מה שהכי הרשים אותי בסרט הזה הוא...
מצב השיניים של כל האחים שטרן. היית חושב שכל הסיכויים נגדם - גם נושקים ל-50, גם 30 שנים+ של הופעות פאנק, גם גנים יהודים, אבל בואנה - אחלה שיניים. ואחלה רופא, ככל הנראה. והאח הקטן שלהם דומה לליאור אשכנזי. חוץ מזה, הסרט בנזונה. מגניב הסיפור על להקת הסווינג שלהם וכל "מאחורי הקלעים" של האירועים ב-"Another State Of Mind". חבל רק שלא התייחסו שם לכמה דברים: 1. המיתוס על זה שהאחים שטרן מימנו את התקליטים הראשונים שלהם בזערת החסכונות שלהם מהבר מצווה. 2. הלהקה של שון שטרן That's It, עם המתופף של ה-Stupids. למתופף הנ"ל יש רק דברים רעים להגיד גם על הלהקה הזאת וגם על שון שטרן, והייתי רוצה לשמוע צד אחר לזה. 3. הרקע הקנדי שלהם. הם הוציאו מלא להקות קנדיות על B.Y.O., תמיד סקרן אותי לדעת אם יש לזה קשר. 4. יותר מידע על הטור האירופאי של 1984, בעיקר ההופעות האלה בפולין. Youth Brigade להקה גדולה, לפחות עד 1985. הם משלבים בערך את כל מה שאני אוהב במוזיקה ב-"Sound And Fury" (השני). פעם שמעתי בעבודה את "What Will The Revolution Change" שלהם, ואז את "Rio" של Duran Duran, ומישהי שהייתה אצלי במשרד שאלה אם זו אותה הלהקה. איזה יופי. לך תראה עכשיו את "Another State Of Mind", אורי.