LeTs GeTs It StArTeD

darkness calls

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קיבלתי כבר 20, 40, 0.. ואני עדיין ב-א'
סתומים בבית ספר שלי

לא רק אצלך ככה

המורה שלי לא מוריד...הוא מחכה שהתלמיד ירד לבד....מפגר! המבחן הלך בסדר....חשבתי שקיבלתי איזה 80 (לשם שינוי)....ובסוף מסתבר שאני הולך לקבל 40 (כרגיל)...

PrideForEver

New member
../images/Emo124.gifאם אני לא טובע הוק בהרקולס!!

אני לא לגמרי בטוחה שזה הוא,כי האמת אף פעם לא ממש הסתלכתי עליו כך שלא ממש זוכרת איך השחקן שמשחק את הוק נראה,אבל נראה לי(בעיקר לפי הקול המעצבן
) שזה הוא!!! היום יהיה השידור החוזר ב12:00 בערוף AXN(אצלי זה ערוץ 40,זה בכבלים הרגילים,ואין לי מושג איזה ערוץ זה בדיגיטלי,ובYES בכלל אין את הערוץ
) אז אם מישהו במקרה יהיה בבית בזמן הזה או יוכל לבקש ממישהו להקליט,תאמתו לי אחר כך אם זה באמת הוא או שזה רק היה נדמה לי

../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif~*קומונה ללהקה קין*~../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

נפתחה קומונה בניהולי ללהקה הבריטית המדהימה קין. בין השירים המוכרים של הלהקה: "somewhere only we know" "everybody's changing" "bedshaped" להקה ע-נ-ק-י-ת, אני דוחקת בכם להצטרף
ומי שלא מכיר את השירים, אשמח לשלוח לו כמה....

slallum

New member
נצל"ש - רשימת איי סי קיו

יש לי עוד את הרשימת איי סי קיו ש-Spinning 56k הכין לנו פעם, אני יכול לערוך אותך.. הבנתי קצת איך נראה לי, אם יש פה מישהו שיודע יותר איך לערוך אותה שיערוך אותה בעצמו. בכל מקרה, תורידו את הרשימה ותוסיפו את עצמכם אם אתם לא מופיעים בה, סבבה
אני או מישו אחר נוסיף אותכם לרשימה ונעלה אותה לפורום =]

slallum

New member
שימי את המספר איי סי\מסנג'ר\אי מייל

ואת הכתובת שלך פה, כדי שנפרסם את זה ויהיה לפורום רשימת קשר חביבה כזאת=] אם את לא רוצה לשים אחד מהדברים האלה או בכלל לא רוצה אז לא נורע =]

SwEEt T

New member
אני אשים את שלי

אי סי קיו: 283248891 מסנג'ר: [email protected] כתובת ומס' טלפון/פלאפון למי שרוצה בפרטי ועופר תגיב על ההודעה של המפגש!!

techno girl

New member
../images/Emo105.gifהייייייייייייייייייייייייייי

הי כולם, מה נשמע???????????????????????????????? אייסי-335064248(אבל אנלא מחוברת כי אין לי איפה........) אימייל[email protected] או[email protected] (עדיף לקייסי אבל לא חייב....)

slallum

New member
דרך אגב, אנשים../images/Emo70.gif

שימו גם את התאריך יומולדת שלכם אם בע לכם =]

למעלה