let me go!

bloodmachine

New member
let me go!

זוכרים את את השיר הזה גל חדש פאנקי - בפ' רפויה - של heaven 17, אז בדיוק השבוע חזרתי מלונדון. בדיוטי פרי של נהת"ע לונדון ניכנסנו לביקור בחנות של Virgin Media Store, ומה עיני רואות? אלבום חדש יחסית של הרקיע .. מ - 2005 before after. איך אפשר שלא לטוס באל-על בלי לישמוע את heaven 17. אז מיד ניגשתי לקופה, והמרתי את מטבעות היורו שהיו במיכנסי לאלבום החדש של הרקיע. העליתי לכם הופעה שלהם מ - 2007 שצילמנו במהלך ביקורינו בפאלקירק, סליחה על איכות הסירטון, לא יוכלנו לצלם מקרוב כי אנשי האבטחה בהופעה החרימו מצלמות לאלו שהיו קרובים לבמה. ואו איזו התרגשות...ממש כמו באותם ימי LET ME GO

Modium

New member
אני יכול להגיד על זה רק דבר אחד:

"פה פה-דו פה-פו פה-פו פה-דה פה פה-דו פה-פו פה-פו פה-דה פה פה-דו פה-פו פה-פו פה-דה... גאט טו גאט טו גאט טו לט מי גו!!!" וגם - תודה!

bloodmachine

New member
excuse moi ?

למה את/ה מיתכוו/תן שאת/ה אומר/ת : "פה פה-דו פה-פו פה-פו פה-דה פה פה-דו פה-פו פה-פו פה-דה פה פה-דו פה-פו פה-פו פה-דה... גאט טו גאט טו גאט טו לט מי גו!!!" וגם - תודה!

DGL242

New member
זה משהו מתקדם, מודם כולל סאמפלר....הוא התכוון

Let Me Go

DGL242

New member
להיות יותר ספציפי

מודם מסמפל את הביט מתחת לווקאל בפתיחה, במקסי זה נשמע יותר ברור, כמו באוסף המ-ע-ו-ל-ה EX-Wave

bloodmachine

New member
צר לי על חוסר ההבנה המשווע

לפי מיטב הבנתי הדלה מודם - זה רכיב שייעודו להעברת אינפורמציה דיגיטלית, בעוד שסמפלר - הוא רכיב שיוצר צלילים . אינני מבין כיצד מודם שייעודו לעיל יכול לסמפל ? התואיל בטובך לתת הסבר מקיף ומע יק לגבי סוגייה זו וכיצד זה מתקשר לרקיע 17. ד"א - מישהו מכיר את האוספים של British Electronic Foundation - שהם למעשה, Martyn Ware and Ian Craig Marsh שעזבו את הרכב האב שלהם ,הליגה האנושית של פיליפ אוקיי, ולפני שקראו לעצמם רקיע - 17 , פעלו תחת השם BEF. יצויין, שמארש וקרייג אחראים ל"קאמבאק" הגדול של גברת רגליים חטובות מאד, הלוא היא האחת והיחידה : טינה טרנר ב - 80 , לפני הפאניקה שעורר אלבומה רקדנית פרטית. טינה ביצעה את BALL OF CONFUSION - באחד מאוספי BEF למישהו יצא לישמוע? לא היה ערב כיתה או מיפגש חברתי ששיריה של טינה לא הושמעו בו. הו כמה רומנטי... ואיך אפשר שלא לסיים הודעה יום שישי זו בלי הפנינה הזאת. ד"א 2 : מישהו יודע האם גירסת BALL OF CONFUSION של טינה טרנר בBEF היא אותה גירסת שיר של BALL OF CONFUSION שהושמע המון במועדון המחרת הברון - תרתימשמע מיקלט של בית רוטשילד - של LOVE & ROCKETS הלוא הם למעשה : חברי BAUHAUS- דיוויד ג'יי והאחים האש/אשקינס- ללא הסולן פיט מרפי, שביקרו את ארצינו הקטנטנה בהופעה מגניבה בפארק הירקון. ואיך 2 ? אפשר לסיים הודעה זאת ללא היא במסיבות של הבאוהאוסhttp://www.youtube.com/watch?v=-VyWNDxQQxM

Modium

New member
טוב, אני מבין שאני צריך להתערב. "מודם" זה

הכינוי הקלוקל שמר DGL הדביק לי (והוא ישלם על כך), ולא תמללתי את הביט, תמללתי את מה ששרים קולות הרקע בברייק - יש מן "פה פה-דו פה", טוב אולי "טה טה-דון טה" כזה, איך אפשר לפספס אותו, הוא עושה את כל השיר מבחינתי - אני מחכה רק לו!

DGL242

New member
חחחח...... זה באמת השוס של השיר, שמעתי אותו

בכמה מגמיקסים, חשבתי סימפלת את הביט

VideoStar

New member
במקרה עברתי כאן, וראיתי את הדיון שלכם

אז לאחר שמיעה ובדיקה בוחנת פה פה-דו פה" או "טה טה-דון טה, הם פשוט טכניקה של הקלטה בטייפ שישה ערוצים, שבערוץ ראשון מוקלט פה פה כלום פה פה כלום בלולאה או לחילופין טה טה, ובערוץ השני מוקלט כלום כלום דו כלום כלום דו או לחילופין טה. כמובן שהכל נעשה בסינכרון מיקצבי, ואז מתקבל פה פה פון פון טה טה דון טה....וכו'. אותי מסקרן דווקא האפקט שפותח את אלבום של האוון 17 , ביפור אונד אפטר, קטע ראשון, צד ראשון. מזכיר לי אפקט סימפול של ילאו yello - הצמד השוייצרי - שעשה את bostich.

OnLineUp

New member
../images/Emo3.gif ת'אמת לא אוהבת את השיר הזה ../images/Emo68.gif

יותר אוהבת את זה

Modium

New member
האמת, גם אני חושב ש- Temptation יותר טוב מ-

Let Me Go אבל אוהב את שניהם. Temptation הופיע גם בפסקול הסרט טריינספוטינג, ועורכי דיסק הפסקול המטומטמים שילבו בו את Temptation של New Order שלא הופיע בסרט בכלל, והטעות תוקנה רק בחלק ב' של הפסקול, שם גם הופיעה המוזיקה מסצינת הסיוט עם התינוק שכולם חיפשו באותה תקופה.

VideoStar

New member
שיו אין ספק שאלו שירים טובים מאד עם הפקה

מאד נקייה, אני מאד אהבתי את BEF עם בילי מקנזי כאן מ the associates. בעניין הסרט טריינספוטינג 1, יצא ב 1996 אם איני טועה, שמתאר חבורה של צעירים סקוטים שנוטלים סמים וקטע די מזעזע עם ההתמסטלות של החברה ועריפת גרון התינוק , היו קטעים בפסקול טובים שם של פריימל סקרין, אטומיק של בלונדי וכמובן הדובדבן ניו אורדר . תכלס פיתוי, אז מה דעתכם על הביצוע מעורר התימהון של דאני פילת' מקריידל עם זה. ועוד משהו קטן שלא כ"כ קשור לפורום ישירות, אני רוצה להמליץ לכם על gadget קטן שיעזור לכם לדעת מתי הגיעו הודעות חדשות לפורומים שאתם מישתתפים - gadget זה עובד עם דפי תפוז. כל פעם שניכנסת הודעה חדשה , ניפתח לכם חלון בדסקטופ שלכם, ומראה את תקציר ההודעה החדשה - מבלי לההיכנס לפורום ולבדוק בעצמכם - gadget זה פועל על עיקרון RSS. כדי להשתמש ב _ gadget זה עליכם להוריד את גוגל דסקטופ מכאןhttp://desktop.google.com/en/ להתקינו וא"כ להוסיף ADD את google web clips gadget. נישמע מסובך, כלל לא, עיניין של 10 דקות, וחסכתכם לעצמכם מאות דקות של הצצה לדפי פורום בבדיקה אם הגיעה תגובה להודעתכם. ואם כבר גאד'גט - הידעתם שאליסון מויט לפני שהחלה את דרכה ביאזו , היא עשתה קולות רקע לFOR WHOM THE BELL TOLLS אולי שבוע הבא נעשה ספיישל לפרנק טובי וה Fad Gadget, רוצים? מי שניחן בקוצר ראייה אז אליסון זאת הבחורה המלאה באמצע.

Modium

New member
דווקא על רקיע 17 לא הייתי אומר "הפקה נקייה",

במיוחד כשיש מול מי להשוות (הליגה האנושית המהוקצעים). יש להם באלבומים האלה בעיה טכנאותית קשה של באלאנס, שמחריף במיוחד לאור העובדה שאין להם הרבה תפקידי נגינה נפרדים בעיבוד. הבעיה מגיעה לשיא ב"פנטהאוז אנד פייבמנט" שבפזמון שלו אני תמיד מרגיש שניתך עלי ברד של כלי הקשה, כאילו פתחתי את הדלתות של התא הגבוה הזה בארון שתמיד דוחסים בו את מה שאין איפה לשים, והכל נשפך לי על הראש.

VideoStar

New member
אחתום את שפתיי בהסכמה מלאה לדבריך Modium

אילולוי, טרחת לציין את האלבום DARE! שיצא ב -1981 והפך להיסטריה אמיתית במצעד מכירות אלבומי הפופ העולמיים, לאחר פרישתם של קרייג ומארש מהליגה של אוקיי להתמקדותם ברקיע ה-17. באותה שנה 1981 יצא "פנטהאוס ומידרכה". אין צל של ספק שהפופולריות של DARE גברה על "פנטהאוס...". פנטהאוז אנד פייבמנט אכן מזכיר ארון דחוס מאד של כלי הקשה שנופל במהירות רבה למצולות ים, ממש כמו בקליפ של המרפא לשיר "close to me - לפחות ויזואלית. אבהיר את דברי בעיניין "הפקה נקייה" כוונתי היתה לאלבום "פער הלוקסוס" - אני מיתנצל מראש על התירגום מעורר הצחוק, לא מצאתי תירגום הולם יותר מזה. הקשב לאלבום זה, כל שיר בו למעט Lady Ice and Mr Hex ו "The Best Kept Secret שבהם תווי הפסנתר מזייפים במלודיה, וכך גם הסולן. לעומת שאר הרצועות באלבום זה, שהם פשוט מושלמות מבחינת עיבודים, טכנאות והפקה.

למעלה