LED בפנס האחורי

LED בפנס האחורי

מישהו יודע איזה מעגל אני צריך לבנות כדי לחבר 4 נורות 3V LED בתור פנס אחורי? נמאס לי להחליף כל שבוע נורה... אני הולך להתחיל נסויים..

מאיפה וכמה עולה?

בד"כ תוקעים על זה מחירים... 400 ש"ח לזוג מאותתים למשל.. אני לא מוכן להשקיע כל כך הרבה על קוסמטיקה

לא מתאים לי

אני צריך רק את הבפנוכו.... יש בקלית ויש הכל, רק שהנורות הולכות אצלי בארגזים ונמאס לי... נמאס לי גם שפתאום נשרפת נורה בלילה ואני מסתובב בלי אור אחורי... בקיצור אני צריך מעגל שמאפשר ל4 נורות LED של שV לעבוד ב12 V. נגדים קבלים עניינים... אם מישהו יכול לשים פה שרטוט זה יהיה נחמד תודה.

תודה אני אבדוק מחר

גם שרפתי את הלדים שקניתי :-S
אני לא מבין כלום באלקטרוניקה...

thedarkslide

New member
שרפת אותם כי חיברת לא נכון

ללד יש רגל אחת ארוכה ואחת קצרה שאחת מהם היא פלוס צריך לחבר אותם בטור לא במקביל ולא סגור מה הזרם שם אולי צריך נגד

אל תשאל

כשלא נדלקו ניסיתי כמו בשיטה של פעם עם האבנים, דפקתי אותן אחת בשניה ואפילו ניצוץ לא יצא! ניסיתי לשפשף, היה אחלה נהניתי אבל הנורות בכלל היו בחדר השני ולא נדלקו. ניסיתי עם זכוכית מגדלת, איזה קטע זה הגדיל אותן אבל הן לא נדלקו. בקיצור האם הייתם ממליצים על קורס אלקטרוניקה?
(מותר לי עבדתי כל הלילה ועכשיו הגיע שלב ההזיות)

S i v a n S z

New member
דבר עם mottacycle מפורום שטח

הוא מכין כאלו מדי פעם לאופנועי שטח ובכלל מבין בחשמל וכל הגשעפט מסביב. תגיד לו שסיון שלחה אותך...

נו דבר איתם שאל כמה ל - 3 - 5

ואולי עוד חבר'ה פה רוצים ונארגן משלוח ביחד ותשלום במרוכז למזמין וחסכנו כאב ראש (לכולם חוץ מלמזמין
) יוצא קצת פחות מ 40 ש"ח לא כולל משלוח - עלות המשלוח מצומצמת לחבילה אחת במשקל נמוך ונפח של קופסת נעליים לא? דוואי מי רוצה להצטרף? (היום אני בודק מחיר אצל ג'יקסר, המחיר הנוכחי לא אצלו 140 ש"ח יקר לדעתי)

Super Max

New member
לפני כחודשיים קניתי באבנוע

פנס אחורי שלם כולל נורות LED. עלה משהו כמו 170 ש"ח, נדמה לי. עובד יופי. הכי פשוט הכי טוב. החסרון היחיד שהפנס לא התאים ול לכנף האחורית והיה צריך לעשות קצת עבודת קיבוע. אם אני הצלחתי - כולם יכולים. SM

zivv20

New member
אני עשיתי את אלו ---->

מנורות לד , בצבע כחול ואדום , בעלות של 30 ש"ח למנורה כולל התקנה , אצל חבר פורום מאשקלון , אם מתאים לך לנסוע לאשקלון אליו , דבר איתי ב - ה.פ. ואני אתן לך טלפון . זיו .

למעלה