ריגוש גורם לנו כל דבר. אז מה הבעייה? הבעייה היא ששכחנו איך מדברים. גם ככה סתם, בחיי היום-יום, אנחנו מדברים הרבה על מה שקורה לנו ופחות על מה שזה עושה לנו. על אחת כמה וכמה בחיי המין שלנו, שם המבוכה גדולה והמחסומים מרובים. אז איך מתגברים על זה? בעזרת שוקולד, כמובן. תכננו עם בן/בת זוגכם שעה שלמה שבה אתם נועלים את הדלת, מכבים את המחשב, מנתקים את הטלפונים ומתמסרים לשיחה. הכינו מבעוד מועד קערה מ-ל-א-ה שוקולדים מסוגים שונים: רגיל, בטעמים, עם מילוי, עם מרקם מיוחד, בצבע מיוחד... כל מה שעולה בדעתכם. אפשר לגוון עם קצת פירות ו/או קצפת בצד. המשחק הוא כזה: כל אחד מבני הזוג צריך לבחור בתורו אחד מן הפריטים שעל השולחן ולתאר לבן הזוג השני מה הפריט הזה עושה לו. מומלץ להתחיל מהסבר על הסיבה למה נבחר דוקא הפריט הספציפי הזה, לתאר את המראה שלו, את הריח, ללקק עם הלשון ותאר מה זה עושה, למשש באצבעות ולתאר את המרקם, לנגוס בביסים קטנים (או גדולים, מה שבא לכם) ולתאר את ההרגשה. אחרי כמה סיבובים כאלה, לעבור להאכלה-הדדית: כל אחד בוחר פריט עבור בן זוגו ומאכיל אותו. מומלץ בשלב הזה לקשור לבן/בת הזוג את הידיים ואת העיניים* ולתת להם לתאר את מה שהם חווים בלי שיראו מה זה או בלי שיגעו בזה: להניח את הפריט מול האף שיריחו, להעביר באיטיות על הלחיים, השפתיים (בעיקר החלק הפנימי שלהן), הלשון (אפשר גם לשפשף על החיך נעליון שהוא איזור מאוד רגיש למגע ולטעמים)... לתת לנגוס ביסים בקצב המתאים לבן/בת הזוג או להורות להם מתי וכיצד עליהם לנגוס. אם יש לכם שוקולד עם מילוי, אפשר לטפטף ממנו אל תוך הפה ולראת את הלשון התאבה מולכם מבקשת עוד ועוד... בקיצור: כיד הדמיון הטובה עליכם! [*שימו לב: חובה לבדוק קודם שבן/בת הזוג מסכימים להיות בעיניים וידיים קשורות. יש אנשים שהחוויה הזאת לא נעימה להם ואז אנחנו מפספסים את כל המטרה.] בכל שלב ושלב יש לשאול שאלות מנחות ולהקשיב לתשובות. השאלות צריכות להיות קשורות בתחושות שמתעוררות בבני זוגכם בעקבות מה שאתם עושים להם. אסור באיסור חמור לשאול שאלות שהתשובה עליהן היא "כן" או "לא" (זה טעים לך? זה נעים לך? להמשיך?) אלא להעדיף ככל האפשר שאלות פתוחות שמאפשרות תשובה מפורטת ("איזה ריח יש לזה? מה השפתיים שלך רוצות עכשיו? וכו') אפשר לעבור אחר כך לאכילה משותפת של פריטים שנבחרו על ידי שני בני הזוג תוך כדי דיון משותף בתחושות שעולות. לקראת סוף השעה (למתחילים ולמתקשים אני מרשה לסיים אחרי ארבעים דקות, אבל בשום פנים ואופן לא פחות מזה!) אפשר לקחת את הפריטים שנשארו ולהיות נועזים יותר: להעביר אותם במקומות שונים בגוף תוך כדי מגע של האצבעות במקומות הלאה - גירוי עדין של חלל הפה עם האצבעות, מציצה של תנוכי האוזן עם חתיכת שוקולד, ליקוק של קרם המילוי מן הפטמות, ליטוף איטי של איברי המין עם שוקולד בעל מרקם חלק במיוחד (לנשים: עדיף להתמקד באזור שק האשכים של בן הזוג. לגברים: באזור השפתיים והדגדגן). מומלץ לאכול את חתיכות השוקולד אחרי ש"ביקרו" במקומות האינטימיים ולספר על הטעם ומה ערבוב הטעמים עושה לכם... שוב: לא לשכוח כל הזמן לשאול שאלות מנחות ולענות עליהן. לתאר מה אתם רוצים ואיך אתם מרגישים. הדרך מכאן להתעלסות של החיים שלכם קצרה מאוד, בעיקר אם מקפידים להמשיך את המשחקים האלה גם בלי השוקולד ולא מספיקים לדבר על זה. בהצלחה ולהתראות בפינה הבאה

Idan91

New member
מ-ה?! ../images/Emo187.gif

לכבות את המחשב למשך 40 דקות?? נו, אי אפשר לדבר דרך הצ'אט או משהו?
אני חייבת להודות שהיו כאן כמה עצות קינקיות משהו, אבל נו, אין ספק שהפינה שמרה על רמתהּ המעולה והמשעשעת.

Gum Cigarettes

New member
ממ...

משעשע..
אבל, מצטערת. לא נראה לי שאני אנסה את זה.. אנלא אמיצה מספיק וגם אנלא חושבת על פרטנר מתאים כרגע.. אולי פעם הבאה תעשי משהו של שוקולד וסאדו..?

adipo

New member
אין לי מה להגיד,

אבל רציתי להגיב...אז הנה- הגבתי! מתי הפינה השלישית? מתי? מתי? מתי?
יום טוב וחג שמייח עדי

kingshimmy

New member
כן, תמשיכי לחשוב ככה.

אפשר לחשוב שאני לא מתאים. אני אלך לשבת בפינה ביחד עם העגבניה.

Gum Cigarettes

New member
אתה מחליף אותי בעגבנייה?!

לא חשבתי שתקרא גם את התגובות לזה...
ממ... אתה באמת לא פרטנר מתאים! אני לא אומרת דברים סתם. מה עוד שלא נראה לי שאני אנסה את זה עם אף אחד, אף פעם.

הריח לא מאמינה

בדברים שעושים כואב לה או לאנשים אחרים ולא חושבת שהתאכזרות=סקס
הריח מאמינה רק בנעים, כיף, פינוק ואהבה...

הריח מסרבת להסגיר את גילה

אבל היא הציצה בכרטיס האישי שלך והיא יכולה היתה בקלות להיות אמא שלך...

idanyd

New member
כש"והריח בחינם" קוראת לעצמה

סתם "הריח", היא שולחת את Idanyd למקום מפחיד...
.

עידן מעדיף שהריח תקרא לעצמה החינם?

הריח חושבת שזה זול מדי אפילו בשביל אחת כמוה, אבל מוכנה לשמוע הצעות אחרות מעידן.

idanyd

New member
חס-וחלילה, עידן לא יזלזל במישהי

שכותבת הודעות כמו הריח, הנותנות כזה שירות טוב למין האנושי
. עם זאת, לעידן יש מס' הצעות אחרות: הריח יכולה לקרוא לעצמה בשמה המלא, וכך לא נזדקק לקונוטציות מיותרות (
כבר אמרתי?) הריח יכולה להתייחס לעצמה בשמה האמיתי. אך אם היא רצתה, היא לא היתה מסתתרת מאחורי ניק שכזה מלכתחילה. הריח יכולה להתייחס לעצמה בגוף ראשון, כמו שהרבה אנשים בפורום (ועוד יותר מחוץ לפורום) נוהגים. ל"אני" יש טווח גדול מאוד של דימויים. הוא יכול להיות זול, הוא יכול להיות יקר. הוא יכול להיות קינקי או חסוד, מבוגר או צעיר, זכרי או נקבי וכו' ("הריח" הבינה את המסר, אני בטוח). אגב, עידן נזכר שעוד לא בירך את "הריח" על פינתה המקסימה - אז
על ההארה,
בהמשך ו
על שיצא לה לחוות את זה, ושקיבלה את היכולת לכתוב על זה בצורה מקסימה ומעוררת תאווה כאחד.

למעלה