Lenovo ו - 1000 בדגמים שלהם.......

אלעד 4

New member
Lenovo ו - 1000 בדגמים שלהם.......

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב של Lenovo, העניין זה שיש להם כל כך הרבה דגמים שאני מאבד את עצמי כבר. X60, X61, T60, T61, X200, X300, SL400, x61s........ ולכל אחד מהם גם מוצמד מספר :) איך הולך כל העניין הזה של הדגמים אצל Lenovo ? אילו דגמים נחשבים הטובים ביותר היום ? וללא קשר לדגמים, איך ניתן לדעת לגבי כמות החום שהמחשב מוציא בלי ממש להשתמש בו ולבדוק (יש אישזהו נתון שמתייחס לזה ?) תודה !

יאיר B

New member
בגדול ללנובו יש שני סדרות של ניידים:

סידרת הטינקפאד (שבתוכה יש תתי סדרות - מה שאתה ציינת). זאת הסדרה העסקית שלהם. סדרת ה-3000 - סדרה ביתית שגם היא מכילה כמה תתי סדרות. אם אתה מתמקד בטינקפאד, אז כמה מילים על הדגמים הללו: T60 (או T61 שזה הדגם החדש) - מחשב לעבודה נטו. חזק מאוד (גם פיזית), מגיע בגדלי מסך של 15.4" וגם 14.1" (וכמובן שזה משפיע על המשקל). X60 (או X61 שזה הדגם החדש) הוא המחשב הקל שלהם. מסך 12", אין צורב (למשקל וגודל). נועד בעיקר לדרך, מצגות, אינטרנט, עניניים קלים אחרים (המעבדים הם לרוב מסוג מוחלש כדי לשמור על צריכת חשמל + חום נמוך). גם הם חזקים פיזית. את הדגמים האחרים אני לא ממש מכיר (אם כי ה-X300 הוא גם מחשב קל בדומה ל-X60). אילו דגמים נחשבים לטובים ביותר - בגדול סדרת הטינקפאד (הדגמים שציינת) הם הטובים יותר (בהתאם לשימוש). לגבי חום: אין מידע על זה במפרטים של המחשב. זה תלוי גם בשימוש (עד כמה הוא מתאמץ) ובמצב האוורור שלו (באיזה מקום הוא מופעל, מה הטמפרטורה שם, כמה אבק יש באזור וכו'). אגב, הרגשת חום משתנה מאדם לאדם.

kobi 23

New member
יאיר

אתמול נתלתי בX61 עם מעבד חזק מאוד.מה שמאפשר עבודה גם עם תוכנות כבדות מעבר לאינטרנט אופיס. אאל"ט המעבד שלו היה T8100

RoyBO

New member
קובי

גם המחשב שלי מאפשר לעבוד עם כל תוכנה נורמלית עוד לא הפעלתי משהו מטורף עליו אבל הוא עושה מה שנדרש ממנו

kobi 23

New member
תנסה להריץ פוטושופ

ולנסות לערוך וידאו , אם הןא יתפקד טוב יש לך בונבון אמיתי

אלעד 4

New member
תודה, רציתי לקבל את דעתכם על המחשב הבא...

מה דעתכם על המחשב הזה: http://www.amazon.com/Lenovo-767593...ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=pc&qid=1221002938&sr=1-1 חשוב לי שהמחשב יהיה קל לנשיאה, בטרייה שתחזיק, המחשב לא הולך להריץ משחקים, רוב השימוש יהיה לתכנות. כאן זה נראה אותו מחשב, רק אני לא מבין עם כמה זיכרון הוא בא: http://www.officedepot.com/a/products/945570/Lenovo-ThinkPad-X61-7675-Core-2/ למישהו יש אולי המלצה למחשב אחר, שיתאים לצרכים ? תודה !

kobi 23

New member
לגבי הראשון

זה מחשב מצויין ויתאים לצרכים שלך , אבל חסר נתונים על הסוללה. ככל שיש יותר תאים לסוללה כך המחשב יחזיק יותר זמן. אני לא בטוח מה מס' התאים שבד"כ מסופקים עם הסוללה של ה X לגבי המחשב השני אותו כנ"ל עם הסוללה , לא כתוב כמה RAM יש לו אבל אני משער שיש לו 2 ג'יגה (למרות שאם לא כתוב זה יכול להיות פחות)

kobi 23

New member
3 תאים ?!

לכמה זמן זה מספיק כמובן שיחסית למחשבים רגילים ליותר זמן אבל זה נראה לי ממש מעט

ScorpioID

New member
אתה לא מעודכן

יש את סדרת איידיפאד החדשה. היא אמורה להוות גרסת ביניים לט'ינקפאד ול3000 הX300 לא קרוב לX61 באף אחד מהמאפיינים חוץ מהשם. נוספו עוד תת סדרות לט'ינקפאד. ממליץ לבקר בלנובו ארה"ב

אלעד 4

New member

RoyBO

New member
זה שהוא יותר זול זה לא אומר כלום

עדיף לדעתי את הX200 כי הוא יותר מתקדם שים לב שאמזון לא שולחים לארץ

אלעד 4

New member
לא יודע למה, אבל יש קצת בעיה עם זה שהוא

מסך רחב.... (אני חושב שהרזולוציה הטבעית שלו גדולה, וככה הפונטים יהיו גם יחסית קטנים) באיזה תכונות הוא בדיוק יותר מתקדם ?

RoyBO

New member
תשובות

לא כתוב רזולוציה בכל מקרה זה כנראה 1280 על 800 שזה מצוין למחשב 12 אינצ' רחב המחשב בנוי על פלטרפורמת מונטה וינה החדשה של אינטל בעל מעבד אינטל מסדרה P הצורך פחות חשמל ולא מתפשר בביצועים יש לו תמיכה מובנית בWIMAX תמיכה מובנית בתקן N כרטיס מסך מובנה אינטל 4500 חזק יחסית במיוחד לעומת הX3100 הישן ועוד...

אלעד 4

New member
מה גם ש....

המחשב יותר גדול והמסך יותר קטן.....

יאיר B

New member
כמה זיכרון יש ל-X200?

ואגב, יש לו כונן אופטי? כי ה-X61 מגיע עם כונן אופטי (חיצוני מן הסתם) וזה גם עולה כסף.

למעלה