LeTs GeTs It StArTeD

slallum

New member
../images/Emo45.gifמצטרף לשקד../images/Emo45.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ROFLMAO
LOL
IASL
ועוד שלל ביטויי צחוק למיניהם

darkness calls

New member
מי חינך אתכם, מי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

[ותודות לגילי שנעלמה מהפורום והמחשב נתקע לי באמצע שיחה איתה ועכשיו היא על "לא נמצא" במסן אז אנלא יכולה לשאול אותה לאן היא נעלמה
]

slallum

New member
תום הסתירה, חוצפניה../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

מי היה שם
את

darkness calls

New member
חחחח לא

גילי צינזרה את מי שהיה שמ מטעמי פרטיות ואי רצון למות. או לפחות לחטוף מכות. [ולמרבה הפלא, זה לא קשור אלי
]

קטרפי

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

אוי זה כול כך מגעיל, ומיותר

tribe spirit

New member
עזבו מיותר..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

דווקא רציתי כרטיס כזה,אבל עכשיו כשנכנסתי לעכון כרטיסישי שמתי לב שהאפשרויות עריכה בכלצ לא השתנו..אז מה הקטע בכל החוצצים האלה אם אני אפילו לא יכולה להחליט מה יש בהם?

קרניjack

New member
קומונת משחקי תפקידים../images/Emo104.gif

הנה הלינק, מחר אני מקווה להעלות את רשימת הדמויות ומי שהן יהיו ואז יהיה אפשר להתחיל לשחק,

Ivy Riddle

New member
אני

אוקיי, נכנסתי ללינק ואמרו שאני צריכה אישור או משהו... לא יודעת.. הדמות שלי היא עדיין הדמות שאני אמרתי לך, ועכשיו שאני מכירה אותך אפשר שהדמות שלי והדמות שלך יהיו קרובים? (מהסיבה הפשוטה שאמרתי לך...) אם כן והכל אושר אז סבבה... רק עכשיו אני צריכה לחשוב על עבר אפל... יש לך רעיון?

קטרפי

New member
לי יש רעיון ../images/Emo110.gif

השאלה היא אם להגיד אותו כאן, בגלל שאולי את רוצה לשמור את זה לעצמך ושזה יתגלה בהמשך.... (כי זה יכול להרוס לכולם) אז אני יכתוב לך אותו במסרים

קרניjack

New member
סיבה פשוטה שאמרת לי../images/Emo35.gif../images/Emo104.gif

אני לא זוכרת אותה, אבל בטח שכן
ובקשר לעבר האפל שלך, תשמרי אותו בסוד כמו הדמות שלך, שיהיה מעניין.

Ivy Riddle

New member
ביקשתי אישור

כמו שרשום בנושא עכשיו אני מחכה יפה יפה למייל קטרפי- תודה על הרעיון אבל אם לא אכפת לך אני מעדיפה לשמור את המצב שלה לעצמי, כאילו היא כל כך אפלה ומיסתורית כך שאפילו אתה לא תצליח לגלות עליה דברים...אבל האמת תתגלה בסופו של דבר...

למעלה