LETS GO STEELERS!!!!

LETS GO STEELERS!!!!

נכנסתי כמה פעמים בעבר לפורום הזה, אוהד פיטסבורג פייראטס (בייסבול) ובעיקר ספורט של העיר פיטסבורג. הפעם אני נכנס לפורום פה כי ראיתי פרסומת של ESPN שהמשחק היום בלילה הוא של הפיטסבורג סטילרס מול פילדלפיה איגלס. דרבי פנסילבני קלאסי. יהיה מעניין. מישהו פה יכול לתת איזה הכנה למשחק כדי שאני אדע על איזה שחקנים בעיקר להסתכל, מי השחקנים היותר טובים של פיטסבורג ומי היותר טובים של פילדלפיה. אני לא כלכך מבין בזה אבל לקראת העונה הקרובה (ובעיקר בגלל שהפייראטס לא מצליחים לנצח... חח :] ) אני מתכוון לראות הרבה יותר פוטבול של הסטילרס. אה עוד משהו, בן (שכחתי את השם משפחה שלו...), הקוואטרבק של פיטסבורג, עדיין משחק נכון? הוא לא שבר את הרגל או משהו.... נכון?

Yo-man

New member
בן רות'לסברגר עדין כאן

אבל בגלל שזה משחק טרום עונה הוא ישחק כמה מהלכים (אולי רבע שלם) וירד לנוח, לתת למחליפים שלו הזדמנות להוכיח את עצמם. כנ"ל לגבי כל הסגל הראשון של הקבוצה. מה שזה אומר הוא שתוכל לעקוב אחרי הכוכבים זמן קצר, ואח"כ תוכל לראות את "רוח הקבוצה" שעוברת משחקן לשחקן בלי קשר לכמה טוב הוא או כמה זמן הוא בקבוצה. זה תמיד מדהים לראות רוקי'ז חסרי ניסיון שמקבלים את מורת המאמן ומשתלבים בתמונה הגדולה. בפילדלפיה זהו דונודן מק'נאב, ה-QB האתלטי והפסיד לפני 6 חודשים בסופרבול. טרל אוונס, הרביסר הטוב בליגה עם הפה הכי גדול בליגה מושעה מהמשחק היום בגלל ריב עם המאמן שלו בשבוע שעבר. חבל, אבל עוד נראה אותו. אל דאגה. הרסיבר שהיה מספר 2 בקבוצה, פינקטון, פצוע ולא ישחק כל העונה. בפיטסבורג יש את ג'רום בטיס, רץ אחרוי מהגדולים בליגה (פיזית) שמכונה האוטובוס (מספר 36). הוא לא נורא מהיר אבל הוא נורא נורא חזק ונוטה לפחות פעם במשחק להראות כאילו הוא כדור באולינג והמגינים הם פינים... יהיה משחק פיזי וחזק. עוד כדאי לשים לב לביל קאוור, המאמן של פיטסבורג. אחד האנשים הכי מצחיקים בליגה. כשקבוצתו מבקיעה TD או שער שדה הוא מעקם את הפרצוף שלו כאילו הוא נורא כועס, וצועק לעבר השחקנים בשמחה שנראית כמו שנאה. כשהם מפספסים תיקול או חוטפים בראש הוא מחייך ונראה נינוח אבל כשמגיע אליו השחקן שגרם לפאשלה הוא תופס אותו ויורק לו בפנים 120 שניות רצוף תוך הטפות מוסר בלתי פוסקות. יהיה גדול !!!!

חחח.... תודה....

חח יהיה מעניין לראות את ביל קאוור... חח כן אני מכיר את טרל אוונס, מהסופרבול של עונה שעברה. ובעיקר משידורי חדשות הספורט שלא הפסיקו להלל אותו. יש לי עוד שאלה, יוצא לי הרבה לראות באתרים של ספורט של פיטסבורג תמונות וכתבות על השחקן WARD מפיטסבורג. הוא גם נחשב משהו מיוחד? מה הוא משחק..? תודה, וכן, אני כבר לא יכול לחכות, זה יהיה פעם ראשונה שאראה את הסטילרס בשידור ישיר. אגב, עדיין יש להם את הגנת הברזל מעונה שעברה? הם התחזקו במשהו מעונה שעברה? נחלשו...?

Yo-man

New member
אז ככה

היינס וורד הוא הרסיבר הראשון של פיטסבורג. בשנה שעברה היו לו יותר מ-1000 יארד בתפיסות (שזה מכובד בליגה). בשנה שעברה הוא ופלקסיקו בורס היו הרסיברים המובילים (וורד יותר טוב מבורס). בורס עבר לניו יורק ג'איינטס. ההגנה שלהם עדין חזקה. אני חושב שבעונה שעברה הם היו ממוקמים מספר 2 בליגה או מקום ראשון.

CKYEN1

New member
רוסטילברגר מסיים את המשחק עם צלע שב

ורה!|כוסאמאשלמקוםבכותרת| איגלס אלופים בדוק!

חחח... קודם תתמקדו בפוטבול....

במקום לריב עם הכוכבים שלכם. אחרי זה תחשבו על להגיע לפליאוף. אחרי זה להגיע לסופרבול ורק אחרי זה, אולי אולי אולי תקחו את האליפות. אבל עם כל הריבים האלה, בלי TO יהיה לכם קשה מאוד לעלות לפליאוף בכלל. GO STEELERS!!!

Amir BA

New member
מה קורה אסף

טוב לראות אותך פה. העונה אוטוטו מתחילה אז ARE YOU READY FOR SOME FOOTBALL? אני בטוח שתהנה..ממליץ בחום להשאר ולשאול כמה שיותר שאלות...יש פה המון אנשים שמבינים. תהנה

חח וגם פה יש לך...

חיבה מיוחדת לפורטי ניינרס? או שאתה כל כולך דולפינס? אגב, בשבוע שעברה היה בESPN (גם ביום שני) משחק שלהם... נגד שיקגו נדמה לי... ראיתי חלק מהמשחק... כמה נגמר?

Amir BA

New member
תראה

מטבע הדברים אני גר ב-BAY AREA אז פה אני כל הזמן רואה שומע על הפורטי ניינרס והריידרס (אוקלנד), אבל בפוטבול הרבה יותר "קל" לי לאהוד רק את הדולפינס בגלל שהפורטי ניינרס לא משהו בשנים האחרונות ואין להם שחקן שקוראים לא ברי בונדס

חחח אז ההחלטה שלך דווקא יותר קשה...

מממ את מי לבחור... פורטי ניינרס? נהה לא יגיעו לפליאוף העונה... דולפינס? נהה לא יגיעו לפליאוף העונה....

מי יהיה פה בפורום בזמן המשחק?

צריך לעשות שרשור למשחק או משהו... תוך כדי אם יהיה לי שאלות אפשר לשאול פה? תודה.

Reshefgarcia

New member
אני אציץ בכל הזדמנות...

אם יש לך משהו לשאול,פתחתי שירשור למשחק... ואגב,למען אלו שמקליטים או משהו... נא להמנע מספויילרים בכותרת...

למעלה