Leonard Cohen- I'm your man

anatyp

New member
Leonard Cohen- I'm your man

האם מישהו כבר הלך לראות את הסרט? ראיתי את הטריילר ודי הופתעתי: מי זה בונו שידבר על לאונרד כהן?? האם יש תכלית לראות סרט תיעודי על אנשים שמבצעים קאוורים לשירים שלו?

Dartanyan

New member
../images/Emo207.gif Black sabbath

הסתכלתי על עמוד הפורום ופשוט לא הייתי מסוגל לפתוח הודעה חדשה ולגרום להודעה אחרת לרדת, אז נילצתי את השרשור.. סלחו לי. דבר ראשון, Anatyp, לא ראיתי את הסרט, אבל בונו הוא אחד האנשים החשובים בהיסטורית הרוק, ובטח בין האנשים שעוד יוצרים ונמצאים עמנו היום. בנוגע לבלק סבת', אני לא מכיר אותם כמעט בכלל חוץ מהשיר Paranoin שאני רואה אותו בתור שיר מעולה. הבנתי שהאלבום "פרנואיד" נחשב לאחד מאבני היסוד ברוק הכבד, ורציתי לדעת האם שאר האלבום הוא באותו סגנון כמו השיר, או שהוא יותר 'מטאל'. בכלל, כמה מילים על האלבום לא יזיקו. תודה

After midnight

New member
בונו חשוב

אפילו אני לא אקח ממנו את זה, אבל אחד האנשים החשובים בתולדות הרוק? כמו שסבתא הייתה אומרת (יוצא לצטט אותה הרבה לאחרונה) נו שויין... חוץ מזה שהצדקנות שלו מעלה לי את הסעיף, מוסיקלית ל U2 יש מבחינתי אולי וחצי טובים, עוד אחת מלהקות תחילת האייטיס שהם היו יוצאות חמש עשר שנים קודם אף אחד לא מתעניין בהם באמת. על רקע המוסיקה הפלסטית של העשור ההוא הגיטרות שלהם והקטסטים היחסית ישירים שלהם אולי הצטיינו לטובה, אבל בגדול, זה לא באמת זה. בקשר לזוללי העטלפים מהמשך ההודעה, אח"כ..

זכו להכנס להיכל התהילה

להקת black sabbath נחשבת ללהקה שביססה את הheavy metal , חלוצת הז'אנר. מלבד השיר פרנויד יש ללהקה להיטים נוספים וגדולים בזכות עצמם. בתחילה רצו לקרוא לאלבום war pigs בגלל המלחמה בויטנאם , חברת התקליטים לא הסכימה והם קראו לאלבום פארנויד כמו כן יש באלבום את השיר iron man ושיר נוסף שלדעתי הוא יפה וקצת ציני fairies wear boots שיר על סמים , מאוד נחמד שאר השירים גם כן על בסיס המטאל כפי ששאלת , תשמע ותהנה מכל רגע , שאר אלבומי הלהקה גדולים לא פחות , להקה שלדעתי זכתה ליחס שלילי שהיא אינה ראויה לו

macleud

New member
ראיתי ונהניתי

הסרט הוא למעשה תיעוד של מופע מחווה ללאונרד כהן ויש בו הופעות מענינות למדי גם אם הם נופלות מהמקור. מעבר לזה יש קטעים מראיון עם לאונרד כהן שהחשיבות הגדולה שלו הוא שהוא בכלל מדבר. בסוף יש ביצוע לשיר tower of song של לאונרד כהן עצמו ביחד עם U2 וזה פשוט מדהים לראות איך בונו שהוא בעל אגו בגודל כדור הארץ מתבטל לחלוטין ליד לאונרד כהן,כאשר אחרי שני בתים לאונרד כהן עושה טובה ונותן לו לשיר את הבית השלישי בהבעה של מלך שזורק פרס לנתינים שלו.

למעלה