Leapin' Lizards
7X22

DeepThoughts

New member
--}

זה מוזר לי שדווקא CBS רצו להרוג את שרה, כי זה יוריד להם את הרייטינג בצורה מחרידה. כנראה שהיו ויכוחים על כסף , ושמועות שג'ורג'ה רוצה לעזוב ואם היא לא הגיעה זה אומר שהיא חיה? אז CBS נדפקו.. כבר היה עדיף שמביאים כפילה או משהו. ד"א בטח מארג לא אוהבת אותה במיוחד..

CapitanSparrow

New member
חחחח

לא נראה לי שמארג תשנא אותה בגלל משהו כזה.
ואני מקווה שהיא נשארת. ואני מעדיפה שהיא תאמות מאשר שתהיה כפילה או משהו בסגנון. :(

CapitanSparrow

New member
אשכרה.

מישהי אחרת תהיה שרה?! לא! זה לא יהיה אותו דבר. זה לא יהיה השיער היפה שלה, הכרס בירה, הפנים המהממות שלה והרווח בשיניים [
]. וזה לא יהיה הדיבור שלה והרגישות שלה. אף אחת לא תצליח לעבור את המסך כמוהה. פשוט אסור לה ללכת...

DeepThoughts

New member
לא התכוונתי

שמישהי תשחק במקום ג'ורג'ה. התכוונתי רק בסצינה שבה שרה נהרגת, כשרואים גופה מתחת למכונית או משהו ממילא כפילים משחקים בסצינות כאלו

FeLL67

New member
ווהו ג'יסז

יש לי תחושת בטן מציקה שCBS מפזרים קצת [הרבה] עשן בשביל הרייטינג לאלאלאלאלאלאלאלא, אני כ'כ לא רוצה ששרה תמות:(

ראניה15

New member
אןף באסה

ספק אם אני אראה את העונה ה8 אם היא לא תיהיה ((או אחד אחר מהשחקנים )) איזה שבוע נוראא

CapitanSparrow

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בוכה מצחוק!!!!!
איזה מכוערים ה"חייזרים"XDD

DeepThoughts

New member
מאחורי הקלעים ערוץ E

מה יש לבילי עם הנשיקות http://youtube.com/watch?v=Hm5sPJzJHFI&mode=user&search=

CapitanSparrow

New member
אומגגגגגגגגגגגגגגגגגגג../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה מתוקייייייייייייייייים
רגע, מי זה צועק שם בסוף?

DeepThoughts

New member
הצעקה זה שייך לסצינה הבאה כנראה

או שזה מתוך גודזילה. וראית את גיל בונה מיניטור? מממממ חשבתי שהוא יתן לה לקרוא את המכתב ולא שהיא תקרא אותו ככה.. אבל בסדר... בפרומו לפרק הבא (תסתכלי באותו אתר) שואלים את ליידי הת'ר איפה היא היתה בלילה, ופתאום גיל יוצא מהחדר ואומר " היא היתה איתי".. מה זההה?

CapitanSparrow

New member
WTFFFFFFFFFFFFFFFFF

לא רוצה!!!!!!!!!111111111111111111111111111 שונאת את ליידי הת'ר כזאת שר***ה!!!!!!!11111

למעלה