let's go outside

backdoorgirl

New member
let's go outside

אתה כותב לי "אני רוצה אותך. היום.עכשיו.".אני בדיוק מתארגנת לריצה, כותבת לך תוך נעילת נעלי הספורט "לא יכולה, יוצאת לרוץ".
אתה מחזיר לך בתמונה שלך, עם העור הכהה הזה, העיניים הבהירות, החיוך המתגרה ו...זקפה אימתנית. "רק בשבילך,מת לטעום אותך כבר".
אני מרגישה איך הדם מתנקז לי מהמוח לפנים ומהפנים למטה,למטה...מנהלת בתוכי מאבק ובסוף מסמסת "עוד 10 דק' בפארק, רצה אליך".
אתה מחכה לי ברכב,רק החיוך שלך מאיר את הרכב,כולי מיוזעת ולחה. אני נכנסת ואת תופס אותי ומושיב אותי עליך לנשיקה עמוקה,מנשק לי את הצוואר, את הלסת,טועם את הלחות שלי.
"אני אוהב כשאת מיוזעת", דרך הטייץ הרך אני מרגישה את הזקפה הקשה שלך, חומה חודר דרך הבד הדק ומחמם אותי...אני כבר מרגישה שאני לא אוכל לרוץ בחזרה עם תחתונים כל כך רטובים.
הזיפים העדינים שלך מתחככים בי, חזיית הספורט שלי כבר מופשלת ואתה חוקר אותי עם הלשון, נושך, יונק,מרטיב.
פתאום אני מרגישה שהאוטו הזה לא יכול להכיל אותנו.אני רוצה אותך בחוץ.
אני מציצה מהחלון ורואה שחלקים מהפארק יותר חשוכים מהאחרים, ורק החלקים המוארים מאוכלסים בבעלי כלבים מתרוצצים.
אני מנשקת אותך עוד נשיקה עמוקה, מסתדרת קצת ומושכת אותך אחרי.אתה נבוך, הזקפה שלך יוצרת אוהל מרשים במכנסיים,אבל אני משלבת את אצבעותי באצבעותיך ואנחנו הולכים כמו זוג מטייל בפארק. לבסוף אני מגיעה לקצה הפארק,חשוך שם ומבודד,אבל עם תצפית טובה לשאר חלקי הפארק.
אני מסתובבת אליך ורואה שאתה מפשיל את החולצה. אני עוצרת אותך "היום אתה לא מתפשט...".אני יורדת על ברכי ומכניסה אותך לפי, אתה נאנח בשקט, זורק את ראשך אחורה ומלטף בידיך את שיערי,מעביר בי צמרמורות שמגיעות עד בין רגלי. כמו תמיד אני מתענגת על המוצקות שלך, על המרקם המשיי וריח המשכר שלך.הנשימות שלך מואצות, ואז אתה מושך לי בעדינות בשיער,מקים אותי ומשעין אותי על עץ. את מנשק אותי ויורד למטה למטה,צוואר,חזה,בטן...
ואז נוגס אותי דרך הטייץ,אני קופצת. אתה משקיט אותי ומפשיל אותו מעלי,משאיר אותי בגופיה ונעלי ספורט בלבד.מפשק את רגלי ועומד ביניהן,טועם אותי בלשונך, מלטף אותי באצבעותיך...אני שוכחת איפה אנחנו ונאנקת בקול ואתה משקיט אותי שוב, שלא יחשבו שמתבצעת פה פעילות חריגה...
אני מגיעה לשיא מטלטל על אצבעותיך הארוכות,אתה מנשק אותי ונותן לי לטעום את עצמי, ומסובב אותי,נעמד מאחורי וחודר אלי בעמידה. אני עדיין מרגישה את פעימות השיא האחרון שלי, כולי רטובה ואתה מחליק בקלות.השילוב הזה של האוויר הפתוח,המקום החשוף והפומבי והאורגזמה שכרגע חוויתי מדליקים אותי בטירוף, ואני לא יודעת איך אצליח לשבוע ממך. אתה מחזיק אותי באגן וממלא אותי עד הסוף, כאב מתוק כשאתה מותח אותי מבפנים, כמו תמיד.האם אי פעם אתרגל אליך? אתה גונח באוזני ואני מרגישה אותך, מתקרב לשיא...
פתאום אני שומעת צעדים מתקרבים אלינו, אתה שקוע ולא מודע לכלום, ואני מרגישה שאני עומדת להתעלף, אני בלי חלק תחתון, אתה נעוץ בי...מישהו עבר מרחק מטרים ספורים מאיתנו, אבל בגלל החושך אני לא רואה את פניו. הוא מתיישב על ספסל לא רחוק ומעשן. אני רואה רק את הבהוב הסיגריה.
אני מחליטה שאני לא נותנת לאף אחד להפריע לנו, ונותנת לך למשוך עוד קצת כשאתה מסובב אותי ומשעין את ברכי על כתפייך כשאני צמודה לעץ.אלוהים, אין לי אוויר...מזל שאתה בגובה הנכון
אני מרגישה את הסערה מגיעה ואנחנו גומרים ביחד בעוד כמה התנשפויות וחריקות של העץ האומלל.

אני מאתרת את הטייץ המושלך שלי, מתלבשת ומתארגנת,חושבת מה יגיד החוקי אם יראה שחזרתי הביתה בלי תחתונים...
אנחנו משלבים אצבעות ומתקדמים לרכב. מרחוק אני שומעת מחיאות כפיים.כנראה שמנקודת המבט של האיש שעישן ראו יותר מחשבתי...
אנחנו מחייכים, מתחבקים חזק עד שהלבבות נרגעים ואני יוצאת להתקרר קצת בריצה הביתה.
מי אמר שלא עשיתי פעילות גופנית היום? ועוד באוויר הפתוח...

http://www.youtube.com/watch?v=gwZAYdHcDtU

giligil55

Member
זה מדבק

כי עכשיו גם לי יש חשק לפעילות גופנית שכזו

giligil55

Member
אתה

טוב לב , מוכן לעזור ...

davewod

New member
הסיכון...

הזה במקומות ציבוריים מטריף את כל החושים!!
כיף לקרוא אותך!

backdoorgirl

New member
שמחה זנהנת...

הכושר בהחלט תורם לאושר, ומחיאות הכפיים גרמו לי להרגיש כמו ספורטאית אולימפית אחרי נחיתה מושלמת...

למעלה