League pass - כמה שאלות

League pass - כמה שאלות

לקראת העונה המשמשת ובאה (שבה, דטרויט שוב תשבור לי את הלב - ככה זה אצל אוהדי פיסטונס) חשבתי להירשם ל-league pass ויש לי כמה שאלות: 1. מה אמור להיות המחיר לעונה הרגילה? מתי הוא יורד במשך העונה ולאיזה מחיר? 2. עד כמה השידור חלק? מה לגבי HD? 3. איך רואים את זה? האם דרך ה-browser? אני שואל כי אני עומד לקנות streamer (של popcorn למי שמכיר) ויש לו דפדפן די בסיסי שאני לא בטוח שיתאים. 4. מה מחיר הפלייאוף? 5. קראתי באתר שלהם שהם מחשיכים את המסך כשיש משחקים בתחנות מקומיות. האם זה אומר שכל פעם שצ'רלטון יחליטו לשים משחק בערוץ שלהם, אני לא אוכל לראות? 6. כל טיפ נוסף שיש לכם. תודה מראש, סאלים

endorms

New member
מצטרף לשאלות!

יש לי עוד כמה: האם אפשר לעשות מנוי למשחקים של קבוצה אחת בלבד? השאלה החשובה מכולן: האם אפשר לראות משחקים אחרי שהם שוחקו?! כל מי שיודע שיושיט כתף...

Crent

New member
אנסה לענות על חלק

1. עם חיבור של 5 MB לא הייתה לי שום בעיה של "ניתוקים" תוך כדי השידור - הכול רץ חלק. 2. למיטב ידיעתי אין אפשרות לעשות מנוי לקבוצה אחת בלבד. 3. אין לי מושג מה יהיה המחיר בעונה הקרובה אבל בעונה הקודמת הוא התחיל מאוד זול (סביב ה 80 דולר לכל העונה אם אני זוכר נכון) - שבועיים לאחר העונה בערך הוא קפץ למעלה בהרבה ולאחר האול-סטאר הוא ירד שוב. 4. ניתן לראות משחקים במשך 24 שעות אחרי שהם שוחקו (הם משודרים בערך 8 פעמים במשך ה 24 שעות שלאחר המשחק כאשר יש באתר לוח שידורים למשחקים החוזרים). 5. רואים דרך הדפדפן אבל צריך להתקין תוכנה נוספת. 6. בעונה הקודמת המשחקים ששודרו בארץ לא נחסמו באתר - כלומר, כל המשחקים היו פתוחים תמיד. אני חושב שמה שכתוב באתר לגבי "חסימת משחקים" שמשודרים בתחנות המקומיות נכון רק לגבי תושבי ארה"ב.

endorms

New member
המון תודה! (וכמה שאלות המשך...)

הממשק עצמו של התוכנה הוא נוח לתפעול? אפשר לראות על כל המסך? להעביר פסקי זמן ומחציות בקלות? בכל זאת, אם אתה צריך לציין כמה חסרונות, מה היית מציין?

Crent

New member
המשך...

- החלון הוא בתוך הדפדפן - אין ממש "ממשק". - אין צורך להעביר פסקי זמן / מחציות (בשידורים החוזרים) מפני שהם מורידים אותם - השידור הוא 100% זמן משחק. - חסרונות? אין תמיכה במסך רחב (לפחות לא בעונה שעברה). המנוי הוא רק לעונה הרגילה ולא ל Playoff. הsound הוא ברמה ירודה (ניתן ל"התרגל" אליו אבל הוא פחות טוב ממה ששומעים בטלויזיה).

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני בספק

בשנה שעברה הייתי מחובר ב-3M וזה לא הספיק.

rapgamer4ever

New member
שמעתי על כמה שנתקלו בבעיות עם הליג פאס

וגם לא קיבלו יותר מדי עזרה, אם אני לא טועה גם לא פיצוי כספי. אני אישית לא התנסיתי בזה מעולם פרט לחודש בודד שזה היה בחינם.

rapgamer4ever

New member
אם כי אני חייב להודות

שכשראיתי בחודש חינם שהיה, השידור היה מצוין. איכות טובה מכל הבחינות.

למעלה