Les Arcs

sgebay

New member
Les Arcs

טוב אז זה היעד שלי השנה. איל - אני מקווה שאתה לא כועס עלי שבחרתי את האחות החורגת.
הבסיס שלי זה Arc 2000. לא בקלאב...
את כל המחקר כבר עשיתי. מה שאשמח לקבל זה המלצות על המסלולים בלה זארק ששווה במיוחד לעשות אותם.
לגבי מעבר ללה פלאן - ברור שלא אספיק שם יותר מדי כי צריך לתכנן את הזמן בקפידה כדי לחזור בזמן.
אני אשמח לקבל המלצות לשני "ימי טיול" - חוצים ללה פלאן ואז לאן? האפשרויות די אינסופיות אז תכוונו אותי בבקשה למקומות השווים.
נ.ב. אני גולש סקי, כל הצבעים, פיסט בלבד ופארקים לא מעניינים אותי.

איל שחר

New member
מתי? לכשיתקרב המועד ונראה מה מצב השלג,

יהיה קל יותר להמליץ. בהכללה, אם יש הרבה שלג כמו בשנה שעברה וטמפ' טובות, 15- ומטה, שווה לטייל לכפרים הנמוכים. יש שם מסלולים יפים מאד בין עצים ולעיתים לאורך נחלים זורמים.
לא כל שנה המסלולים האלו זמינים. נחמד גם לטייל לשמפניי שהיא עיירה נמוכה ולכן גם כאן יש לדעת מה מצב השלג.
אם גולשים בקצב סביר, ללא עצירות ארוכות לרכילות, לא צריכה להיות בעיה לשוטט ברחבי לה פלאן ולהספיק לחזור לגונדולה.

sgebay

New member
סוף ינואר

ואני בהחלט בנוי לטיולים ארוכים. שנה שעברה גלשתי מואל טורנס עד Corchevel 1600 בקצה הכי מזרחי של המפה וחזרה. 900 על המעלית, סנדוויצ'ים בתיק, וב1600 בירה על ההר בFolie Duce...

איל שחר

New member
כאמור, זו פונקציה של כמות השלג. לרגל הבחירות

החזאים כבר מבטיחים כמה עשרות ס"מ לשבוע הבא. אבל, כפי שציינתי, החזאים הם גברים, אז...
דווקא המסלולים השחורים של LP (שאני פגשתי) יותר דומים לאוף-פיסט מאשר למסלול, אבל אני מניח שהשנה אנסה קצת יותר מהם.
אם שקלת לעלות לקרחון (רק ביום בהיר! כשאפשר לראות נוף ולצלם) תביא בחשבון הרבה זמן מעליות ולא בטוח שזה יתאים לך.
תציף שוב את השאלה שבוע לפני וניתן יהיה לתכנן יותר, על פי מצב השלג והטמפ' החזויות.

tomersi

New member
ואחרי המעלית הלפני אחרונה בקרחון בלה פלאן

לפני המעלית הקטנה של השניים, מצד ימין, מסעדונת קטנה עם מרק ירקות בתוך כיכר לחם שחור..
היה ממש טעים.
מבלי שביקשנו הגיעה המלצרית עם 3 כוסות פלסטיק גדולות מלאות בתוספת....
בשנה שעברה, בקור הגדול זה הציל אותנו....

איל שחר

New member
החוויה הכי גדולה בקרחון היא שכולם רצים ל

שירותים!
לפני שבכלל מתחילים לגלוש.
וכשרואים את הבחורות המסכנות שצריכות להוריד חליפה בשביל זה, מבינים למה נכתבה האמירה "ברוך הוא שלא עשאני אישה" (עד אז חשבתי שזה בגלל השירותים הציבוריים...)

למעלה