Leg 7 : מילאנו (LIML) - ברן (LSZB)
3,000 קילומטר למרות התקלה המעיקה בטיסה מנאפולי , אמש בחדר האכסנייה הקטן פתחתי בקבוק יין וחגגתי עם עצמי את חגיגות ה 3,000 קילומטר למסע . כמו חובב בייסבול טוב - סטטיסטיקה קטנה
עד היום חלפתי על פני 3 מיליון מטר - ממוצע של 500 קילומטר למסעון , שהם מיליון ו 640 אלף רגל ! עד כה שרפתי 340 גלונים של דלק . ולסיום - עד כה חטפתי 26.2 התקפי לב מרוחות מזורגגות . לאחר שהות של יומיים במילאנו הססנה שלי תוקנה , כפי שכבר ציינתי בעיית המדפים לא הייתה חמורה והתיקונים לא עלו לי הון תועפות . ברגע שקיבלתי אישור סופי שהמטוס מוכן ישר קפצתי לשדה והגשתי מרשה לטיסת IFR (הפעם אמיתית , לא רדיפה אחרי כבישים
) . אני גם ככה נמצא באיחור של כמה ימים , הגיע הזמן לצמצם אותם . הפעם לטיסה התלבשתי באופן לא שגרתי - ביגוד טרמי כבד ומעיק . בגובה של 16 אלף רגל (הגובה המתוכנן) לא הולך להיות חמים במיוחד , וכמובן אנחנו רוצים שהאישה תקבל בסוף המסע את הבחור שלה שלם ומתפקד
כמו כן גם לקחתי איתי מסכת חמצן , ייצא לי פעם ראשונה להשתמש בה במסע . נכנסתי למטוס ובדרך למסלול עברתי ליד תחנת הכיבוי של השדה , למזלי לא הייתי צריך את שירותם שלשום .
3,000 קילומטר למרות התקלה המעיקה בטיסה מנאפולי , אמש בחדר האכסנייה הקטן פתחתי בקבוק יין וחגגתי עם עצמי את חגיגות ה 3,000 קילומטר למסע . כמו חובב בייסבול טוב - סטטיסטיקה קטנה