Leona Lewis

Mrs Brightside

New member
בואו ננצל את זה לדיון עליה

מה אתם חושבים עליה? האם היא באמת הוויטני יוסטון הבאה (או מאריה)-או שזו סתם הגזמה מופרכת?
Leona Lewis-Bleeding Love
: http://www.youtube.com/watch?v=sF84pIhP5UM

2Dirrty4U

New member
אממ.. השיר הזה יפה..

(ולקח לי די הרבה זמן לאהוב אותו) אבל היא לא תהיה מאריה.. ובטוח שלא וויטני..

FoolishlyFab1

New member
לדעתי

הקול שלה מדהים אבל יש לה קול שונה משל מריה קארי למרות שבגבהים היא די דומה אבל היא פשוט זמרת מעולה וגם יפה ומיוחדת bleeding love זה שיר יפה למרות שבשמיעה ראשונה לא אהבתי אותו אבל אני זוכרת שראיתי את a moment like this ומאז הבנתי שהיא אחת הזמרות המעולות ובצדק היא זכתה ומצליחה

Shexy Peanut

New member
אני בדרך ל'לאהוב אותו'

אני לא חושבת שיש לה מה לחדש כל כך.. קול מדהים זה יש לה.. השאלה מה היא מחדשת.. ת'אמת.. לא הרבה
אבל אהבתי את Take a Bow [שירדן שלחה לי] היא נחמדה. היא אולי תהיה המאריה קארי הבאה.. אבל לא וויטני.

Shexy Peanut

New member
מאריה לא... אני בכלל לא מתה עליה

אבל וויטני בהחלט חידשה. שלא נדבר על זה שהיא הייתה אחת במינה. :/

dor307

New member
אני לא חושב שמוזיקלית היא תרמה

אבל תרבותית (אני גם לא חושב שמדונה תרמה מוזיקלית אלא רק תרבותית)

Shexy Peanut

New member
מדונה תרצה כמה וכמה קלאסיקות אז.. הש ../images/Emo11.gif

לגבי וויטני.. גם היא תרמה קלאסיקות. אני לא חושבת שליאונה תתרום. אנחנו כבר מזמן עברנו את תקופת הקלאסיקות. אחרי שנות ה90. אף אחד כבר לא יתרום קלאסיקות לצערנו.

dor307

New member
לא בכיוון של קלאסיקות

אני יותר ממסכים איתך שלשתיהן יש אין ספור (ופה גם למאריה) אלא מבחינת חידוש בסאונד או בכיוון,אבל זה בסדר זה לא התפקיד שלהן

Shexy Peanut

New member
מדונה כן תרמה לחידוש ענק ../images/Emo45.gif

כל הקטה של השרמוטות. זה היא התחילה אותו
וויטני הייתה יותר בכיוון האיכויות הווקליות האדירות.. ובינינו.. מאריה קארי.. חלאס. הבנו מיצינו את יכולה לפרוש בשיא

DAN1EL

New member
כמעט כל הווקאליסטיות היום ../images/Emo97.gif

מושפעות או הושפעו ממאריה קארי. אז כן, היתה לה תרומה חשובה במובן הווקאלי. ואם לה היתה, אז גם לוויטני, שמאריה בעצמה הושפעה ממנה לא מעט. כריסטינה אגילרה, ליאונה לואיס, קלי קלארקסון, לוסי סילבאס, נטשה בדינגפילד, מיה, ג'סיקה סימפסון, קארי אנדרווד, ג'ול, ובקיצור - כל זמרת צעירה שפרצה אחרי מאריה - לא היתה נשמעת כמו שהיא נשמעת (מבחינת סגנון שירה) ללא מאריה קארי. והן אומרות את זה בעצמן. סגנון השירה של מאריה ובעיקר היכולות שלה הפכו לסמל. היא מהווה השראה לכל כך הרבה זמרות וזמרים צעירים, אני לא מבין איך אפשר להתכחש לזה.

צודק../images/Emo45.gif

רק שלא הייתי מכניס את נטשה בדינגפלד, מיה וג'ול לרשימה של ווקאליסטיות Oo

xtina 4 ever

New member
היא מדהימה.../images/Emo210.gif

יש לה את השירים, הקול והמראה המתאימים כדי להיות מאריה/וויטני הבאה. לדעתי, אנחנו נשמע עלייה עוד הרבה. :)

עדיין מוקדם לומר אם היא מאריה קארי הבאה...

ובעיניי ההכתרות האלה מיותרות, היא זמרת מצויינת בעד עצמה
יש לה יכולות ווקאליות מעולות, היא יכולה לעשות עם הקול שלה מה שהיא רוצה. באלבום הבכורה היא גילתה בשלות מפתיעה, ההרמוניה שהיא יצרה כבשה אותי בקלות. אני מנבא לה גדולות, אני מאוד אוהב אותה ואת מה שיש לה להציע
הביקורת שלי על האלבום.

אחלה שיר ויש לה קול מעולה..

הטירוף סביבה בבריטניה פשוט הזוי. וההשוואות למאריה ו-וויטני ממש מיותרות.

למעלה