Lemme hear ya say yeah!

NoKiA2003

New member
Lemme hear ya say yeah!

ריי (הכוסון חבל"ז) ואניטה, צמד האחים 2 Unlimited בלהיט הכי גדול שלהם לדעתי משנת 1993, שמסווג בפנתאון הדאנס קיטש של שנות ה-90 (מישהו הזכיר טכנו?), הנה המלים והנה אתר הבית המאד נחמד שלהם.

NoKiA2003

New member
כן כן, אם הוא היה דופק לך בדלת

עכשיו לא היית מתנגדת!

Ice machinE

New member
אבל רגע!

הוא לא מעל גיל 30?!

NoKiA2003

New member
הממ נקודה מעניינת, לי אין בעיה עם ז

ה אם הוא במצב טוב, אין לי מושג מעם עם דנטל

דנטל

New member
תגיד, לא דיברנו על זה בעבודה פעם?

על הגזענות שלי ומה הסיבות לה? לא סיפרתי לך אף פעם על ההטרדה המינית? טוב, זה לא שאני מדברת על זה יותר מדי. אם כתבתי שאני גזענית התכוונתי לכך ותמצתתי את זה בשביל לא להכנס לעניין ההטרדה המינית בפורום שלא קשור לזה. זה אומר שלכתוב לי "כן כן, אם הוא היה דופק לך בדלת עכשיו לא היית מתנגדת!" זה מאוד מיותר בעיני ומזעזע אותי לכשעצמו, שלא לדבר על כך שבכל מקרה הוא ממש לא הטעם שלי וזה אם אני מנסה להתעלם מצבע העור שלו מה שלעולם לא אהיה מסוגלת לעשות באופן טוטאלי. נדמה לי שאתה מכיר אותי מספיק טוב בשביל לדעת שאין אצלי הצגות. אם מישהו לטעמי אני אקפוץ ואתוודה על כך. ריי לא לטעמי. אני באמת מצטערת שאני גזענית, אבל עוד יותר מצטערת ששחור הטריד אותי מינית והפך אותי לכזאת. ואם לשייך את ההודעה הזו בכל זאת לפורום, אז הנה קישור לאתר של טורי איימוס היפהפיה שנאנסה באיזה שלב בחייה, והתגברה על זה יחסית לא רע. בכלל, היא ראויה להיות מוזכרת פה ביום הזה בזכות אלבומה מ- 1992 בשם Little Earthquakes והעדפתי להביא את המלים של כל השירים.

למעלה