Let's kill all westrens !

קיר קמט

New member
Let's kill all westrens !

|כוכב| המחתרת הכלל-עולמית |כוכב| פתיח מעולם הכדורגל הרי ידוע לכל שבסופרבול אפשר לצאת בתחילת המשחק לסיבוב מסביב לעולם ועדיין לחזור בזמן כדי לראות את בריטני שרה (עושה עם השפתיים? רוקדת? לא ברור.) במחצית, והרי ידוע שלמרות שאנגליה היא מולדת הכדורגל , קאלצ'יו איטליאנו זה ה-דבר (תשאלו את גרימבל). עכשיו, בהיקש נורא פשוט, Italy יותר קרוב ל-Israel מאשר ל-U.K. או ל-U.S. , והגענו למסקנה הפשוטה - רוק ישראלי זה ה-דבר. הסבר למתקשים מי סילק את הבריטים מפלסטינה ?! מי ?! ומי מסובב את האמריקאים על האצבע ולוקח כל שנה 2.7 מיליארד דולר ?! הסבר להולדן רוק דרומי is for gay people. הסבר לבוס רוק בריטי מלא באנשים שמנסים להוכיח שהם יותר מתוחכמים ממה שהם, כשבסופו של דבר הם רק רוצים לחזור לכוס הליפטון שלהם עם אמא בין הערביים. רוק ישראלי למה לחפש איזמרגדים אצל הגויים כשיש לנו כאלה יהלומים מתחת לידיים ? נכון, אצלנו כלום לא התחיל (רק כי נתנו להם פור, עד שנצא מהמעברות.), אבל כמו שאומרים - לכל יצירת פאר דרושה טיוטה ראשונה (ושנייה, לצורך העניין.) ועוד משהו לפחות אצלנו לא צריך לעשן סמים בכמויות מסחריות כדי להבין לאן הם חתרו. קריאה נרגשת לעם ה-RWU (Rest of the World Underground) צריכה אתכם ! שנסו מותניים ! |כוכב| ועוד משהו |כוכב| המשך יבוא, כשאני אגמור ללמוד להיסטוריה.

קיר קמט

New member
מסתבר שאני לא זוכר את האמוטיקון

של הכוכב. תדמיינו שיש את
זה בכל מקום שכתוב בו כוכב. איך אני אמור לדעת שסימן של כוכבית מסמל כוכב ?!

Sith Master

New member
אהבתי../images/Emo19.gif

תשובה הולמת. רק אם תוכל להמליץ גם על אלבומים וכו' זה יהיה נחמד.

Chocoholic

New member
אם כך, אז 95% מהפורום מיותר

כי בערך 5% מוקדשים לאגדות רוק ישראליות... אז מה עושים?

קיר קמט

New member
לא אמרתי שהם מיותרים.

אמרתי שכמו בכל דבר, אנחנו יותר טובים גם בזה

כותבים יותר על רוק ישראלי

אני לפחות בעד. מה שכן עד עכשיו עוד לא הגדרנו את גבולות הרוק הישראלי של הפורום, אולי זו הזדמנות טובה

John LennonS

New member
אני קשה הבנה...

מה הפואנטה של מה שכתבת? שרוק ישראלי הכי טוב? שרוק בריטי הוא פלצני? שרוק אמריקאי הוא לא מקורי? מה בדיוק השורה התחתונה?

לא תמיד חייבים שורה תחתונה

ונדמה לי, שהשורה התחתונה היא שקיר כתב הודעה נחמדה ומצחיקה, לא מספיק?

John LennonS

New member
אני לקחתי ברצינות..

הודעה עם הומור, אבל השורה התחתונה היתה חסרה לי. אם אין הפעם אני אחיה עם זה...

אני חייב להסכים איתו..

מה זה הביקורת (או מה שזה לא יהיה) הזו? האנגלים הומואים? באמת! כמובן שהוא לא התכוון לזה אבל זה דבר מאוד דפוק וילדותי להגיד. "האנגלים ניסו להראות מתוחכמים, אבל הם לא" ממש הערה חכמה, וזה בא ממישהו שהכי מתקדם שהוא שומע זה דורס (ושבכלל לא אוהב רוק מתקדם). לדעתי כל מה שהוא כתב וכל ההערות היו ממש... Pointless.

noosh

New member
ההערות לא pointless בכלל

ולא פלא שלא מצאתם את השורה התחתונה- הוא פשוט לא כתב אותה עדיין, הוא לומד היסטוריה (בהצלחה לך
) אם לא הבנתם, הוא מתכוון לכתוב סקירה או ביקורת על הרוק הישראלי.... אז הוא נתן הקדמה קצרה, באותו סגנון בדיוק שהולדן והבוס עשו

אז זה השם של ניבלו עכשיו? בוס?

סבבה מבחינתי! אני רק אומר שההקדמה הייתה ממש ממש טיפשית.

John LennonS

New member
אני בעד קידום רוק ישראלי

אבל אני חושב שהפתיחה לא ענתה לי למה הוא עדיף, היא אמרה לי למה הרוק האמריקאי לא טוב והבריטי לא טוב (לא שהסכמתי עם הדברים האלו...). בתור פתיחה ציפיתי שיכתוב פה על להקות כמו החלונות הגבוהים, השלושרים, להקות צבאיות, תמוז, אחרית הימים (שאותן אני לא מכיר בכלל) וכן האלה לזמרים. ואני לא מתכוון שהוא היה צריך לפרט, רק לכתוב למה הם טובים ולא לכתוב למה הבריטים והאמריקאים לא טובים. ואל תגידו לי שזו רק ההקדמה...כי זה לא קשור למה שאמרתי עכשיו

country joe

New member
נו ב'מת, מה הבעיה שלכם?

הוא פשוט כתב משהו נחמד. לא מבין את הקטע...

משעשע ביותר ../images/Emo13.gif

ואני מסכימה איתך. אם כי כבר קיים פורום "רוק ישראלי"....אלא אם כן אתה מתכוון לרוק ישראלי קלאסי, של הסיקסטיז-סבנטיז? מחכה להמשך....

למעלה