Let it be בחסות בון ג'ובי

nogao10

New member
Let it be בחסות בון ג'ובי

אז אני כאן, בתל אביב, ובזכות זה שהתנור התקלקל הצלחתי לתפוס קצת את המחשב (המשכנו לאפות במקום בדירה בבית הנוער הקרוב) ואני רוצה לספר לכם על עלילות בת אל, נופר ונוגה בעולם פול מקרטני בעודנו חמושות באנרגיות בונג' וב600 פלאיירים.... אז אני הגעתי בדיוק 5 דקות לפני שפול עלה וחצי שעה העברתי בהקשבה לשירים (הסבירים) של פול עד שבת אל ונופר הגיעו. התיישבנו, העברנו קצת חוויות וסיפורים על העולם ולבסוף בת אל שלפה את הנשק (במילים אחרות, פלאיירים) והחלטנו להתחיל לחלק באמצע ההופעה של פול. זה היה מצחיק בטירוף ואני מעלה כאן רק את הסיפורים ההזויים ביותר בתקווה שלא אשכח דבר. - אחד מהאנשים אמר שהוא מניו ג'רזי והוא ייתן עכשיו ומייד צלצול ל"בון ג'ובי" (אני הזכרתי לו לבדוק בJ בשביל ג'ון) - אחת מהנשים אמרו לי "ג'ון בון ג'ובי? זובי!" מה שהיה משעשע ביותר! - לאחד מהגברים היה קעקוע של סופרמן כמו לג'ון - מעריצה אחת הכירה רק את ג'ון וריצ'י - הרבה אנשים שאמרו שהם מעריצים ומתי הם כבר יגיעו לעזאזל??!! - כמה תגובות נלהבות לאפשרות שאולי גאנז יגיעו במקום - מספר עצום של אנשים שטרח ליידע אותנו שבון ג'ובי גרועים - וכמה גם הוסיפו שהם התפרקו ורגע, ג'ון לא מת?????? - עוד כמה אנשים שלא שכחו לומר שהם היו חמים בשנות ה-80 אבל זהו! - בסוף היום- המון המון המון פלאיירים של בון ג'ובי על הרצפה!! - כמה אנשים שטענו שאם בון ג'ובי יגיעו הם יטרחו להגיע לשבת על הדשא בחוץ - מישהי שאמרתי לה בון ג'ובי והתחילה לשיר אולוויז בקולי קולות בלי יכולת להפסיק (ואז עוד דרשה להיות זמרת ליווי) - הרבה אנשים ששאלו מתי הם מגיעים ומה אפשר לעשות????????????????????? בקיצור, היה ממש ממש מצחיק, דיברתי עם מאות אנשים והסברתי על בון ג'ובי, אחד אפילו אמר לי שעכשיו חייו יתחלקו לשניים, לפני ואחרי ששמע על בון ג'ובי
אז אני אסיים כאן כי אני רוצה גם לעבור באי מייל שלי וכן לעזור בבישולים לפני שישלחו אותי שוב לקומונה, אני סוגרת שבת אך אחזור ביום ראשון או שני- תלוי במצב הרוח, ואל תדאגו לי, אני זוכרת אתכם, את בון ג'ובי, ועכשיו גם את חוויית פול תמיד!!!!!! שלישיית הפלאיירים לנצח נצחים ישירו בקולי קולות כי אם בון ג'ובי לא יגיעו- נעשה את ההופעה הזאת במיקרופון, ולפחות הקול שלי נחשב לאיום רציני!!!!! אוהבת ומחכה לתגובה של בת אל נוגה

m o r 1 0 2

New member
נוג,תשמעי,אני בהלם מהתגובה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

חח גם לטובה וגם לרעהXDD דבר ראשון כל הכבוד לכן על היוזמה ועל חלוקת הפלאיירים
((הייתי מתה להיות איתכן שם))
התגובות של האנשים ממש הצחיקו אותי במיוחד הראשון
XDDDDD כל האנשים שאמרו רעות על בון ג'ובי,הם טיפשים ולא יודעים מהי מוסיקה אמיתית,אבל הם לא מעניינים כרגע
את אפ'חד!! בקשר לאנשים שכן מתעניים ואפילו שאלו מתי הם באים
((הלואיי
שה יקרה בקרוב)) חח הייתי רוצה שזה יקרה,אבל הדרך עוד ארוכה וקשה
את יודעת שסימפל פלאן באים לארץ ועוד כמה להקות ולמה לעזאזל בון ג'ובי לא יכולים לבוא?!?!?!? נוג,באמת צריכים לעשות משהו בדחיפות ואי אפשר לשבת בחיבוק יידים

שבת ראשונה בבית.. חבל שלא יכולתי לבוא...

אתמול דיברתי עם בתאל והירא סיפרה לי על הכל... לי יש עכשיו כמה חוויות בון ג'ובי לספר לכן מהימים הראשוים של הטירונות.. אחת שהתחברתי איתה מהר (כולם קוראים לה במחלקה סטופר.. חחח סיפור ארוך) בקיצור דיברנו והזכרתי את בון ג'ובי אז היא מרה לי שהשיר האהוב עלייה זה its my life והיא מכירה עוד כמה שירים.. השמעתי לה את you give love a bad name אבל רק שהפזמון הגיעה היא זיהתה.. בערב שאלתי אותה איזה שיר היא מעדיפה שקט או רועש אז הי מרה לא משנה רק שיהיה שיר אהבה אז שמתי את this aint a love song ופתאום היא אומרת לי שזה השיר שלה ושל חברה שלה.. היתי בשוק והמשכתי להשמיע לה וכל הזמן שאלתי אם היא בטוחה.. והיא מצידה היתה דיי משוכנעת בהפסקה הראשונה שהיתה לנו הלכתי למיטה ושמעתי בון ג'ובי.. .שמעתי wellcome to wherever you are ומישהי שהיתה מיטה לידי שאלה ותי אם זה בון ג'ובי אז השבתי לה "מכירה אותם?" אז היא החזירה לי "ן אבל את השיר הזה אני לא מכירה" לא יודעת איך היא זיהתה מסתבר שהיא מאוד אוהבת את הסיגנון שלהם ושאלה אותי יך קוראים למספר שירים ששמעתי מה גם מסתבר שהיא לא מתחברת למוזיקה שאני גם לא כ" מתחברת..... יופי אין מי שישתיק אותי שאני שומעת... יום אחרי דיברנו קצת עליהם בלי להזכיר את שם הלהקה ומי שישנה מיטה בצד השני שלי שאלה על מי אנחנו מדברות אז זאת שדיברתי איתה אמרה על בון ג'ובי אז היא אמרה "וואו טוב" אז הראשונה שסיפרתי לכם עליה חשבה שהיא אמרה "הוא" במקום "וואו" אז היא תיקנה אותה שזה הם ולא הוא והיא השיבה לה שהיא יודעת עוד סיפור קצר... בהפסקה שהיתה לנו ביום השני שמעתי את alwas אז מישהי בשיא ההתלהבות צעקה ווואאווו איזה שיר מושלם וביקשה ממני אישית לא להעביר... אז זה דרך דיי נחמדה להעביר את התירונות.. נ.ב מסתבר שזאת שבמיטה לידי שאוהבת את הסיגנון היתה חברה מאוד טובה של חברה שלי מהבצפר.. איז עולם קטן.. אה.?

למעלה